Hemma

nu är jag hemma, eller ja just nu är jag i skolan och somnar snart sittandes! Pappa och farmor kom och hämtade mig på flygplatsen och på vägen hem så stannade vi hos Mormor och Einar för lite fika. När jag kom hem så var Olle hemma och väntade på mig. Det var skönt att få komma hem igen!! Saknat alla väldigt mycket!

Ful bild på mig på flyplatsen i Paris!


Packat och klart?

Denna helg har varit hektisk! I fredags så var tjejorna över på besök, lördagen startades med frukost på iHop sedan åkte jag till Solange och hälsade på henne en stund innan jag körde till Seattle för att träffa Kristen och hennes kusin. Vi tog bussen ner till Seattle. på kvällen åkte vi även tillbaka till Seattle för att kolla på the Space Needle. Idag vaknade jag upp till att Kristen lagade frukost åt oss och sedan satte jag mig i bilen för att köra i 2 timmar till Bellingham och Western för att hälsa på Maribel, Haley och Josh :) När jag kom tillbaka till Marysville vid 19 tiden så bjöd Mika mig på middag på en resaturang och sedan åkte vi hem till Jessie Mea och Logan. Har sagt adjö till alla nu och jag packar för fullt nästan färdig! I morgon bär det av hemmåt igen!



Seattle:







Western: (bilder från Haley)





Middag med Mika:


Sista dagen på praktiken (Last day at the school)

Idag var det sista dagen på praktien, det är soligt ute ca 25 grader och ikväll kommer mina kära vänner över så det är en bra dag helt enkelt!


Jag och Mrs. K





Torsdag

Idag så har jag varit på praktiken som vanligt, i morgon är min sista dag och jag kommer sakna skolan! Efter skolan så åkte jag hem och somnade på soffan för att sedan börja packa lite med det gick inte så bra så jag somnade om istället. Kl 18 så träffade jag Barbro, Mike, Lisa och Trent på the Olive Garden, en italiensk restaurang som ligger mitt i stan. Vi åt middag, snackade massa och sa hejdå, för jag åker ju hem på måndag! Hoppas på att dom alla kommer och hälsar på nästa sommar! Efter middagen så åkte jag hem till Jessie Mea och Logan. Vi kollade på TV, snackade, lekte med Logan och drack te :) Kom hem alldeles för sent idag igen och väckar klockan ringer om 5 timmar, hejja hejja!




Godmorgon


Sista dagarna

Idag har jag hunnit med massa saker, inhandlad lite grejer mest scrapbooking saker! Sedan har jag flängt runt och försökt skriva ut bilder, det blev bra tillslut men det tog sin lilla tid. Vid 17 så åkte jag och Mika hem till Jessie och Logan. Hon har precis flyttat in i ett litet radhus med sin lilla dotter. Vi kollade på Bridesmaids, åt middag och snackade en massa. Snart så börjar min sista helg här och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting men det löser sig :)






Bilder från Maribel


Albertsson's


Bästa vänner :)


:D

Konstig dag

Idag så kom jag till skolan och ringde till Litsa hon berättade att hennes bror hade fått en liten stroke och ligger inne på sjukhuset så Litsas mamma åkte till sjukhuset, Yorgo är hos grannen och jag är ensam hemma, har fått ändra på lite planer men nu tror jag att jag har resten av veckan planerad :)
Idag efter praktiken åkte jag hem och pluggade lite sen så åkte jag hem till Maria och Readen. Vi åt middag och umgicks sista gången jag ser dom troligtvis innan jag åker hem så det var roligt att få spendera lite tid med dem.


Hopprep


Rockring



Seattle!

I dag så vaknade jag upp hemma hos Mika, tog bilen hem åt frukost och umgicks med Alex, Katie och Aurora. Runt kl 12 på dagen så satte jag mig i bilen och åkte mot Seattle för att hälsa på Kristen. Hon bor i en lägenhet utanför Seattle. Vi åt lunch inne på Northgate shoppingcenter, där vi sedan shoppade lite saker, jag köpte några fler trosor och en tröja från Victoria's Secret, vi köpte även massa handsprit i olika dofter + en liten hållare så man kan ha handspriten hängandes från väskan! Hittade även skal till min mobil. Senare på eftermiddagen så tog vi bussen in till Seattle. Där gick vi runt och kollade lite, var nere vid havet och inne i alla turist butiker. Jag köpte plåster som ser ut som bacon och en fotoram som det står Seattle på. När vi var klara så åkte jag tillbaka till Marysville, åt middag med Mika på en resaturang och nu sitter jag i sängen. I morgon börjar sista veckan på praktiken. Tiden går hur fort som helst!


Bröllop


Gatumusikanter


Seattle restauranger


Glass


Jag och Kristen ute på en pier


närbild


Spåkvinna


:D

Sleepover

I går kväll så åkte jag hem till Maribel. Jag, Mika, Erin och Kristen sov över hemma hos Maribel, vi åt mat, snackade massa och berättade spökhistorier. Jag har inte så många bilder från kvällen så jag laddar upp bilder när jag fått in bilderna från Maribels kamera. Nu sitter jag hemma på soffan och väntar på kaffet som kokar. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska kanske hem till Mika ikväll men vi får se. Litsa och Stefan sitter på flygplanet påväg till New York nu och jag börjar snart min sista vecka på praktiken sen är det dags att åka hem till Sverige igen.


Shopping och middag med Stefan och Litsa

I går så åkte jag hem direkt efter praktiken för att jag och Litsa skulle åka till alderwood mall och shoppa. Jag köpte massa saker som jag velat ha länge :) Det blev saker från Victoria's Secret, Forever 21, ForLove 21, converse och Sephora! På kvällen så åt vi middag på en skaldjursrestaurang längs havet. I morgon bitti åker dom till New York och dom kommer hem dagen innan jag åker härifrån.




Min flicka

Så klart så saknar jag även mig underbara bästa vän Elina! Även fast hon verkar ha glömt bort hur länge jag skulle vara borta :S haha


Godmorgon!


tisdag - halva resan gjord

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mycket, praktiken började som vanligt kl. 7 på morgonen, under 2nd period kom det varor till DECA affären som vi sköter på skolan så jag packade upp och inventerade i affären under förmiddagen. På eftermiddagen så räknade jag matte.
I går kväll så var jag och Litsa på Zumba! Det var jätte roligt och vi ska gå i morgon igen, skönt att få röra lite på sig och jag tror jag ska forsätta med Zumba när jag kommer hem vi får se.

Har även hunnit med att fixa lite med min blogg design är inte nöjd än men det fick räcka för idag.

I morgon så är det praktik som vanligt men vi slutar kl. 12.20 i morgon istället för 13.50 och jag tror att Marissa och Jordan skulle komma och hälsa på på skolan och sedan skulle vi ta en fika men vi får se hur det blir med det var länge sedan vi bestämde så man vet aldrig.

Har varit här mer än halva tiden nu! snart är jag hemma igen, ska bli ganska skönt faktiskt men sorgset att åka härifrån.


Saknar så klart min pojke <3

Red Robin

I söndags kväll så åt Jag, Karan, Erin, Maribel och Mika på Red Robin. Efteråt så shoppade vi lite på Target och tog lite kort :) Jag köpte två stycken klockor, en svart och en gul, ett par örhängen och ett par solglasögon.

¨
Haley jobbar som värdinna på Red Robin :)


Erin och Maribels efterrätt


Maribel, Jag, Mika, Erin och Karan




Mika, Maribel och Alex!





Välkommen tillbaka fest!

I går lördag så hade vi en välkommen tillbaka fest för mig. Fick träffa massa släktnigar, vänner och bekanta! Mycket trevlig kväll men massa god mat och trevligt folk.


Mat!


Tina and Keagen


Tina, Keagen och Barbro


Aurora och Jag


Aurora


Aurora

Praktiken

Nu har äntligen praktiken börjat, jag vbörjar kl 7 på morgonen, det tar ca 30 min att köra dit så det blir tidiga mornar nu! Idag så har jag mest varit på skolan, pratat med alla gamla lärare försökt att ragga lite jobb, ska in och prata i 3 klasser på fredag men i morgon får vi se vad som händer. Det finns alltid något att göra, lärarna behöver alltid hjälp med någonting, pappersarbete m.m. Efter praktiken så åkte jag till The outlet mall för att köpa skor till mig men jag hittade inga jag ville ha så det blev ett par nya träningsbyxor, en ny sportBH och en träningströja från Addidas. Nu har jag bara skor, underkläder och smink kvar på min lista på vad som måste införskaffas innan jag åker hem, och möjligtvis en ny väska men det problemet får jag lösa om några veckor.


Jag ifrån en utav våra DECA tävlingar.

Lake Washington

Idag har vi haft det runt 30 grader och stekade sol hela dagen! Jag, Litsa och hennes kompis Karan tog båten och strosade runt på Lake Washington hela dagen. Vi stannade och åt fish n' chips på Iver's och åkte runt och kollade på massa fina hus runt sjön.


Bill Gates hus


Litsa


Karan


Lake Washington


Jag kör


Seattle


Husbåtar

Hey

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/542127/somethingredbloggse?claim=uvyt6hevvby">Follow my blog with Bloglovin</a>

Alex's Birthday Party

Idag så har det varit runt 25 grader och sol hela dagen :) Jag har legar ute och solat nästan hela dagen innan det var dags för mig, Litsa och Yaya att åka hem till Litsas bror Billy och fira hans sons födelsedag. Alex och Katie har precis fått en liten tjej som heter Aurora och det var kul att få träffa alla igen!


BBQ!


Katie och Aurora


Hela gänget


Evergreen State Fair

Jag, John, Litsa och Stefan åkte till ett tivoli som dom bygger upp i en stad utanför oss varje år. Stefan skulle spela med sitt band och vi ville gå runt och titta lite. Där träffade vi även Kristin och Stion och Barbro, Mike, Lisa och Trent :)


En lama!


Litsa och Trent


Shooting Star


Amber sjunger





Value Village

Vaknade upp hemma hos Mikas farmor och farfar på söndag morgonen, åkte iväg vid halv tio för att köpa frukost på Starbucks och sedan träffa Litsa, Ursualla och Haley på Value Village, typ som Myrorna. Alla medlemmar hade 50% på hela affären hela söndagen så vi shoppade som bara den hittade faktiskt mycket bra. En jeansjacka, jeansväst, jeansshorts, två stickade tröjor, en neccesär och en svart top!


Litsas och mina inköp!


Mina shorts


Readen!

Igår så åke jag till Maria, Readen och Oz dom hade en lägenhet vid havet i en vecka och är där på semester så jag åkte och hälsade på, vi badade i poolen, åt god mat och spelade massa olika spel !



Logan!

I dag så började jag dagen med en promenad som vanligt, sedan så gjorde jag mig iordning och åkte ner till the Outlet mall för att köpa nya converse men det var så mycket folk att det inte ens fanns parkering så jag struntade i det. Bestämde mig för att vänta utanför restaurangen OliveGarden på Mika istället. Efter lunch så åkte jag och Mika hem till Jessie Mea och Logan :) Det var roligt att äntligen få träffa lilla Logan och få ge henne mina presenter jag köpte hemma i Sverige, dom var väldigt uppskattade! På vägen från Jessie hem till Mika så lyckades jag få punka medans jag körde på motorvägen. Men allt gick bra, jag tänkte först byta däck själv men sen så hittade jag inte alla delar så Stefan fick komma och hjälpa mig. När jag äntligen kom därifrån så åkte jag hem till Mika, vi kollade på tv, åt rester från lunchen och åkte till Rite Aid och Bath & Body works. Spenderade massa pengar där på smink och lotions :) ganska onödigt men är man på semester så är man! Nu sitter jag i min säng på en fredag kväll ensam, kunde ha åkt hem till Mika igen och haft en liten tjejkväll med henne och Marissa men är för trött för att ens stå på bena så jag stannade hemma i stället. Är fortfarande ganska hängig och förkyld men det börjar bli mycket bättre, hoppas på att jag ska vara helt frisk i morgon! I morgon så ska jag kanske följa med Mika när hon tatuerar sig vi får se om det blir av men jag ska i alla fall åka upp och hälsa på Maria, Oz och Readen ! På kvällen ska jag och Mika sova hemma hos hennes gammelfarmor, dom är borta på semester så det är att vara husvakt som gäller.

Här kommer lite bilder från dagen:


Jag och Logan :)


Mamma Jessie med sin dotter


Mika med Logan


Sover på golvet :)


Dagens fynd

Mer bilder från Jetty Island


The trash monster







Jetty Island

Tog mig en lång promenad och även en liten springtur. Sen åkte jag, Maribel och Erin till Jetty Island tog lite fina bilder. Vi han även med en tur till Target och sedan sushi. Nu sitter jag, Mika och Litsa och kollar på Weeds.