saknad

I dag har jag känt en stor saknad till mitt liv i USA, jag saknar allt som har med det året att göra, mina kompisar, min familj, mina lärare, livet och naturen! Jag saknar att lalltid ha något att göra, alltid träffa nya människor från olika delar av världen och att alltid göra det bästa utav dagen eftersom att man viste att den tiden skulle ta slut en dag. Visst har jag världens bästa liv här med mina vänner, familj, skola och allt sådant men ibland måste man få sakna det som vart och återuppleva de bästa stunderna med att försvinna in i egna tankar och titta på bilder från de mest minnelsefulla stunderna av sitt liv.


Helgen

Ny blogg design, och nu funkar bloggen igen :)
I helgen så hjälpte jag och Elina, Filip att flytta in i sin nya lägenhet, på lördagen var det tävling med Lillaget ! Dom vann dans tävlingen. På söndagen var jag ute och övningskörde med Mamma och sen åkte vi till friskis och tränade. Skööön helg och nu sitter jag i skolan och väntar på nästa helg för då är det höstlov!


Lillaget med guld medaljer!


Flyttbilen !

BLOGGEN FUNKAR INTE !

Kolla här så länge... BLOGG SOM FUNKAR!

Göteborg !

I torsdags så åkte jag till Göteborg för att spendera helgen på en gård med massa utbytesstudenter som bor här i sverige och några tjejor som är från sverige och redan har varit på sitt utbytestudent år, precis som jag. Under helgen så lekte vi, snackade massa, delade upplevelser och umgicks! Det var jätte roligt och äventyret avslutades på Liseberg ! När jag kom hem från Göteborg så åkte jag direkt hem till Janne och Helene för att fira Helenes födelsedag. Idag söndag så körde jag och familjen hem till Morfar och Gittan för att överaska Gittan på hennes födelsedag :) Nu är jag äntligen hemma och i morrn är det skola igen som vanligt! Ska även ta skolkort i morrn, inte jätte roligt! 
 Här kommer lite bilder från helgen !




Göteborg!


Svenska tjejorna :)


Helgen



Helgen var full proppad med roliga saker! Frimis på fredagen, upp på lördag morgon till Kristinehamn för att vara med på fristående kurs, hemma vid halv 7 på kvällen igen, åkte till farmor och åt en jätte god middag, sen hem gjorde mig iordning för att dra hem till Lollo på fest :) Upp igen på söndag morgon, kurs hela dagen igen när jag väl kom hem på söndag kväll var jag helt död. Nu är jag i skolan och är i stort behov av att sova lite mer..


Hemma hos Lollo


:)


Mys kväll hos Lollo i torsdags för vi var lediga på fredagen :)