Veckan !

Denna vecka har som sagt varit helt galen, det började med tisdag när jag och Mika åkte till Seattle för att kolla på en spelning :) Vi hade jätte kul och showen var hur bra som helst. Efter showen åt vi på dick's och sen åkte vi hem till Mika och sov. Sen fick vi dra oss upp till skolan på onsdagen men det var så värt de :D


hamburgare :)

Onsdag var seegaste dagen ever ! men det funkade, efter skolan åkte jag och Maribel för att stå utanför en mat affär och samla in mat till personer som behöver mat inför vintern. Vi som stod där vad Karan, Erin och Maribel. Vi var klara runt 18.00 då Stefan kom och hämtade mig.
Torsdagen spenderades på dansskolan som vanligt, vi övade massa innför vinter uppvisningen. När jag kom hem kollade jag och Litsa på massa hereos.

Fredag var en halvag och efter skolan åkte jag bara hem och var hemma och slappade hela dagen och kvällen , Lisa och Trent kom över på kvällen, vi åt middag och kollade film :) vi firade även trents födelsedag lite försenat med tårta fick han iaf!


:D

Lördagen spenderades i hot tubben med Mika, sen kollade vi på en film och sen stack hon iväg på en show någon stanns långt härifrån , jag var för trött för att följa med så jag åkte hem till Maribels ist och mös med henne och Erin :) Vaknade upp hos Maribel på söndag morgon, åkte hem och väntade på att Mika skulle komma. Vi kollade på två filmer och sen åt vi innan hon åkte hem . Fick även att brev från Farmor idag ! :D började gråta, saknar alla där hemma nu när det närmar dig jul ... och farmor, du frågade vad jag ville ha i julklapp, övertyga mamma och pappa om att jag ska åka till Hawaii :D !


Crazy !

Galen vecka !! ska försöka uppdatera bloggen någon gång i helgen :D

hoppas alla har det bra det hemma i sverige , snart är det jul också och då kommer jag sakna kalla sverige och adventspresenter! får göra min egna lilla advents ljusstake här för dom firar inte advent och inte lucia helle :( jag vill ha lussebullar ! haha får vell ta och baka mina egna men det gick inte så himmla bra förra gången :P


HAWAII !

I år har jag en ända julklapps önskning ! Hawaii med Ida och Lollo! + massa andra uttbytesstundenter


:D

Sjuuukdom

Vaknade hemma hos Maribel runt 12, vi kollade två avsnitt av CSI och sen sprang vi ut till bilarna för att följa efter massa brandbilar men vi tappade bort dom så vi åkte och köpte frukost istället. Efter ett avsnitt till av CSI åkte jag och Mika hem, när jag kom hem stack jag ut på en springrunda och sen tog jag en lååång dusch för att sedan kolla på TV tills Stefan och Litsas bandmeddlemmar kom så vi kunde äta middag. Nu sitter jag och kollar på The break up och ska troligtvis snart på bio, 2012 :D Stefan och Litsa + bandet är ute och spelar i garaget.


haha älskar den bilden xD sser ut som jag är en vampyr som precis ska bita :D


Football game :D

Hejsan bloggen , har gjort om min layout i hopp om att bli lite mer taggad på att blogga!

Efter skolan i fredags åkte jag, Maribel, Karan, Blair, Paige och Amber till Auburne för att kolla på en footballs match,  vi spelade jätte bra me tappade i slutet vilket ledde till att vi förlorade... så nu är vi ute ur slutspelen :( men kul hade vi i alla fall:D här kommer lite bilder :


på väg :D


Maribel !


Paige och Amber :D


Applebee's


Blair and Paige :D


Football :D


Jag och Maribel !!

Lördag

Lördagen var slappar dagen nr 1, pratade med mamma, pappa och Angelica en stund även Moster och Acke var där , trevligt, trevligt. Efter det var det babyshower hos Tinas; man träffas och ger presenter till den blivande mamman :) Tina ska få sitt andra barn i januari tror jag det ska bli en liten kille som ska hete Keagen :D
Efter babyshowern mötte jag och Litsa upp Kirsti, hon skulle spendera natten hos oss, på vägen hem försökte Jag och Kirsti hyra film men det gick inte så bra, man var tvungen att vara 18 år ..... aja vi åkte hem och kollade på skräckfilmer ist :D


Litsa och Maria


Sidney and Readen


Tina med alla presenter :)

Fredag

Slutade skolan kl 11 i fredags, till lunch blev det sushi med massa trevligt folk! Maribel följde med mig hem vi funderade en stund över vad vi skulle hitta på. Vi kom fram till att vi skulle gå ut och ta massa roliga bilder, så vi åkte förbi Dannys hus för att se om han var hemma, vilket han var och sedan bar det iväg ut till en park :)


love you guys ! <3


:D


<33


:D


:D


haha xD


stalker :D

på kvällen åkte jag och Mika på en spelning, samma band som vanligt fast båda spelade riktigt bra set :)

Bilder från Halloween :)


först var vi hemma hos Maribel och fixade inför hennes party :D


vi prövade får idé med att ha ett fotorum ! vilket funkade ganska bra :D


sen åkte jag och Mika hem till mig för att göra oss iording och träffa allt på halloween festen där :D
stefan och litsa xD


några utav oss som var där :D


yorgo i sin kostym :P


Stefan, Yorgo, Jag och Litsa :D


sen var det tillbaka till maribels hus för att träffa alla kompisar :D


Karan, Marissa och Cassie :)


Maribel och jag :) <3


dansgolvet :)


:D


Sarah och jag :)


:D

Halloween funfest !

Skolan anordnade en halloween fest för småbarn, vi delade ut godis till alla barn :)






Maribel och Marissa


Maribel och Misa


Maribel, Jag och Cassie :)


vi hade det kuligt :)


Maribel och Cassie <3


Maribels bagageuttryme :)

Homecoming game and Ambers B-day!


jag och Maribel <3


Amber fyller 18 !


Maribel fick åka bil runt hela fotbollsplanen :)


Amber, Karen och Maribel på Applebee´s :)


Jag och födelsedagsbarnet :)


vi lekte hela havet stormar :D

DECA !

Här kommer äntligen bilderna från deca konferansen, söndag-tisdag i Bellevue :)


middag första kvällen :)


på hotellet


jag och Mika <3


dansuppvisning :)


nästan hela gruppen


hela gänget :D


i bellevue

tänker inte skriva någonting så hejdå <3