helgen i korthet

Helgen var rolig hände massa roliga saker, umgicks med Mika och andra folk hela helgen. I lördags så var jag och Litsa och kollade på Haleys talang tävling på skolan, det var typ som en skönhetstävling fast det handlar inte om utseendet utan deras tal, talanger och utstrålning det var jätte kul och se + att Haley blec krönt till Prinsessa ! det var två prinsessor och en drottning, i söndags kollade jag på Harry Potter hela dagen det var maraton på TV :) Träffade hela gänget på söndag kvällen för att prata om Spring Break, sedan så åkte jag hem och kollade klart på den 5:e Harry Potter filmen.
Skolan rullar på som vanligt, har inte så mycket läxor, och vädret är bra soligt, varmt och allt är bara bra! haha
I dag så tog jag en snabb promenad på 5 km ute på gatan och sedan var det middag och nu sitter jag framför TV och är trött. Har inga bilder från helgen än, dom är på Maribels kamera.


Josh och Haley :D

fredag

Igår tosdag var det dans, umgicks med Maribel och Karan och sov och Maribel. I dag så var det en halvdag i skolan, gjorde inte speciellt mkt, gick bara runt till alla lektioner och snackade med folk :) Lurade en klass att jag, Maribel och Ms. K var i ett band för vi hade alla lika dana DECA tröjor på oss :D Efter skolan så tog vi kort med tröjorna framför en skylt med DECA symbolen på. Maribel har alla dom bildenrna så dom kommer vell upp så småning om. När vi var klara stack vi alla och åt gratis lunch på en resaturang, dom har donerat pengar till oss och erbjöd en gratis lunch, vi hade jätte trevligt och maten var god. Efter lunchen åkte vi alla tillbaka till skolan och väntade på att litsa skulle komma och hämta mig. Vi sprang runt och flummade i bara t-shirtar. Det är 16 grader varmt och i solen blir det typ 20 grader ! Jätte skönt :D Nu är jag hemma och ska snart gå ut på en promenad med Litsa och hundarna, är hundvakt åt en hund som heter Bean i en vecka. Fick precis ett påsk kort från farmor också, jätte kul att läsa vad som händer ! Saknar er alla där hemma <3

Nu ska jag gå och smälta maten innan jag sticker ut och går.
Puss puss <3



Bilden är från DECA state men det var samma tröjor och människor som var med idag :D

veckan

Fick ett medelande på facebook från Angelica att jag skulle blogga mera, så jag får vell ta att göra de då. Har inte gjort så mycket roligt sedans förra helgen med DECA tvävlingen. Skolan har rullat på som vanligt, var tvungen att jobba lite extra mycket för dagen jag missade i fredags men är i kapp alla nu så det känns bra. Efter skolan i onsdags så åkte jag och Mika till Everett mall en snabbis, köppte ingenting, sedan så var vi hemma hos Maribel resten av kvällen. I torsdags åkte jag med Maribel hem, hon körde mig till dansen för att sedan hämta upp mig, vi mötte Mika, Andrew och Nate i Marysville och åt på Alfys, sallads bar :) Jag, Mika och Maribel sov hemma hos Maribel. Halvdag i skolan i fredags, gjorde absolut ingenting. De två första lektionerna lyssnade jag på en presentation om ett läger man kan åka på i sommar när jag redan har åkt hem till Sverige, sen så hade jag två lektioner där jag var tvungen att tänka iaf. Efter de så skulle jag ha behövt lyssna på presentationen igen för jag har samma lärare 2 gånger samma dag, men jag fick gå till Mrs. K´s lektion och hänga med Mika och massa andra folk. Efter skolan åkte jag och Maribel och åt tacos med Blair och Nate, sedan blev jag upphämtad av Stefan, åkte hem och fixade massa saker inför helgen.

I fredags kväll kom Hanna fram ! Hon är utbytestudenten som bor nere vid Oregon från Sverige, vi har haft en jätte bra helg ! Första kvällen i fredags så badade vi i hot tuben och kollade på Final Destination. I lördags så vaknade vi vid 11, åkte till Ihop och åt pannkakor till frukost, sedan åkte jag, Hanna och Litsa till Everett mall och shoppade :D köpte ett par nya jeans, ett linne och en stickad tröja, köpte även lite underkläder, en mössa och en ring. På vägen hem stannade vi och köpte lite mat tills kvällen. På kvällen så kom Maribel, Karan, och Haley över vi lagade massa tacos och åt och snackade och hade det trevligt :) Senare på kvällen kom Nate och då stekte vi pannkakor, jätte kul hade vi, kastade upp dom i luften för att vända på dom och sånt kul :D har bilder på det men dom är på Maribels kamera. Vi skulle kolla på en film men vi bestämde oss för att bada i hot tuben istället, sen så åkte vi in till Marysville för att köpa taco bell och hämta upp Andrew, vi tog lite kort innan vi åkte tillbaka hem till mig och badade lite mer i Hot tuben innan alla var tvugna att åka hem. Jag och Hanna kom i sängs vid ca 4 på morgonen.. men kul hade vi.

I dag så blev vi väckta vid 8, gick upp åt frukost och sedan bar det av till Seattle, vi åkte upp i Space Needle, gick till marknaden, gick förbi det första starbucks cafét, shoppade på H&M och kollade på fina balklänningar. Vid 3 så mötte vi upp Hannas värdfamilj och hon åkte hem med dom :( så nu sitter jag ensam på mitt rum och är ganska sliten. I morrn börjar skolan igen men snart har vi en veckas lov !


Haley och Karan


haha xD


xD


Hanna och jag vid Space Needle


Hanna och Litsa


Seattle


Seattle


Första Starbucks


Hard Rock Café


DECA STATE :D

Det är söndag och slutet på en RIKTIGT lång helg. Åkte ifrån skolan med buss till Bellevue i torsdags kl 12 på dagen, kom fram en timma senare. Vi gick upp till våra hotell rum och packade och fixade lite innan vi alla gick åt olika håll för att äta lunch och sedan mötas vid konferance centret för att kolla på invigningen av tävlingen. Middag åt Jag, Maribel och Sander på Red Robin, blev en jätte god sallad ! Nästa dag var det tävlingsdagen. Jag och Maribel gick från hotellet vid halv 9 på morgonen, jag satte mig och förberede mig för mitt första rollspel inför två dommare, vid 9.30 så var det min tur, man går in och så får man 10 min. på sig att läsa ett papper där det står vem man ska spela och vilket scenario man är i sedan så ska man presentera sina ideer eller lösningar inför dommare. Det är ganska nervöst men det är riktigt kul. Den dagen tog jag även ett prov om marketing och gjorde ett till rollspel. Dagen var slut vid halv 5 och vi var alla helt döda. Jag var riktigt nöjd med min insatts och allt gick jätte bra :) Kvällen så var det middag med hela gänget på Red Robin :D sen så lekte vi i poolen och åt cheescake ! tills vi alla somnade innan klockan slog midnatt. Lördagen så var det prisutdelning och sedan åkte vi hem. Jag placerade 33:e av 68:a :D Mika kom och hämtade upp mig och Maribel på skolan, vi åkte till taco bilen och dom åt tacos för att sedan skjussa hem mig för det var Max's och Solange's födelsedags kalas.
Vi åt massa tacos och senare på kvällen så kom Maribel och Mika tillbaka för att äta efterätt och hämta mig, vi umgicks och hade massa roligt :D Jag och Mika sov hos mig.

I morrse så pratade jag med min älskade pojkvän och med min familj :D alltid lika kul ! Sen så badade jag och Mika lite bubbelbad innan hon åkte hem och jag gjorde mitt project arbete om havet. Sedan kom hon tillbaka för att göra klart sitt arbete hon med.

Nu sitter jag i sängen och ska sova, Godnatt <3


på bussen


Maribel på Blue C Sushi


pluggar på Starbucks


Camila och Zeenat innan deras tävling


Vad jag hade att plugga på innan tävlingen


:D


Marissa, Cassie och Jag


Maribel och Mrs. K :D


Max och Solange :)


Mika och jag  :D

Stressigt

Veckan efter Hawaii har varit ganska stressig kan man ju säga. Har haft hur mycker läxor som helst! Men nu är allting klart, lagom i tid för att åka på tävling med DECA och missa två mer skol dagar men det finns tid till allt :D Har inte gjort så mycket annat sen jag kom hem, har varit mycket med Maribel och Mika som vanligt, vi sov hos Maribel och haft massa kul :D Var även en DECA film kväll i fredags, vi kollade på Yes Man, det var roligt, hoppas vi kan göra något mer sådant !

I morgon åker vi som sagt till Bellevue som ligger ca 1 timma här ifrån och ska tävla mot folk från hela Washington, jag har pluggat lite idag och jag ska prata om ditribution och annat sådan skojjsigt. Det ska bli jätte kul att få komma iväg men ska inte bli lika kul som förra gången vi åkte när alla kunde vara med. Denna gång så kan vi som placera oss på förra tävlingen åka. Men jag hoppas det går bra för alla och att jag fattar lite av de jag snackar om :D
När jag kommer hem så är det Litsas brorsons födelse dag så då är det stort kalas här, sedan nästa helg så kommer Hanna upp från Portland, hon är den utbytestudenten som jag åkte och hälsade på hos under thanksgiving. Det ska bli kul, och förhoppningsvis så har vi en DECA kväll den helgen också så hon kan få träffa alla mina kompisar.
Sen är det bara ca. 2 veckor kvar till vårat påsk lov! Det ska bli jätte kul, ett gäng ska åka till en stuga på kusten och bo där över en helg sen så har vi en hel vecka med lov och hitta på massa roliga saker.

Ja just, Elina frågade mig när jag kommer hem från Sverige. Vi landar på Arlanda den 2:a Juli, kommer inte ihåg vilken tid men då kommer jag hem iaf. Saknar dig jätte mkt bästa vän ! <3


DECA filmkväll


DECA filmkväll :D