Hejsan bloggen :)

Har haft en lite större blogg lust denna vecka måste jag säga :) andra gången denna vecka jag skiver ett inlägg !
Men idag så har jag haft min andra körlektion, det gick jätte bra! Fick köra lite mer runt i trafiken denna gång och jag fick lära mig massa bra saker + att jag fick läxa som jag måste öva på nu :) Senare på dagen så åkte jag med Elina och Filip ut i skogen och plockade svamp, vi hittade massa olika svampar, tratt kantareller, kantareller och taggsvamp :) Jag fick ihop en påse trattisar plus några kantareller som jag och mamma senare gjorde omelett på :) Nu kollar jag på Idol och i morrn har vi vår första vanliga idrotts lektion i skolan så nu ska det med ombyte också till skolan, som om datorn inte är tung nog, men det ska bli roligt att få göra något med klassen.

Godnatt !

 
Elina plockar svamp

åå så ja... måndag !

Tydligen så har jag bara tid och lust att blogga på måndagar :) Men veckan som har gått har varit rolig och det har vart mycket att göra! Frimis i fredags, skola, övningsköra, körskola, släkt kalas hos Moster och lite mer roligt !
Jag måste verkligen börja blogga mer här, men jag bloggar just nu mer på min andra blogg, där lägger jag upp bilder dagligen på vad jag hittar på och mina inköp m.m.

http://alexohrn.tumblr.com/ - klicka på länken för att komma till min engelska bild blogg :)

Men nu kommer det lite bilder här från veckan :)


Släkt kalas


Prata med Mika, Maribel och Kristen på skype!


Nya tränings kläder + skor och massa träning på Friskis !


Träning med Lillaget

HAHA! Inte måndag igen..

Dock är jag på dock för trött för att blogga, nu blir det sova till One Tree Hill

Måndag... igen !

haha tydligen så kommer jag bara ihåg att blogga på måndagar ! Men det gör inget lite inlägg blir det i alla fall.
Detta har hänt denna vecka:

skola
färga håret
Ritz
Överansträngt knä
Frimis
Sova
Jobba med valet
Rösta
Lång måndag efter att man suttit och räknat röster hela natten
Pappa fixa upp en dator till mig :D



Måndag igen

Så har inte blivit av att jag har skrivit något förra veckan. Men nu är det måndag igen och jag tänkte skriva lite om den gångna veckan. Skola som vanligt, har gått på teori kurs varje kväll inför körkortet och nu har jag även en körlektion inbokad nästa vecka. Sedan så har dansen kört igång och det kommer bli en jätte rolig termin med mycket roliga danser och mycket styrka! Har även hunnit varit och tränat på friskis och svettis ganska mycket i veckan men i fredags var jag hos sjukgymnasten, han sa att mitt knä är överansträngt så nu så går jag på ipren och måste vila knät en hel vecka. Vilket betyder ingen dans och ingen jympa på friskis på en vecka, men gymma får jag :)
I fredags var jag på frimis med tjejorna, en mycket rolig kväll! I lördags gjorde jag absolut ingenting, i går så tränade jag Lillaget, gymmade och åkte hem till farmor. På kvällen så övningskörde jag i nån timme med mamma :)

Idag har varit en lång dag. Började kl 08.40 med Filosofi, sedan var det lunch, gick till mammas jobb för att dricka min lunch och sedan så var det världens längsta engelska lektion för att sedan avsluta dagen med geografi, på vägen från skolan till barnträningen så märkte jag att jag inte hade mitt bankkort, gick tillbaka till pressbyrån där jag hade köpt kaffe på dagen och dom hade det! Hade glömt det i machinen.. inte så bra gjort. Barnträningen gick bra och när jag kom hem åkte jag och hämtade mina kläder jag hade beställt på posten! När jag kom hem åt jag lite soppa för att sedan övningsköra Angelica till Ica så hon kunde handla mat tills i morrn.


Dagens kläder


Kläderna + väskan + skorna från Nelly.com :D

Måndah

Idag så vaknade jag med världens nack spärr, inte så roligt men jag drog mig iväg till skolan i alla fall. På Filosofin så diskuterade vi om vilka slags människor man skulle ta med sig upp till månen om jorden skulle gå under. Mycket roliga och givande konversationer :) Sedan så var det tandläkarn som gällde, gick dit dom kollade på mina tänder och vips hade jag tandställning igen... lagom roligt. Men ska inte ha den i så många månader så det är snart över och tänderna kommer att bli perfekta! Efter tandläkarn så gick jag tillbaka till Filosofi lektionen, sedan var det lunch gick till Apoteket i stället för att köpa alvedon eftersom jag hade jätte ont i tänderna, sedan gick jag tillbaka till skolan åt min shake till lunch för att sedan bestämma mig för att både värk i tänderna, ont i huvudet och nackspärr var en tillräcklig andledning till att sjukanmäla sig och trampa hemmåt till sängen för att vila upp sig innan teori kursen som började idag. Efter kursen så han jag knappt komma hem och äta kvällsmat innan Ida sms:ade och frågade om jag ville följa med och träna på Friskis så det blev ett jympa pass på kvällen. Kom lagom hem till Måndagsfilmen som denna vecka var A lot Like Love :) En jätte bra kärleksfilm som är helmysig! Nu sitter jag och ska koppla in datorn till TV:en så jag kan somna till One Tree Hill :)

Godnatt <3


Jag vill inte ha tandställning!

Helgen

Fredagen var stressig, slutade skolan kl. 16.30 åkte och handlade mat och sedan så var jag tvungen att åka hem, göra mig iordning på cykla upp på stan tills kl 18.00. Jag hann tillslut med allting och kvällen blev lyckad! Firade födelsedagar, åkte taxi och åt på Max som vanligt :) Kvällen var jätte trevlig och en utav de bästa på länge ! På lördagen så gjorde jag ingenting, låg hemma och kollade på TV, var ute på en lång promenad med Torsten och tog massa kort. Sedan så kollade jag på film men Angelica och hennes kompis.
Idag så har jag varit och tränat Lillaget, ätit lunch med syster och varit och tränat på friskis, ett gympa pass blev det idag med min gamla dans lärare Anna. När jag kom hem så var mamma och pappa hemma igen, vi kollade på film och åt popcorn :) I morrrn så börjar jag och mamma på samma diet som vi gick på förut, 3 soppor om dagen och bara det i ett antal veckor. Det kommer bli jätte bra :D
Nu sitter jag och kollar på film på min nya TV som pappa har ställt in på mitt rum ifrån sommarstugan :)


Syster på restaurangen


Jag i väntan på bussen som aldrig kom så vi tog Taxi :)


Jag och Torsten

Lång Torsdag

Idag så började vi skolan 08.35, vi hade idrott. Teori, vi snackade om kost i 2 timmar och sedan var den skol dagen slut. Jag och Ida stack upp på stan, hon köpte två par jeans och jag köpte en klänning, leggings, örhängen, trosor och strömpbyxor :) Sedan så fikade vi på det nya kaffet inne på Träffpunkt. På vägen hem så stannade jag hos farmor och drack lite kaffe och satt och snackade innan det var dags för mig att åka hem. Låg framför TV:en ett tag, gjorde lite läxor och sedan så skulle jag cykla iväg till gymmet för att hinna träna lite innan kursen jag skulle på, på kvällen. Men när jag hade cyklat en bit så var jag nära att ge upp, det gjorde sååå ont i knät att cykla plus att jag blev tvungen att vända tillbaka hem för att hämta papper som jag hade glömt. Så då orkade jag helt enkelt inte cykla iväg igen så jag stannade hemma, körde ett eget träningspass, städade lite på rummet för att sedan sakta men säkert cykla iväg till Rådhuset för att sitta och lyssna på hur man ska bete sig när man jobbar på valet som är nu i September, det var vell inte det roligaste jag har gjort, men man får arvode för det. Det tråkiga var att jag missade min första ragga lektion med Elina! inte kul men det kommer många fler torsdagar :) När jag kom hem så gjorde jag lite kvällsmat för att sedan kolla på TV och nu gå och lägga sig . Godnatt <3


Innan skolan

Tråkig Onsdag

Skolan var det vell inge fel på, började kl 08.35, hade geografi sedan lunch och sedan var det engelska som gällde. På engelskan så kollade vi på en modern version av Romeo och Julia, den var vell inte jätte dålig men bättre filmer har man ju sätt. Efter skolan så åkte jag och Ida till Gröna Grodan för att prata med dom om att vi skulle göra en marknadsundersökning för dom. Dt gick jätte bra och nu ska vi bara komma på frågor att ställa sedan så är projekt arbetet igång. När jag kom hem så läste jag lite Harry Potter, sedan så kollade jag på One Tre Hill och Bones innan jag satt lite mer vid datorn, när mamma kom hem så åt vi middag och sedan var det Fångarna på Fortet som gällde han även kolla på Time Out innan jag drog mig upp till rummet för att sova. Inte världens mest händelse rika dag men det kan ju vara skönt de med ibland. I morgon så skulle jag och Elina ha börjat på ragga tillsammans men jag blev tvungen att gå på en kurs om hur man ska bära sig åt när man jobbar på valet som är om några helger. Kunde inte göra den nästa vecka eftersom att jag då ska gå på teori kurs hela veckan. Men men man får köra nästa vecka istället, kanske är bra att man får vila lite. Nu har jag kört lite mag styrka och ska försöka sova när jag är klar med detta inlägg.
Godnatt <3


Bästa boken!


Godnatt <3