Balen!

Godmorgon! Sitter i min säng kl. är 7 på morgonen och jag ska plugga i två timmar frammåt. Har prov i morgon men idag är det stundentbalen som gäller så upp med tuppen! Det ska bli så roligt idag! Ska träffa Elina vid 11 och äta sushi, sedan är det dags för att fixa våra hår, efter det så åker vi hem till mig och gör oss iordning för att sedan dra i väg på alla festigheter :) Bilderna kommer i morgon någongång när jag får tid!


Bild på mig och Litsa från Balen i USA

Mer bilder från Halv åtta hos Carro






Halv åtta hos Carro






Pappas födelsedag !

I går lördag fyllde Pappa år, det firade vi med att äta marängtårta och dricka champange!



Hemma hos Melisa





Helgen!

Äntligen fredag! Sitter på Spanskan och har precis fått reda på att jag får VG, en starkt VG :) Trodde jag skulle få G och inget mer, det var en glad överaskning. Vår lärare Reme bad oss att ta med frukost till lektionen, så skulle hon bjuda på Kaffe och kladdkaka som vi åt medans vi tittade på en film på spanska. Efter skolan ska jag hem till Olle en stund innan jag åker hem för att göra mig iordning för att åka hem till Melisa och fira henne. I morrn är det jobb mellan 7 och 14 och sedan bär det av till Kumla för att äta middag hemma hos Carro!


Livet är ganska bra

Snart är sista hela veckan i skolan över, eller egentligen var den förra veckan eftersom jag var ledig idag. Men i tisdags hade vi "pluggdag" i skolan, vi satt och pluggade på de vi behövde och sen så blev det lunch med Fanny, Melisa och Ida på Creperiet. Tisdag eftermiddag/kväll spenderades på jobbet, kom hem vid 22.30 och stöp i säng. I går så tänkte jag gå upp tidigt för att åka och träna men jag försov mig så jag hann bara med att plugga lite innan det var dags för skola. Efter skolan så var det barnträning på Karro, påvägen hem träffade jag två tjejkompisar och vi började snacka massa om balen och alla förberedelser :) När jag kom hem så var släkten hemma för att fira Pappa som fyller år på lördag. Vi åt jätte god mat och fikade. Senare på kvällen så åkte jag hem till Anna och förfestade lite, spelade "med andra ord" och mitt lag var helt klart bäst! haha. Kvällen slutade med ett besök på Strömpis innan jag tog mig hemmåt med Elina och Olle. Stannade på Max påvägen hem. Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade när Olle skulle till skolan, gick upp och pluggade och solade sen har jag varit på stan och köpt hårfärg, vax och en FreeBra till balen :)
Ikväll ska jag och träna på friskis och i morrn är det skola! På kvällen ska vi fira Melisa som fyllde i måndags, på lördag ska jag jobba och på kvällen är det vår 3:e Halv åtta hos oss, denna gång hemma hos Carro :)


En freebra


Ellen, Anna och Johanna i går kväll :)


Mysig morgon med Torsten


Elevshowen i bilder





Grattiis till världens bästa Melisa!


Halv åtta hos Elina, fler bilder





Vårshow bilder






Halv åtta hos Elina





Hollywood Broadway

I fredags så var det dansuppvisning i Brunnsparken, vi körde våra två danser: A walk to remember och Alice i Underlandet. Mycket roligt, bilderna ligger på mammas och pappas kamera så dom kommer senare ikväll. Efter uppvisningen åkte jag hem till Olle och åt middag med hans släkt. I går morrse, lördag så var det jobb som gällde. Började kl 7 och slutade 14.15, ganska sköna tider. Efter jobbet så kom Olle hem till mig och vi somnade i soffan, vaknade en timma innan jag skulle vara hos Elina. Humöret var inte på topp, men fick skynda mig och göra mig iordning och cykla iväg hem till Elina. Där åt vi en jätte god middag och senare gick vi till Satin och tillsist Frimis innan Olle kom och hämtade oss. I morrse så låg jag och Olle kvar i sängen jätte länge, tills det var dags att ta bilren ut till sommarstugan och äta lunch med mamma och pappa. Nu har jag  precis kommit hem från Olle, han är på träning och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på.

Halv åtta hos mig

I onsdags hade jag som sagt middag för tjejorna, här kommer ett par bilder från kvällen:



Örhänge till balen?


FIKA MED IDA OCH FANNY PÅ WAYNES IGÅR




H&M REA

Köpte en deo och en hudkräm för 50 kr på H&M idag, ca halva priset :)


Dagen efter

Sitter här och skriver på min Historia uppsatts, snart klar faktiskt! Ska bli skönt att få en sak färdigt i alla fall. Gårdagen var jätte trevlig! Spenderade hela förmiddagen med att handla och städa huset. Sedan åkte jag till skolan för att ha Historia och Matte. Försökte skynda mig hem men först träffade jag Sanna från gympan och snackade med henne en lång stund, sedan så träffade jag underbara Amandus och farbror Janne, så stannade och snacka där en stund. Kom hem runt halv 6 och startade med maten. Det blev lite jätte stressigt men det blev klart tillslut! Och det blev ganska bra faktiskt, inte högsta poäng men det var riktigt smakligt! När tjejorna åkte hem så kom Olle över tittade på när jag städade hela köket innan vi gick och la oss. Har tyvärr inga bilder från kvällen än, dom togs med Erikas kamera och jag har inte fått tag på dem än men det får bli en bild på Amandus istället!

Idag så ska jag till skolan en kortis och sen ska jag hem igen och plugga massa matte och skriva klart min uppsatts. I morgon är det nationellt prov i matte och på kvällen är det dags för det årliga elevshowen med entré :D


drömmar

Av någon anledning så bloggar jag mycket mer när jag har mycket att göra, ett sätt att lugna ner sig på kan jag tänka mig :)

Det är onsdag morgon, älsklingen har precis åkt iväg till skolan och jag ska snart sticka till Willy's och handla massa mat till kvällen. Måste även städa hela huset och försöka hinna plugga en sväng också annars får jag ta och göra det hela dagen i morgon istället. Kan inte vänta på att sommarlovet ska komma, men det känns som en evighet tills dess, har så mycket kvar att göra och helger som är fyllda med jobb men snart så är det semester! Ska bara jobba en vecka efter skolan slutar sen så blir det sommarlov med Mika ända fram tills mitten på Juli då jag ska börja jobba igen! Sommarn kommer innehålla förhoppningsvis en roadtrip till t.ex. Tyskland, en vecka på Peace and Love festivalen och massa mys  med Mika, pojkvännen och alla underbara vänner !


Stress

Helt plötsligt blev det massa att göra! Fick reda på att man inte läst halva kursen man trodde man gjort så nu måste jag och Ida läsa in en halv 150p. kurs på ca. 2 veckor! Inte roligt. På fredag har vi Nationellt prov i matte, inlämning av en historia uppsatts och en företagsekonomiuppsatts.
Men i morgon blir det roligt, flickorna kommer över på vår första Halv Åtta hos mig middag. Det ska bli mycket trevligt och jag hoppas att jag lyckas bra med maten!


Mer bilder från Trampen












Mina älsklingar



Trampen