Dag 2 :D

Första heldagen på Hawaii ! Har haft det jätte bra, vaknade upp vid 7 för att gå till en stor frukost buffé med massa frukter och grönsaker. När alla var klara så satte vi oss alla i en buss för att åka på en tur runt ön. Vi såg massa coola saker, kända strander, golfbanor, några utav de rikaste områdena där en massa kändisar bor. Vi åkte även förbi en strand där dom höll på att spela in en film om en surfare! As coolt.

Ännu coolare är att en utav våra ledare är en skådis ! Han har vart med i några olika filmer, han var t.ex. chauffören i BODYGUARD!! :D Han är helskön och så är vår andra ledare oxå. Hon är jätte snäll och den här veckan kommer bli en toppen vecka.

Så idag stannade vi på ett ställe som kallades "the blow hole" det var massa vågor som slog in och kom ut via hål i klipporna, sen stannade vi på en strand och åt lunch och spelade beachvolleyboll. Alla är jätte trevliga och det är mest folk från Sverige, Norge och Tyskland. Efter lunch så åkte vi till North Shore och gick runt på Sunset Beach, det var jätte fint och vågorna var hur stora som hellst! Vi stannade även på ett annanas ställe och ett nöt ställe.

Resan avslutades med att vi alla åt på Hard Rock Caffe Honolulu, riktigt kul att få ha varit där, köpte en tröja därifrån oxå. På kvällen så hade vi fritid, vi skulle gå och shoppa Jag, Lollo och Ida men tyvärr så blev Lollo sjuk och hon är nu inne på toaletten och kräks... inte kul, stackars henne säger jag bara och hoppas verkligen att hon är frisk i morrn så hon kan vila upp sig och vara pigg och kry tills på lördag!


"the blow hole"


IDA!


Älskar dig <3


Stranden :D


HAha


is med smak + glass


Ledarna


Sunset Beach !


hahaha xD


Hard Rock Cafe
(blommor på högra öret betyder att man är singel och har man blomman på vänstra örat så är man tagen)


Godnatt alla ! Nu ska vi sova i morrn är det hiking och surfing som gäller med ett Pizza party på stranden senare på kvällen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback