Big Daddy's

Började dagen med att ta en liten promenad med Yorgo för att pröva mina nya Nike skor jag köpte, dom verkar sitta riktigt bra faktiskt. Har även hunnit med att göra lite skolarbete och pratat med min lärare ska vara med henne från och med tisdag så det blev bra! Åkte även till the Outlet Mall och träffade Cassie :D vi gick runt och kollade lite, köpte inte så mycket ska åka tillbaka någon gång tidigare på dagen innan det blir så mycket folk! Träffade även Blair på hans lunchrast, mycket trevligt har saknat dom båda mycket. Kvällen spenderades på en resaurang kallas Big Daddy's där Stefans band spelade en trevlig kväll som nu avslutas i sängen, dags att sova. I morrn ska jag träffa massa kompisar och fixa med pappers arbete för att få vara på skolan nästa vecka. På torsdag ska jag gå med Litsa på hennes jobb det ska bli roligt.






Frisk

Nu är jag tillbaka igen, mådde ganska bra igår också, var nere till Lake Goodwin och hälsade på några av Litsas kompisar som var och campade där. På eftermiddagen åkte jag hem till Mika, vi spelade Kinect, åt pasta op en jätte god pasta restaurang och kollade på Paranormal Activity 2 med Marissa. Idag så ska jag försöka få tag på läraren jag ska vara hos och på torsdag ska jag vara med Litsa en dag på hennes jobb. Ska även kolla med Barbro idag om jag kan vara med henne någon dag i veckan.


sjuk

Så i lördags så åkte jag och Litsa till ett köpcentrum, jag köpte ett par springskor och en adapter så nu kan jag ladda min dator och kamera. På eftermiddagen åkte jag och Mika till the Taco truck! På kvällen så var det dags för buffé på casinot. Massa god mat, åkte hem och gick och la mig vid 22 för att sedan vakna upp runt en 3 på morgonen för att jag var tvungen att spy. Så hela morgonen + hela söndagen spendarade jag i sängen eller inne på toaletten. Sov hela natten tills idag och nu mår jag ganska bra har ätit lite nudlar och lite youghurt och det har fått stannat kvar så jag hoppas på att det ska ha gått över nu. Var troligtvis någonting jag åt kvällen innan men ingen större skada skedd, ska väll stanna hemma hela dagen idag och vila.


USA




Framme!

Hej allihopa nu är jag framme :) Flygresan gick väldigt bra, kollade på 4 filmer och sov en stund. Stefan och Litsa kom och hämtade upp mig på flygplatsen och när vi kom hem så kom Mika över på en gång :) Senare på kvällen åkte vi ner till Marysville för att träffa Maribel, åkte även till Walmart för att köpa lite saker jag behövde :)
Blev riktigt trött men det var bara att hålla ut tills det var dags att gå coh lägga sig så man kommer in i dygnsrytmen. Bilder kommer upp lite senare från mina första dagar, har nämligen glömt att ta med mig en adapter till dataladdaren så har inte så mycket baterier kvar, får bli en ytterligare tripp till Walmart senare idag.

Saknar min älskling och alla andra men hoppas på att detta ska bli en väldigt rolig månad!


En helg i livet

Ojjoj vilken helg det har varit. Började med att äta tacos och dricka vin hemma hos Elina och Filip på fredagkvällen. Hela lördagen spenderades på Risbergska skolan med gympa barnen. På lördag kväll var det kräfskiva i sommarstugan. La även min plånbok på bil taket och körde iväg. Så den är borta  nu, märkte det när vi kommit till Karlskoga och skulle tanka men den har ej återfunnits, inte så roligt. Men men, hinner fixa ett provisoriskt körkort innan USA och bankkortet ska komma på posten i morgon! Vi sov i alla fall över i sommarstugan och åkte hem på söndagmorgon. Hela söndagen spenderades på Engelska skolan med en anna grupp gympa tjejor. Söndag kväll så var det dags för Elinas, Filips och Olles överraskning till mig! Vi åkte på Cirkus Maximum :D Det var jätte roligt och trevligt!

6 månader idag med min Olle


Godmorgon!

Det är fredag och jag har haft sovmorgon idag. Börjar inte jobba för ens kl 15.00 så jag passar på att ta det lite lugnt och fixa lite saker med datorerna. Senare ska jag till gymmet och sen kanske träffa min Olle en stund men jag vet inte. Borde vara ute i solen men men.

Igår så färgade jag och mamma håret på mig det blev väldigt bra tillslut! :D


Fler bilder

Hittade fler bilder på min lilla kamera från Göteborg! 3 bilder från när vi gick ut på kvällen till Avenyn :D




Götlaborg!

I fredags kväll så packade vi in oss i bilen och körde ner till Göteborg! Vi bodde Lisebergs Hotellet Heden, som låg mitt inne i stan och nära liseberg :) När vi kom fram på kvällen åt vi kvällsmat på en pizzeria och sen gick vi ut och tog en öl på en restaurang. På lördagen så åt vi hotel frukost och sedan gick vi på liseberg hela dagen :D Vi kom tillbaka till hotelrummet vid 21 på kvällen och gjorde oss iordning för att gå ut på stan. Vi kom iväg lite eftermidnatt och efter många om och men hittade vi en liten pub med en trubadur där vi stannade fram tills kl 3 då Julia märkte att någon stulit hennes mobil. Då gick vi tillbaka till hotelet för att försöka reda ut saker och sedan sova. Idag söndag så har vi gått på stan i Göteborg och shoppat lite och tittat runt. Vi åkte hem runt 15.00 och nu  är vi hemma. I morrn är det jobb som gäller, hela veckan, sista veckan på sommarschemat, konstigt! Men snart börjar skolan och snart åker jag till USA! :D


På väg!


I bilen


Framme!


Fredag kväll







Liseberg!



Hotellrummet


Förfest


taggade


Jag


Söndagen på väg upp på stan såg vi detta!



Relaxen

Denna vecka har jag mest jobbat, mest varit hemma hos Olle. Har även grillat och badat med Elina, Filip och Olle och varit på Relaxen med Elina. Igår så gick jag och Julia till Ivy för att sitta och prata lite :) Senare på kvällen kom Olle förbi och sedan var det dags att åka hem. Idag så börjar jag jobba kl 15.00 så jag är hemma och fixar och donar lite inför helgen i Göteborg!


Ansikts masker


Bilder från kvällen på stranden






Födelsedagskalas

I lördags eftermiddag så hade jag bjudit in till kalas. Vi åt godmat, jag öppnade paket och vi njöt av det fina vädret! En mycket trevlig kväll som avslutades med att jag åkte och hämtade Olle på tågstationen :D Fick även mina fina presenter från Olle. Fick ett SNÖ armband och matchande örhängen fick även en jätte fin klänning ! <3
I går, söndag jobbade jag delad tur. Mitt på dagen så åkte jag hem till Olle och badade och solade innan det var dags att åkta tillbaka till jobbet.