Alcatraz

Idag så tog vi oss en promenad till Union Sq och därifrån så tog vi bussen ner till Pier 39 där vi hoppade på båten ut till Alcatraz. Hur coolt som helst att gå runt där i fängelset, vi gick runt med hörlurar i fängelset och fick höra om allt vi såg osv. Det var spännande och häftigt och väldigt fin natur runt fängelset. När vi kom tillbaka till fastlandet så åt vi lunch på ett litet gatukök innan vi strosade runt och sedan tog vi en buss tillbaka till Union Sq där vi shoppade lite... eller ja mycket, vi shoppade upp hela vår shopping budget mer eller mindre... men nu är vi i alla fall en varsin Michael Kors klocka rikare och lite annat smått och gott :) Kvällsmat blev en varsin cheesecake bit från The Cheesecake Factory. Nu är det snart läggdags för oss och i morgon ska vi hyra cyklar och ta oss över Golden Gate bron hade vi tänkt. 
 

San Francisco dag 2

Vi har båda blivit lite kära i denna stad tror jag, det är hur fint som helst, lungt och lagom stort! Idag så lämnade vi först tillbaka vår hyrbil Bruze och sedan så har vi gått runt i staden och kollat och shoppat. Sedan köpte vi biljetter till en turist buss som går över hela staden och som vi får åka hur mycket vi vill i 48h, den tog och oss ner till Pier 39 där vi strosade runt, köpte lite souvenirer och kollade på en show som bjöd på mycket skratt kan man säga. 
 
Nu är vi tillbaka på hotellet efter en trevlig taxiresa, vi ska snart ta oss en promenad i området och köpa lite kvällsmat är tanken. 
 

San Francisco

Dagen började med frukost på hotellet i Monterey och sedan så tog vi bilen ner till ett  Aquarium i stan. Där gick vi runt och tittade på massa olika fiskar och andra söta djur innan det var dags att åka till ett köpcentrum för att kolla lite i affärer och äta lunch innan vi tog Highway 1 till San Francisco. 
 
Resans tabbe har jag också hunnit med idag, jag glömde helt bort att vi ska lämna tillbaka bilen i morgon och att den inte behöver vara fulltankad så jag gick in på macken och utan att tänka mig för så tankade jag upp hela bilen... tur att bensin inte är så dyrt i detta land.. haha. 
 
Ikväll har vi annars åkt runt i San Francisco, åkt över Golden Gate bron men det var så dimmigt så man såg ingenting, vi har ätit subway till kvällsmat och kollat på Prison Break. Nu är det sovdags. 
 

Highway 1

Idag så har vi flyttat på oss, dagen började med att vi tog en fika med två vänner från Örebro som också var i Santa Barbara. Vi satt och snackade i någon timma, roligt att träffa lite folk ju :) Runt 2 på dagen så satte vi oss i bilen och började resan upp mot Monterey. Vi har ju då åkt på Highway 1 vilket var otroligt häftig, hur mycket fina miljöer som helst! Vi stannade även och kollade på sjöelefanter, utsikten och sedan stannade vi och fikade också. Efter ca 5 timmar i bilen så kom vi fram och nu har vi precis tagit oss en tur runt staden i bilen och nu är det snart dags att sova. I morgon blir det först ett besök på Aquariumet här i stan och sedan åker vi vidare till San Francisco.
 
 

Gårdagens

Eftermiddagens aktiviteter har bestått av en busstur runt staden, en promenad längs stranden och i hamnen, middag på en fin skaldjusrestaurang vid hamnen, en tur till en fin liten strand och sedan avslutade vi dagen med att gå på tivoli eller marknad vad man nu ska kalla det där vi fick se racing-grisar bl.a. En bra dag och i morgon så packar vi ihop och kör upp till Monterey.
 
 

Vandring i Santa Barbara

Idag så gick vi upp tidigt, åt lite frukost på rummet och sedan tog vi bilen till Bobs för att åka upp i bergen och vandra lite! Vandringen var hur fin som helst med massa fina utsiktsplatser. Det tog ca 1½ timma att gå upp och sedan lite kortare tid nedför. När vi var klara så åkte vi till en mexikansk restaurang där vi åt lite lunch innan vi fick oss en liten guidad tur nere vid hamnen, vi stannade även vid en fin lite strand som var nedanför en massa trappor, hur fint som helst där med! Nu är vi tillbaka på hotellet, vi ska hoppa in i duschen och sedan ska vi ta oss ner till stranden igen tänkte vi och kanske åka på en sådandär turist tur eller nått. Vi får se vad vi hittar på helt enkelt.


Dag 2 Santa Barbara

Idag så kom Bob och hämtade upp oss runt halv 11 på dagen, vi åkte först till ett casino för att kolla lite och sedan till en liten dansk by där vi kunde köpa marabouchoklad, singoalla, räkost och annat gott som annars inte finns i vanliga butiker här! Efter det så åkte vi till en annan liten by där det fanns massa vinoldlingar och ställen där man kunde gå på vinprovning. Inte ett alternativ för oss dock men vi åt lunch där vilket var väldigt mysigt. Efter det så satte vi oss i bilen och åkte till en hästfarm där dom hade massa dvärghästar, hur söta som helst! Hela turen avslutades med att vi stannade vid Michael Jacksons "hus". När vi kom tillbaka till SB så regnade det lite lätt men vi satte oss i bilen och åkte ner till centrum där vi strosade runt och shoppade lite. 
 
Nu har vi tänkt att vi ska hoppa i poolen på hotellet, vi kommer nog bli ganska ensamma då det är ca 15 grader och regn men men! 
 

Santa Barbara

Då har vi bytt stad igen, nu är vi i Santa Barbara! Dagen har spenderats med att packa ihop i Santa Monica, åka bil i ca 1 timma för att komma till SB där vi tog oss en promenad på pieren, åt lunch och lite glass innan vi tog bilen till Motellet som vi bor på lite längre upp i stan. Kvällen har vi spenderat hemma hos Bob som är en kompis till Fannys familj. Han bjöd på grillat och massa annat gott och sedan åkte vi även iväg och åt glass på ett ställe som gör sin egen glass här i SB till efterätt :). Kvällen erbjöd även en guidad tur runt i staden och sällskapspel! Mycket trevligt måste jag säga. I morgon så ska vi träffa honom igen och då ska vi få se lite mer av staden och kanske vandra lite vi får se vad som händer. 
 
 
 

Sista dagen i Santa Monica

Idag så tog vi bilen och åkte tillbaka till Venice Beach, tog oss en lång promenad längs stranden och tillbaka, åt efterätt till lunch och sedan hoppade vi tillbaka i bilen för att ta oss vidare till Newport Beach, vi kom aldrig till stranden men vi stannde på Balboa Island istället. Där hade alla sina egna stränder och bryggor med varsin stor båt  liggandes.... Vidare på turen så åkte vi till Fashion Island för att äta på The Cheesecake Factory, råkade hamna inne på Forever 21 också men det hör till :) Just, vi stannde förbi på IKEA också för att köpa lite mer kaviar och knäckemackor till frukost! 
 
Nu är vi tillbaka på hotellet, ska vila lite innan vi går ut och strosar lite med sedan måste vi packa ihop för i morgon tar vi bilen till Santa Barbara!
 
 
 

Santa Monica

Det blev inget med att ligga på stranden då vi tittade ut och insåg att det var dimma och ca 19 grader... men vi tog oss en tur på shoppinggatan istället och sedan fick vi för oss att gå på bio så vi köpte biljetter till Jurasic Park 3D! Efter bion så tog vi oss en promenad och nu är vi tillbaka på hotellet för att vila en stund innan vi tar oss ut och kollar runt lite mer och äter middag! Vi har även löst problemet med hur man tänder lampan och fått en skarvsladd där vi kan ladda mobilerna :D
 
 

Godmorgon

Första heldagen i Santa Monica och idag ska vi troligtvis gå ner till stranden och ligga där och slappa hela dagen men vi får la se. Först ska vi ta oss upp ur sängen och sedan måste vi försöka få reda på hur man tänder taklampan... Sedan har vi ett problem till, typ inte ett enda eluttag har ström i sig, eller så är det jätte utslitna så det funkar bara ibland. KUL!

San Diego Zoo

Dagens frukost bestod av knäckemackor med kaviar som vi handlade på IKEA igår, för gott!! 
Sedan var det dags att sätta sig i bilen och åka iväg till San Diego för att gå Zoo :D Där gick vi runt i flera timmar och tittade på massa coola djur, gick på 4D-bio och åkte linbana! När vi var klara där så satte vi oss i bilen och åkte till Santa Monica där vi nu bor på ett hotell som ligger ca 3 minuter från stranden! 
 
Nu har vi precis kommit tillbaka från en promenad på pieren och en god middag på Bubba Gump! 
 
 

Bilder från igår


Bilder från igår!


Ny pärla

Idag så började vi dagen med frukost på Starbucks och sedan så tog vi oss en promenad till Hertz kontoret och hämtade ut vår hyrbil som vi ska köra till San Francisco i! Efter det så tog vi oss tillbaka till hotellet innan vi åkte iväg mot Venice Beach, Ikea och tillsist ett stort köpcentrum utanför Los Angeles. 
 
Nu är vi tillbaka på hotellrummet, det är dags att packa ihop lite och sedan sova för i morgon checkar vi ut tidigt, åker till San Diego för att gå på Zoo och sedan åker vi till vårt nya hotell i Santa Monica! 
 
Vi tog en massa bilder men det funkar inte att ladda upp, hoppas på bättre wifi på nästa hotell.

Hollywood dag 2

3:e dagen är i Hollywood har precis börjar, för mig iallafall så Fanny alltid vaknar några timmar innan mig :) Igår så tog vi oss en lång promenad längs Hollywood Blv och sedan längs Sunset Blv bort till de lite finare områdena. Dock hade jag glömt att sätta i batteriet i kameran så alla dagens bilder fick bli på mobilen. Vi gick även på Madame Tussauds vilket var ganska häftigt och sedan så åt vi lunch på en Western restaurang där vi fick god mat och massa sockervadd till efterätt...
 
Nu ska vi snart ta oss en promenad till det stället vi ska hyra bil och sedan ska vi nog ta oss ut mot kusten eller nått för det ska bli riktigt varmt idag, typ 27-28grader. I morgon ska vi även byta hotell och flytta ut till Santa Monica i 3 dagar :)
 

Hollywood dag 3

3:e dagen är i Hollywood har precis börjar, för mig iallafall så Fanny alltid vaknar några timmar innan mig :) Igår så tog vi oss en lång promenad längs Hollywood Blv och sedan längs Sunset Blv bort till de lite finare områdena. Dock hade jag glömt att sätta i batteriet i kameran så alla dagens bilder fick bli på mobilen. Vi gick även på Madame Tussauds vilket var ganska häftigt och sedan så åt vi lunch på en Western restaurang där vi fick god mat och massa sockervadd till efterätt...
 
Nu ska vi snart ta oss en promenad till det stället vi ska hyra bil och sedan ska vi nog ta oss ut mot kusten eller nått för det ska bli riktigt varmt idag, typ 27-28grader. I morgon ska vi även byta hotell och flytta ut till Santa Monica i 3 dagar :)
 

Hollywood bilder

Här kommer några bilder från gårdagens tur:
 
 
 
 
 
 

Hollywood dag 1

Lyckad första kväll i Hollywood måste jag säga, vår upptäcktsfärd började med att vi gick åt helt fel håll men vi kom snabbt på banan igen och hittade rätt tillslut. Vi strosade runt lite på Hollywood Blv, fick för oss att åka på en guidad tur runt i Hollywood Hills, Beverly Hills och lite andra coola områden. Guiden var i en klass för sig kan man säga, men det resulterade i mycket skratt från oss i alla fall så vi är nöjda vi :) Har försökt att ladda upp bilder men det går alldeles för segt så det blir inget med det just nu.....

Hollywood

I morse ringde klockan 04.45 för då var det dags att packa ihop och åka till flygplatsen, lämna tillbaka bilen och hoppa på flyget till LA! Nu, några timmar senare så har vi anlänt till vårt hotell som ligger i Hollywood. Snart ska vi ta oss ut på en liten upptäcktsfärd med först ska vi vila lite..

Sista dagen i Miami

Ja då var vår sista dag i Miami snart slut. Idag har vi bara legat på stranden hela dagen, ätit glass och badat i havet! Min kära mor fyller även år idag, Grattis! så jag har pratat lite med familjen på skype. Nu är det bara att packa ihop och sedan ska vi gå ut och äta middag innan det är dags att sova då vi åker härifrån tidigt i morgon. Planet lyfter 07.45 och efter några timmar och en mellanlandning så kommer vi att vara framme i LA, Hollywood där vi ska spendera 3 nätter innan vi hämtar ut hyrbilen och tar oss ut till Santa Monica.

Regn..

Planen att ligga på stranden hela dagen gick snabbt upp i rök då vi hann vara på stranden i ca 10 min innan solen blev täckt av ett svart moln. Så vi gick tillbaka till hotellet, bytte om och tog bilen ut till ett stort köpcentrum där vi strosade runt i några timmar. Vi hade hoppats på att kunna ligga på stranden nu någon timma innan kvällen men det är fortfarande dåligt väder så vi sitter på hotellrummet och skriver lite vykort istället.

två dagar kvar

Nu är vi inne på våra sista dagar här i Miami och dom ska spenderas på stranden hade vi tänkt. På onsdag morgon flyger vi vidare till Los Angeles! Tur att det är ganska varmt och skönt där också.

Men nu ska vi plocka ihop vår fina frukost vi äter på hotellrummet och sedan är det på med solkräm och ut på stranden!


en dag till i Miami

Idag så åkte jag och Fanny iväg till Best Buy för att kolla om det gick att laga min dator men det skulle kosta en del och ta för lång tid så det slutade med att jag gick därifrån med en ny "dator" istället. Det är en Samsung Chromebook som är typ en dator fast utan windows eller nått sånt. Men den funkar bra till att blogga och sånt med i alla fall så vi är nöjda! När vi var klara där så åkte vi tillbaka till hotellet och sedan skyndade vi oss ner till stranden och strandpromenaden då Pride paraden höll på precis utanför hotellet. Efter det så strosade vi runt lite bland alla matstånd och annat roligt på Pridefestivalen innan vi la oss på stranden hela eftermiddagen. Nu har vi precis duschat och så och snart ska vi ta oss bort till en annan gata för att pröva på något annat än maten här nedanför på gatan.

Segway och regn

Idag har vi hyrt segway, vilket var otroligt roligt måste jag säga!  vi åkte runt på strandpromenaden och lite så :) sen så käkade vi lite lunch på shopping gatan och sen så inhandlade vi lite souvenirer mm! nä vi skulle gå hem så började det ös regna! vi tänkte köpa paraplyer men det var  vi för snåla för så vi gick utan.....  vi har aldrig varit så blöta i hela våra liv när vi kom tillbaka!  haha 
sen så när vi kom tillbaka till hotellet tänkte jag blogga lite men skärmen är helt paj, det verkar som om någon har trampat på den och det är inte vi som har gjort det. troligtvis någon städerska. ... så nu bloggar jag från mobilen och har fått tagit kort på korten på kameran för att kunna ladda upp lite bilder här. Men nu skiner solen så vi ska nog ta oss ut till stranden snart innan kvällen :) 

En dag på stranden

Nu är det snart läggdags här men idag så har vi mest legat på stranden, det var vi två och sedan var hela stranden full av bögar då vi hamnat mitt i Miamis Pridefestival. Otroligt skönt och roligt då stämningen är på topp hela dagarna :) Underbart helt enkelt!
På eftermiddagen hade i fått nog av solen och tog oss en promenad längs stranden och sedan in i shopping området. En lugn och skön dag som avslutats med en god middag, vin och drinkar. Inget att klaga på om man säger så!
 
 
 

Roadtrip #2

Inlägget om Orlando och Harry Potter världen skulle ha kommit upp igår men det funkade tydligen inte så det kom upp nu istället. Men idag har vi också suttit i bilen en stor del av dagen då vi i morse rullade söder ut till Everglades Nationalpark och Alligatorfarm. Där vi fick se alligatorer i mängder, ormar och lite andra små djur. Vi fick även hålla i en orm!! och åka airboat i träskmarken och titta på alligatorerna i det fria.
Efter den lilla utflykten så skulle vi åka förbi Key West som är USAs sydligaste punkt men det var lite längre än vi trodde så tre timmar senare var vi framme...
Nu har vi precis kommit hem och idag har vi suttit i bilen i ca 10 timmar vilket känns i kroppen så nu är det läggdags och i morgon så blir det att inte göra någonting :)
 
 

Roadtrip till Orlando

KL 7  i morse startade vi vår roadtrip till Orlando för att gå på Universal Studios (Harry Potter parken). Det tog sin lilla tid att ta sig dit men 4 timmar senare var vi framme och inne i parken! Är för trött nu för att skriva någonting, laddar upp lite bilder istället :D
 
 
 

Godnatt Miami

Då var första dagen i Miami över, vi har precis ätit middag på en italiensk restaurang några meter från vårt hotell och nu ska vi krypa ner i sängen och kolla lite på Prison Break innan vi ska sova för tidigt i morgon åker vi till Orlando och går på Harry Potter världen!!
 

Miami Beach dag 1

 
Tillbaka på hotellet igen efter några timmar på stranden och en promenad till en mataffär där vi inhandlade lite frukost och annat gott att snaska på. Vi har, trots att vi smorde in oss bränt oss ganska bra men sånt händer :D I morgon så blir det en tur till Orlando för att gå på Harry Potter världen, kan vara bra att inte få någon sol på sig i morgon haha.
Nu ska vi ta och duscha och lite så och sen ska vi ta och gå ner och äta lite middag och dricka lite drinkar hade vi tänkt.

Miami Beach

Klockan är snart halv ett på dagen och det är ca 27 grader ute just nu! Vi är tillbaka på hotellet nu efter en liten shoppingtur och nu ska vi dra på oss våra nya VS bikinisar och gå ner till stranden som ligger på andra sidan gatan från hotellet.
 
Jag har lite svårt att förklara hur underbart det är här men herregud! haha vi vill aldrig åka härifrån!
 

Miami

Idag har vi åkt från NY till Miami, här är det varmt och skönt och vi har precis varit nere i hotell restaurangen och fått i oss lite mat och vin innan vi ska ta och sova. När vi kom till fram till flygplatsen i Miami så hämtade vi ut vår hyrbil som vi kommer ha alla dagar här i Miami. Jag var först lite rädd över att köra här men det gick så bra så, vi hittade rätt på en gång och trafiken var inte alls farlig, inte den tiden på kvällen i alla fall.
Nu ska vi sova och i morgon är planen att bara köpa lite nya sommarkläder och ligga på stranden. Annars så ska vi åka till Orlando och gå på Harry Potter parken, åka till Key West m.m. under veckans gång.
 
God natt!
 

Hejdå NYC

Då har vi sovit vår sista natt i NYC för denna gång, just nu försöker vi packa ihop våra grejer som ligger överallt och ingenstans sedan ska vi ta oss ut och käka frukost innan vi börjar en långa resan till flygplatsen och sedan flyger vi ner till Miami! Vi har nu konstaterat att vi inte kan shoppa lika mycket i Miami då vi har lite problem med att packa redan nu men vi ska ju göra lite mera grejer där mot vad vi gjort här i NYC så det är nog inga problem.... hahah
Nä men vi har det bra vi och nästa gång jag skriver så är det typ 25 grader varmt och helt underbart :D

Central Park

Ja, då var sista heldagen är i NYC snart slut. Idag har vi först vart hemma hos Reidun och ätit en stor frukost och sedan så tog vi oss en promenad till Central Park där vi hyrde cyklar och cyklade runt hela parken. Det var sjukt häftigt dock lite jobbigt med alla uppförsbackar men det gick ju det med. När vi cyklat klart så tog vi oss en glass innan det var dags att lämna parken och Reidun för att ta en tunnelbana ut till Battery Park. Efter lite strul med tunnelbanan och en taxiresa senare kom vi tillslut fram, dock blåste det så mycket och vi var trötta så vi tog lite kort, köpte kaffe och åkte tillbaka till hotellet ganska snart. 
Nu ska vi snart gå ut och äta lite middag någonstans.
 
 
 
 

Dag 4 NYC

Idag är första dagen vi sovit till 8 istället för att vakna vid 6 på morgonen. Nu sitter jag och väntar på att Fanny ska bli klar så vi kan gå ut och köpa lite grejer vi behöver och sedan gå hem till Reidun och äta frukost. Idag blir det mer turistande och i morgon åker vi vidare ner till Miami! :D
 
 
 
 

Underbara NYC

Då var ännu en dag slut här i New York. Idag har vi ju vart på spa och nu på eftermiddagen tog vi tunnelbanan till Soho där vi även lyckades gå vilse men efter en lång och fin promenad i ca 30min hittade vi äntligen fram till Lombardi´s. Vilket är en pizzeria med världens godaste pizzor, som smakade ännu bättre efter den långa promenaden genom hela området. Säger det igen, tur att Fanny har ett lokalsinne och kan läsa kartor :D.
 
Därefter skulle vi ta tunnelbanan till andra sidan Brooklyn Bridge men vi åkte lite för långt och hamnade inne i Brooklyn vilket var mindre trevligt men vi var snabbt därifrån och hamnade rätt tillslut. Därifrån tog vi oss en promenad tillbaka över Brooklyn Bridge, det var en väldigt häftig promenad måste jag säga som vi avslutade med en kaffe på Starbucks innan vi tog tunnelbanan tillbaka in till vårt hotell.
 

Dag 3 NYC

Då var vi tillbaka på hotellet för att sätta på oss ansiktet igen efter en förmiddag med massage, manikyr och ansiktsbehandling. Nu ska vi ta oss till Soho och äta lunch på en pizzeria sedan blir det mer turistande.
 
 
 

NYC by night

Tillbaka på hotellet efter en väldigt trevlig kväll med Reidun i New York. Vi har ätit en väldigt fancy middag med god mat och gott vin (ja, vi lyckades beställa vin) och trevliga konversationer. Efter middagen som var på en restaurang som hette Tao så tog vi oss en promenad till The Plaza där vi beställde in varsin Cosmopolitan och chillade lite som det så fint heter.
En otroligt trevlig kväll helt enkelt och klockan är snart 23 och vi är fortfarande vakna, bara det!
 
 
 
'
 
 

17 grader och sol

 
Idag så har vi hunnit med att köpa varsina Nike skor, åkt tunnelbana, vart och fått håret gjort, käkat på Mc Donalds och druckit kaffe på Starbucks. Vi har även konstaterat att jag helt saknar lokalsinne... jag har ingen aning om vad som är upp eller ner och den enda gången jag sa vart vi skulle gå gick vi åt helt fel håll. Tur att Fanny är begåvad med ett lokalsinne som räcker för oss båda.
Nu är vi tillbaka på hotellet och ska snart ut och äta med en kompis till Fannys familj. I morgon blir det lite spa-aktiviteter och sedan blir det att turista på hög nivå resten av dagen!
 (får inte upp några bilder får försöka senare ikväll..)
 

Dag 2 NYC!

Då var det en ny dag är i NYC då, igår höll vi oss vakna ända till kl 21 på kvällen! Men det är skönt att vara igång tidigt på morgonen, nu kanske Fanny överdriver det hela med att vakna kl 6 men ändå. Så nu står hon i duschen och jag ska snart gå upp, idag blir det ännu en dag av promenade, fika, kort osv.
 
 

Times Sq by night

 

Dag 1 NYC

 
Ja, då var dag ett nästan slut på vår 6 veckors långa resa i USA :) Idag har vi bara shoppat hela dagen, och fikat och ätit och tagit kort... Bästa är än så länge vår Michael Kors väska, samt klocka.
Nu sitter vi på , lyssnar på musik och äter chips. Ikväll ska vi gå runt hörnet från hotellet och se Times Sq på kvällen.
 
 
 
 
 

NYC!

Nu har vi varit framme i snart 12 timmar i New York. Resan hit flöt på bra, dock höll vi på att missa flyget från paris till NY men det gick bra tillslut. Det tog oss även drygt 2 timmar att ta oss ut från JFK i NY men när vi väl kom ut och fick vårt bagage så firade  vi med en middag på McDonalds, innan vi klev ut från flygplatsen. Att ta sig in till Manhattan var en helt annan historia, med pratglada amerikanare, rusningstrafik i NYC och en skrotfärdig buss så kom vi tillslut fram till Port Authority där vi tog en taxi med NYC äldsta taxichaufför till hotellet. Planen efter vi checkat in var att ta en tupplur och en dusch innan vi skulle  ta oss en promenad till Times Sq. Klockan var nu 18.00 i NY men vår tupplur blev bara längre och längre och tillslut så somnade vi för natten i våra kläder och allt och vaknade först nu för någon timma sedan (5 på morgonen).

Men nu ska vi i alla fall snart gå ut och käka frukost och sedan blir det en hel dag av bara strosande.

 

Vi skriver igen ikväll!