Pennybrige news day 2








I skolan gör vi mycket roligt!


Matte och Kinamuren








Helgen

Nu är helgen över, och jag har hunnit med ganska mycket kan man ju säga!
Fredag var det släkt kalas för Angelica, bio och sedan frimis som gällde, lördag så skjutsade jag Elina och hennes mamma till Närkes Kil för att hämta deras bil, sedan så tankade jag bilen för första gången i mitt liv och sedan så tvättade jag även bilen. På kvällen så hämtade jag upp Ellen, vi köpte mat till att göra Pizza. Åkte hem till mig och lagade iordning pizza och kollade på Melodifestivalen. Senare på kvällen så hämtade jag upp Ida, Fanny, Melisa och Frida och åkte på klassfest. Kvällen avslutades på Max med Ida och Fanny och idag söndag har jag jobbat mellan 7 och 15.00 sedan så åkte jag hem till farmor en kortis för att sedan åka hem och sova i några timmar. Nu kollar jag på Harry Potter och har haft ett litet hemma spa:)


Vill ha sommar och sol NU !

Anglica 17 år!

Idag fyller världens bästa syster år! Vi firade henne i morrse och utav mig fick hon en tröja från Gina med matchande örhängen, hon fick även en grå halsduk. Av mamma och pappa fick hon två träningströjor och en jätte fin stor golvspegel.

Eftersom att vi firade henne på morgonen så hann jag inte med min buss så jag cyklade till skolan med mamma istället, men när vi kommit ungefär halvvägs så ramlade jag mitt på gatan, vi skulle svänga och det var glashalt ute (har hört massa folk som ramlat både på cykeln och gåendes idag) men min cykel försvann under mig och jag hamnade på marken, datorn for i backen och det gjorde tydligen min mobil med men det märkte inte jag förrens jag kommit fram till skolan, så jag fick cykla tillbaka till stället där jag ramlade, men där fanns ingen mobil. Cyklade hem för att se om jag lämnat den hemma men det hade jag inte. Så vi ringde till den och en kille svarade, han hade hittat mobilen på vägen och räddat den från alla bilarna. Så vi bestämde att vi skulle träffas vid Sture Cafét (det var där jag ramlade) så jag cyklade dit och efter ett tag kom han gåendes med min mobil och jag fick tillbaka den :) Cyklade tillbaka till skolan med en gradvis ökande smärta i ryggen, slog i höften när jag ramlade och nu började det kännar rejält i ryggen. Har haft svårt att resa på mig under dagen och det gör jätte ont i ryggen så nu är det bara att börja om med rehab träningen som jag precis nyss börjat med.. inte så roligt.

Ikväll ska jag hålla i ett informationsmöte för STS så det blir ingen barnträning vilket är lika bra det för jag kan inte röra på mig speciellt mycket.


Grattiis !! <3

Romme

I går så var det friluftsdag i skolan och vi åkte till Romme tidigt på morgonen för att åka skidor och snowboard ! Det blev en jätte rolig dag med många skratt och trötta kroppar. Kom hem runt kl. 19.00 på kvällen och jag avslutade dagen med att åka och dansa.