Körkortet är klart!

Körkortet är taget och det känns grymt skönt :D

Teori Prov - Godkänt!

Fyy vilken lång vecka! I lördags var det bara att ta sig upp tidigt på morgonen för att åka till Oscaria och ha ledardag. På kvällen var jag hemma hos Angelica med Louise och hade det trevligt, hamnade på Frimis lite senare på kvällen med Angelica och kvällen avslutade med ett besök på pizzeria Elivs.

Annas har det vart körlektioner, teori plugg och praktik som gällt, skrev det så kallade Kunskapsprovet idag och fick godkänt! Så himla skönt att det är över! Nu är det bara uppkörningen kvar :S

Träningarna börjar dra i gång och det kommer bli skoj att få vara fristående ledare denna termin har så mycket roligt planerat :)


Har klippt mig också! kort klippt på ena sidan :)

Fredag

I fredags var det Mattes födelsedag och det firade vi !


Matte


Paket


Puss


Puss


Puss


Han ville inte ha någon puss..


Strömpis

Sälen


Första dagen i backen


Jag och Fredrik i backen


Filip storhandlar


After-skiin


Haha


Innan


Efter

Julen 2010

Julen är över och jag tänkte jag skulle ladda upp lite bilder från festligheterna, firade jul med att jobba på morgonen och sendan så åkte familjen hem till moster och Acke, jobbade alla tre juldagarna och på annandan så hade vi julafton hemma hos oss med pappas släkt :) Den 27:e så åkte jag och mina kompisar till Sälen :) Vi var där en vecka och åkte skidor och fira nyår! Nu är jag hemma igen och idag har jag jobbat kväll, i morgon blir det jobba och resten av veckan tänkte jag plugga körkortsteori.


Avslutning med Lillaget


Klädde Julgranen


Julmiddag med släkten


Julafton hos Moster


I väntan på Kalle


Barnen med Jultomten


Jul med familjen Öhrn


Amandus sover