Kolla längre ner på bloggen har laddat upp massa bilder och massa inlägg !

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? – Det bästa! Väldigt krävande och ledsamt ibland men bra. Träffat mycket nya människor och bytt land J
Bättre än förra året? – Mycket
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? – Rasmus, Bästa vännerna Elina och Ellen ´+ stödet från min älskade familj.
Har du hittat en ny låt som du älskar? –Massa !
vilken? – många men.. loosing you med Dead by April och Scream med Chris Cornell
Har du kysst en främling? - Japp

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? – Bästa någonsin
Har du varit kär? – Massa mycket!
Har du sagt jag älskar dig till någon? -Japp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Japp
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nope

SORG&HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? – Ah, Helge min Mormors man.
Har du slagit någon med knytnäven? – haha nej
Varit i slagsmål? – nope (:

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - aaah
Isåfall vad? - blandat
Har du skämt ut dig? – Det har jag med all säkerhet gjort men det är inget jag tänker på
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? – nope, gråtit över en kille men inte för att jag inte kan få han J
Du har skadat dig med flit? – Varför skulle ja? Saker gör tillräckligt ont ändå
Har du ljugit för en vän? – vitalögner kanske vet inte
Har du varit ute en hel natt? – Sov ute i sommras :P
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Japp
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Japp

SKOLAN&FRITIDEN.

har någon varit elak mot dig i skolan? – Ingen bråkar med mig !
Har du gjort ngt framsteg? – Jo vars kan jag säga tycker jag
Haft alla rätt på ett prov? JAA , några matte prov och sånt

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - Japp
Har du förlorat en vän? – Japp
Har du haft en relation med en vän? - ?? Enligt facebook har jag ett förhållande med ellen


Lördag

Annandag jul gick jag, litsa och Stefan upp vid 8 för att prata med HELA familjen hemma i sverige, efter att ha krånglat med datorn och kameran i en timma så funkade det tillslut och vi fick se allihoppa, Helene, Janne, Amandus, Farmor och Farfar, Lasse, Mamma, Pappa, Angelica, Ullabritt och Tintin :) Ja just, fick paketet från pappa idag massa skoj ! Tack så jätte mycket alla som hade något i, Allt var jätte fint och mycket uppkattat ! Efter frukosten så åkte jag och Litsa till Target för att shoppa lite på rean hittade några fynd, som en BH för 50kr och lite sommar saker till Hawaii :)

Här kommer det bilder från wwb cameran och på vad jag köpte och fick.


Angelica och Amandus


Mamma och Amandus i sin Washington tröja :D


Farmor prövar Amandus hjälm :P


Lasse och Amandus


Janne och Helene


Amandus kollar Monsters Inc


Janne och Amandus i sin pink ployd tröja :D


Köpte scrapbooking saker


Lite fina ramar.


En bikini


Baddräkt, Tröja och klänning


Fick detta i paketet från Sverige! TACK :)


JUL

Så tänker inte skriva så mkt om vad vi gjorde, på julaftons morgon så vaknade jag kl 6, Mika sov på en madrass på golvet medans jag pratade och firade jul med familjen, kollade på Kalle Anka och såg när dom öppnade sina julklappar så mysigt så :) senare på julafton åkte jag och Litsa och fixade mina naglar, gjorde lösnaglar med franskmanikyr och en liten snöflinga :) var jätte billigt. Sen åt vi middag på julaftons kvällen, kollade på film sent in på kvällen och sen gick vi och la oss. Vaknade upp på juldags morgonen lagom trötta, hällde i mig några koppar kaffe och frukost för att sedan öppna paket :) Fick massa roliga saker tänker inte göra en lista men det kommer lite kort. Efter utdelningen körde vi julklappsbyte, jag fick en medicinboll med tränings DVD ! perfekt ! Sen var det ut i solen och jobba, dom flyttade massa saker från Yayas garage och sånt, julen avslutades med middag, efter middagen åkte jag till Mika för att träffa Mika, Matt, Maribel, Erin och Blair vi spelade billjard, kollade film och delade up julklappar; fick ljus av Mika och en klocka av Maribel :) Kom hem runt 23 och tog lite kort på alla presenterna:


Jag, Max och bebisen på julafton


Alla som var där på kvällen framför julgranen


Alla på juldags morgonen


Jag med mina paket


Middag nr 2 :)


Hahah


Oz, Readen och Maria


Min Ior tröja :D



Mina och Stefan och Litsas paket :)

Dansuppvisning

Trodde jag hade lagt upp bilderna från dansuppvisningen förra fredagen med tydligen inte så här kommer dom :


Dansare


Fler dansare


Dans skolan


Litsa, Jag och Stefan


Glassigt värre :)


Skridskor

Heldag i Seattle med skridskor !


Gruppen


Tjejorna


Jag, Amber och Litsa


Hahaha


:)

Paket

Stefan knackade på dörren till mitt rum när jag satt och prata med Ida på skype, han hade paket från Ellen, Evelyn och Peder och Famor och Farfar :) Från ellen fick jag, "världens bästa kompis piller", läppglans som ser ut som en glassdrink och små godisbitar. + Ett brev från ellen pellen och en massa hälsningar från TBS det fick mig att börja stor gråta! Just, fick även en liten tomte "längd" som man ställer i fönstret med tomtar som håller den svenska flaggan :D Från evelyn och peder fick jag ett brev och ett julkort, och farmor och farfar skickade ett julkort där det stod vad jag fick i julklapp :D Tack alla ! Julkorten och breven sitter på väggen nu och är fina.
Nu sitter jag och väntar på att vårt besök ska komma, familjen Norge.

Just ja ! har fixat spotify igen :) den tror att jag bor i frankriker så jag får lite franska reklamer men annars är det toppen !


Jul jul jul

Äntligen är Mika hemma ! Hon kom hem igår kväll, skulle egentligen vakna runt 5.30 för att åka till gymmet med Maribel men Mika var för trött och Litsa ville inte vakna så tidigt, undra varför? haha så jag sov till 9 gick upp och körde en tränings dvd med Litsa, ist för att gå ut och springa, det har spöregnat hela dagen idag :( Efter träningen var det frukost som gällde för att sedan ta en lång dusch och göra mig iordning för att träffa Mika. Hon kom förbi runt 12, jag gav henne hennes julkapp en Beattle affisch men Matt (hennes pojkvän) hade gett henne samma affish kvällen innan... jaja det fixar sig. Av henne fick jag ett blått halsband och armband från hawaii.  När vi blev hungriga åkte vi till vår favorit suschi restaurang och åt lunch, sedan åkte vi till Target och hittade massa fina bikinsar och strandklänningar, perfekt för Hawaii i februari men jag var duktig och köpte ingenting! sparar pengar nu :) Fast jag köpte lite scrapbooking saker som var på rea..

När vi kom hem så hoppade vi ner i hot tubben medans det regnade, mysigt mysigt. Nu sitter jag i soffan och kollar på scrubs Litsa och yaya plockar upp all mat dom köpte på Costco (jätte stor affär där dom säljer allt i STORPACK)

I går så tog vi julbilder framför granen :


haha yorgo ville inte riktigt sitta still :P


Jag misslyckas med timern XD


Lyckat :D


Jag och Yorgo


jag fick en blöt puss av yorgo xD


Stefan och yorgo leker :D

tråkigt

Vinterns önskegarderob !


Jullov!

Efter skolan i torsdags så tog jag bussen till dansen, köpte kina mat på vägen och på starbucks hittade jag en muggen jag velat köpa länge nu, en  man kan sätta sina egna bilder på :). På danskolan så hoppade jag in och var med på strech klassen som är timman innan min jazz klass. Sen var det dags för sista jazz lektionen innan jul uppvisningen. När jag kom hem från dansen så fixade jag och Litsa burkar med kakor och bullar i. Kvällen avslutades med en dopp i Hot tuben :D

Fredag sista dan i skolan ! Tog med mig några kakburkar till skolan och delade ut till lärare och kompisar :) Skoladagen var mysig, gjorde inte speciellt mkt, kolla på när folk spela tv spel, åt kakor och inte så mkt mer. Efter skolan åkte jag med Maribel och Karan till Alderwood mall, karan skulle lämna tillbaka en klänning och vi köpte lite mer julklappar. Karan köpte en rosa klocka till mig i julklapp och hon fick ett starbucks presentkort av mig. På vägen hem så blev Maribel lite trött och somnade .. :P


Mötte stefan i Marysville, åkte och skulle ta ut pengar men råkade ha sönder den första atomaten jag prövade :P Hhaha, trykte på "clear" för jag trykte in fel summa och då blev allt bara svart  haha sen så startade den om och där den väl var klar så stod det "out of service" haha så jag gick därifrån :p

Fick äntigen tag på pengar och åkte till Jostens för att betala alla mina studentsaker. Fick min ring oxå, fin fin :)
Sen släppte stefan av mig på danskolan, genrep inför uppvisningen idag. Ska bli kul, litet men mysigt.
Idag vaknade jag vi 10, åt frukost kollade på film för att sedan sticka ut och springa lite. Sprang och gick 5km för att sedan ta en lång dusch och nu kollar jag på en annan film, The holiday. Ikväll är det uppvisning som gäller.

puss puss

Tisdag och Onsdag

I tisdags efter skolan åkte jag och Litsa till posten och skickade hem massa julklappar till Sverige, blev lite irriterad på mannen som hjälpe oss men det blev nog bra tillslut :D Hoppas att allt hinner hem i tid bara. När vi kom hem, så gjorde jag ingenting, väntade på middan, hade en granne som middags gäst och Litsa hade lagat massa god mat. När middan var över kollade vi på Christmas Vacation och sen var det dags att sova.

Idag vaknade jag upp till regn, regn och mera regn. Har blivit varmt igen så nu regnar det hela dagarna ist... jätte kul. I morrse lämnade Jag och Haley av Haleys lilla syster på dagis innan vi åkte till skolan.
Skolan är ganska seg just nu, händer inte så mkt + att Mika är på Hawaii så luncherna är lite tomma men man har ju Maribel och massa annat folk. När jag kom hem från skolan, satte jag mig och gjorde alla mina läxor, plugga för matteprovet och skriva uppsattser för fulla muggar. Sen var det dags för att baka pepparkakor, dom blev mkt bättre denna gång:D Kvällen avslutades med middag framför TV, kollade på filmen Badder Santa xD och nu sitter jag här med tvätt i tvättmaskinen och kollar på two and a half men :D



Julgranen


min nya pyjamas :D


goodnatt !

Måndag

Vaknade upp ännu en morgon av ett sms, Haley skrev att skolan skulle börja 2 timmar senare p.g.a. av snö på vägarna. Man klagar inte när man får sova 2 timmar längre :D Och när jag och Haley äntligen åkte till skolan så förstår jag varför alla får panik, har man inga dubbdäck på bilen så är det ganska svårt att inte halka på isen ! Var läskigt att åka på vägen från huset in till staden men det gick bra och har bara hört om att en elev körde i diket men det var många som hade halkat och hamnat på tvären mitt i gator och sånt. Skolan slutade som vanligt samma tid, bara kortare lektioner. Efter skolan så åkte jag hem, bakade lite pepparkakor och fixade med julklapparna som ska skickas hem till Sverige i morgon.

Nu ska jag snart sova och är sur över att de ersatt One tree Hill under julen med en dålig vampyr serie.....

Puss och kram God jul !


Paketet jag fick från Sverige för någon vecka sen :D

Söndag

Söndag morgon vaknade jag upp av att Maribel skickade ett sms och skrev att det snöade ute! Så jag gick upp, tog mina tofflor och gick ut :D så mysigt så, varken Stefan eller Litsa var vakna så jag var alldeles själv. Sen gick jag in och satte mig vid datorn, loggade in på skype och snackade med pappa för första gången på länge, vi öppnade in adventspresent från Litsa som var en lila Ior pyjamas och ett doftljus :) Vi pratade om lite allt möjligt, Stefan och Litsa kom in och prata lite också. När vi hade pratat klart, käkade vi lite frukost och sen satte jag och Litsa igång och baka, medans snön bara vällde ner :D mysigt mysigt. Jag bakade lussebullar och gjorde peppakaks deg. Lussebullarna blev riktigt bra och pepparkaks degen får vi se vad det blir med men tror att jag nästan lyckades iaf ! Han även med att prata med Mamma och Rasmus under dagen. Mot kvällningen tog jag och litsa ut yorgo på en promenad med cyklar, vi stannade och kollade på några hus med massa julbelysning. När allt var klart för dagen så kollade vi på "Låt den rätte komma in". Den var dubbad på engelska med var bra ändå, såg inte så konstigt ut, men dom hade inte översatt eller textat något utav alla texter och sådant så fick läsa vad det stod för litsa.


Litsas bakvärk


Mina lussebullar och snö i bakgrunden :D


Leker i snön :)

Torsdag !

Onsdag kväll spenderades med Mika och Maribel+matt :D Vi åt middag på en jätte stor buffé sen åkte vi hem till Maribels och hade läx-maraton, eller aah Mika och Maribel, jag läste min bok eller irreterade dom med att snacka för jag var klar med alla mina läxor. Vi snackade och hade trevligt till typ halv 1 sen somna vi äntligen för att vakna typ 4 timmar senare för att åka till gymnet och morgon träna :D Vi spelade tennis, så där med en vägg och man slår bollen mot väggen o.s.v. sen så körde vi lite styrkträning för att sedan göra oss i ordning för skolan. Innan skolan han vi med och åka och köpa lite lunch till Mika och Maribel och även stanna och köpa lite kaffe :) Sen var det skolan som gällde. Var inte så trött som jag trodde jag skulle vara" önskar att jag kunde åka till gymet varje morgon men det blir lite svårt utan bil... Skolan var skola om vanligt, hade med mig en bok med norge historier som jag läste ut för min norska samhällskunskap lärare :P ganska roligt xD Skolan avslutades med idrott som vanligt, vi delade gymmet med en annan klass så jag gjorde min egna lilla rehabträning på en pilates boll, blir inte av så ofta men jag försöker iaf ta hand om min rygg. Efter skolan tog jag bussen hem ist för att gå till vanliga "länstrafik" bussen till dansen :) Kom hem, sov tills det var dags att åka till dansen. Snart dags för juluppvisning :D
Nu sitter jag och kollar på Hereos med Litsa, i morrn är det halvdag och jag och Maribel ska åka och handla julklappar.  

och Hejdå till mika som åker till Hawaii i morrn :D ha det bäst <3 inte för att hon förstår vad jag skriver men ändå :P
Vilket fick mig att komma på att det är klart att jag, lollo och Ida ska åka till Hawaii i februari ! ! :D:D


BYE ! <3

Äntligen uppdatering !

Har inte haft lust att sitta vid datorn på hur länge som helst nu men ska försöka uppdatere er därhemma på vad som händer och fötter :D I dag fick jag ett paket från familje hemma i sverige! Fick massa marabou choklad ! två par av mina sknade skor, saffran + lussebulle recept, pepparkaks kryddor, ett tomt fotoalbum jag glömt hemma, en stor burk med pepparkakor och en bok men roliga historer :D tack sååå mkt !

Senaste veckan så har jag mest vart i skolan och vart hemma, inte gjort så mkt helt enkelt, dragit på mig en till förkylning i det iskalla vädret, det blir aldrig varmare än -2 grader här under dagen man fryser ihjäl ! Helgen spenderades med min värdfamilj+värdsläktingar. På fredagen var det julklapps byte med DECA innan jag åkte med Litsa för att vara barnvakt och Readen och sen skjussade hon mig till barbro där jag spenderade natten, vi åt middag och kollade på Mamma mia :). Jag, Barbro (som fyller år i dag Grattis ! ), Tina + Sidney, Maria+ Readen och Lisa åkte till Ikea för att äta en svensk frukost och kolla på Lucia tåget på lördagen:P Var helt mysko för det var massa svenska där, stod i Ikea och vänta på de andra medans en man gick förbi mig helt radom och snackade svenska i mobilen :D kändes ganska konsitgt! Lördags kvällen bowlade jag med Blair, Erin, Maribel och Mika och efter de så åkte jag Mika och Maribel hem till mig, badade bubbelbad och snacka massa tjejsnack mysight värre. Söndagen var en seg dag, åt en stor frukost med blåbärspannkakor och hela köret sen hjälpte jag Stefan och emmanuel att spela in en film och så tvättade jag kläder som jag alltid gör på Söndagar.

I dag tisdag så åkte jag och litsa till Bellvue för att äta på Applebee's och få gratis kalendrar från en radio station som hade haft en foto session med massa djur där Yorgo hade kommit med :) så han var med i kalendern! roligt värre för vi åkte dit utan att veta att han skulle vara med:D här kommer lite bilder från helgen och sånt :


Julklapps byte :D


Sidney leker lucia :D


Readen och Sidney med Lucia tåget :)


SWEDEN !

På lördag morgon tog vi husbilen igen och åkte halvvägs hem, till Portland ! eller ah en stad utanför portland. Där träffade jag Hanna (en utbytesstudent jag träffade på flygresan hit) och hennes värdfamilj utanför IKEA. Stefan, Litsa och Yaya lämande mig där flr att bo på en camping plats. Jag och hanna + hennes familj åkte hem till henne därvi hitta på massa kul :) Vi började med att åka och kolla på ett stort träd som var de trädet som använde i Twilight filmen när Bella och Edward kollar ut åvan för ån! lite cool sådär :P  Sen var det starbucks och köpa biljetter till New Moon, vi han även med en sväng till Fred Meyers där jag köpte en ny plånbok. Vi åkte till baka till deras hus, åt middag och sen åkte vi tillbaka till Bion för att kolla på New Moon , den var riktigt bra ! precis som boken! Efter bion åkte vi hem , spelade ett Harry Potter spel (jag vann) sen skulle vi kolla på Harry Potter 3 men vi blev för trötta så vi gick och la oss och snacka i flera timmar ist.


Trädet :D


Hanna vid trädet :P


Becky (Hannas värd mamma) och Hanna innan bion :)


Jag och Hanna <3


Dom sjöng massa julsånger innan bion börja :P


Bio :)


När vi kom hem åt vi pepparkakor och mögelost :D


På söndagen blev det IKEA med Stefan :)



:D


Jag köpte massa roliga svenska saker, kaviar, bilar, singoalla kex m.m :D


när vi kom hem på kvällen så såg grannens hus ut så här :D

Thanksgiving :)

Tidigt onsdag morgon så satte vi oss i husbilen och körde i 7 timmar ner till Oregon! det  var riktigt bekvämt att åka på roadtrip i en stror husbil med soffa och säng och toa :) Här kommer lite bilder från helgen:


Yorgo i husbilen


Yorgo på verandan


Thanks giving middag


Dolly


uttsikten från deras tomt :)


frukost sista dagen innan vi åkte till Portland (:


hahah xD trodde vi skulle skratta ihjäl oss :D
"Elkton MINI MALL"