Onsdag

Sovmorron till 10.00, Diskuterade massa på spanskan i små grupper fick bara snacka spanska så det blev inte så givande diskutioner. Efter Spanskan hade vi som är klara med alla uppgifter på samhällskunskapen hål fram till engelskan efter lunch. Jag och Ida satte oss i Slottsparken och snackade massa om lite olika saker. Vid 12.00 kom Rasmus med tåget in till stan. Det blev lunch på stan med han och hans två kompisar. Sen vare Engelska redovisningar på engelskan. Det gick bra måste jag säga :) Sen var det helg för denna vecka :D

Efter skolan cyklade jag hem till Ellen och Fanny, vi kollade på massa gympa filmer och tog en promenad i solskenet. Fick ett litet impulsryck och gick till närmsta frisör och klippte mig :) Frisörn var väll inte världens bästa men det blev ganska bra ändå. Gick upp till Ellen igen och blev bjuden på mat av mäster kocken.



Cyklade hem med Fanny, fixade mig och cyklade iväg till Tullängsskolan för att dansa på dansens dag. Det var sjukt roligt att få köra vår gamla dans igen :) Även fast vi failade lite så tror jag att det såg ganska bra ut.
Blev massa snack med olika människor innan jag kom hem runt 22.30 :) En mycket rolig kväll!


Tisdag

Sovmorron till 11 är alltid lika välkommnat :) Cyklade till skolan i det fina vädret. På vår enda lektion för dagen kollade vi på en film om konflikten i Rwanda, inte kul alls....





Till lunch käkade jag upp Ellens mat som hon inte ville ha :P Sedan drog jag in på Myrorna för att kolla om dom hade någon guldig topp, men nej det hade dom inte. Gick vidare till Textil Kompaniet, hittade ingen där heller, hittade dock ett par ljusa jeans leggings för 198 kr :) köpte dom och gick vidare upp på stan för att kolla mer. Hittade ingen jävla gudig topp så jag gick till tygaffärn och köpte massa med guldigt tyg, ska försöka sy något av de ist :( Annars börjar jag få koll på alla kläder jag ska ha till elevshowen. Har fått låna lackleggings av lisa och en hoodie av Ida.

Snart är det dans dans dans :)

puss <3

Måndag

Började skolan med att redovisa om Sri Lanka, sköönt att ha det gjort :), kort samhälls lektion och sen matte innan lunch. Jag, ida och Therese bestämde oss för att gå ner till Lucullus och köpa lite choklad ;) Avslutade matte lektionen och gick och åt. Efter maten var det rättskunskap, fick jobba med lite uppgifter, inte allt för segt. Missade bussen hem så fick stå och vänta i 15 min, när jag kom hem gick jag ut och sov på gräsmattan i nån timme, sen blev det TV hela kvällen :)


Helgen

Poängjakten i Mellringe hallen, lördagen den 25 april. Vi och barnen var där halv 8 på morgonen för att tagga inför dagen. En mycket lyckad tävling måste jag säga, 7,95 på hopp och 7,8 tror jag på matta :) Han även vara ute och leka i solen under dagen, dom är ju bara för söta :)



Bussen hem i det underbara vädret, hann knappt hem innan jag cyklade iväg för att möta Elina och cykla till Sveaparken för att sola lite, hur skönt som helst! Efter att tag kom Filip förbi och någon timma senare cyklade vi hem igen, på vägen hem stannade jag hos farmor och fikade lite, sen var det hem och äta mat :) Efter maten åkte mysis kläderna på och jag vandrade över till Lisa för att kolla på One Tree Hill, efter lite massage och  ca. 2 avsnitt somnade båda helt utmattade. Vaknade vid ett och såg att jag missat ett antal samtal och sms, men men. Gick hem och sov ist.

Söndagen spenderades i Kumla med bby, päronen kom och hämtade mig vid 22.00, mkt mys <3



SOOOL

Nationellt prov i engelska på morgonen, glass i slottsparken med Ida och Therese. Idrotten hölls i Stadsparken med typ halva klassen, det ända vi gjorde var att leka snurra Alex och Ida tills de spyr.. Det snurrade som fan vill jag säga, vi satt på en sån där snurr platta med massa handtag. Inte det lättaste att hålla sig kvar på i farten asså. Men jag kom på en idé som sprack ganska fort.. not the point. Efter snurrningen var det dags för lunch, sen blev det stek i solen och tillsist rättskunskap :) Drog hem efter skolan och sov i flera timmar, cyklade iväg till Willys och kopte lite matsäck inför morgondagen, Lillaget ska tävla i morrn i Mellringe Hallen ! TAGGA !

Har som vanligt snott lite bilder från min kära Eric Fiedler och kolla in snurr äventyret på länken ----> häär






PUTTE ÄR ALKIS

http://www.youtube.com/watch?v=qsYPefHEWCo

Torsdag

Skön dag, började 9 med Engelska. Jag, Ida och Therese L gick runt på stan och frågade frågor till folk om dom hade varit på Slottet någon gång? 14 av 15 svarade ja :) Det va lite kul, var även inne på slottet och gick i trappor. Vi gör ett arbete om  Slottet om ni undra.
 Gårdagen var också soft, lyssnade på redovisningar hela dagen kändes det som. Spanska - film redovisning, vår film var den sämsta jag sett på länge :P Sen var det samhällskunskap och då var det oxå massa redovisningar om olika konflikter, jag han dock inte redovisa, så det får jag göra på måndag :)Efter lunch hade vi engelska där vi fick öva inför nationella som är i morrn (fredag) Tog bussen till Kumla efter skolan och var där tills mamma kom och hämtade mig vid 22 :) mkt mys <3

Nu har jag nyss varit och hjälp till en snabbis inför promotion grejen i morrn bitti, var tvungen att sticka lite tidigare för att hinna fixa lite med papper och sånt innan tävlingen i helgen :) Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och cykla till sjukgymnasten, hoppas på ett bra rehab schema så jag kan börja motivera mig till att träna lite :)

pusspuss<3


Måndag

Måndagar är inte roliga men denna var bättre än vanligt:) Började med samhällskunskap, jobbade om konflikten i Sri Lanka, sen var det hål som spenderdes med att tagga inför matte provet. (jag och ida somnade i soffan) Matte provet gick vell, bra lite små fel här och där men tror att det gick bra :) Efter matten var det lunch och dagen avslutades med rättskunskap som innehöll endel roligheter som att dunka huvudet i tangetbordet, orsaka så mycket smärta som möjligt och garva åt roliga historier xD

När vi slutade gick jag upp till loungen för att sova lite till i soffan innan jag skulle möta älskade Elina på stan. Vi shoppade upp för alla hennes pengar och presentkort för att sedan avsluta resan med varsit BigMac meal och en mc Flurry Oreos :)
Cyklade hem till henne och färgade hennes hår, blev snyyggt men inte så stor skillnad, sen kom Filip och förstörde allt... Nu är jag hemma och har ont i magen för att jag är så mätt, kunde inte låta bli att äta lite vofflor när jag kom hem oxå, var egentligen inte alls hungrig och nu är jag sjukt mätt :/

tack eric för alla bilder ;P


Weekend

Cyklade till idrotthuset i vad som känndes som årets kallaste dag som man trodde skulle vara varm xD om det är någon som förstår vad jag menar? Uppvisnigen var rolig, fick träffa massa människor som t.ex. Bianca, för länge sen vi sågs! Uppvisningen tog ca. 2 timmar, sa hejdå till Ellen och cyklade hem till Farmor och Farfar för att dricka lite kaffe :) Käkade middag med familjen för att sedan ta bussen upp till stan och träffa Falle <3 Blev som sagt bio, män som hatar kvinnor, mkt bra :) Promenerade hem i kylan. puss på en mysig kväll :)



Gick upp runt halv 12, barnträning is the shiiit :( Promenerade upp på stan för att lämna Falle och sedan cykla till i3. Var bara jag och Àsa där, körde stenhårt inför tävligen i helgen! :) Cyklade hem i motvind, käkade lunch för att sen sova fram till nästa barnträning. Idag var den flyttad till idrottshuset så det var cykeln som gällde. Nu sitter jag med en kopp The och kollar på wipeout xD Blir att lägga sig tidigt ikvl.

sen vill jag bara säga: GRATTIIIS IDA BERGSTRÖM! 17 år! :) nästa år blir vårat år! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig!

LOVE YOU <3


La Friday

Spanska dialoger, 2 timmars hål som spenderades med Ida i slottsparken, en sjukt taggad idrottslektion och rättskunskap med rätta stämningen :) Drog hem efter skolan, satt ute och läste i nån timma i solen för att sedan göra mig iordning och åka till Elinas Filip i Adolfsberg, där blev man bjuden på grillat:) Mkt sköna människor, skräck promenader och stjärnklart. Kom hem vid 1.

Idag blir det ÖGF:s gympa uppvninsnind kl. 15.00 och på kvällen blir det bio med Falle :)





pusspuss<3

Helllååååå

Grattis mamma! :)

började dagen med att gå upp kl 06.00 för att fira mamma, hon fick en cykel och en sten xD   hehe , gick och la mig en timma igen för att sedan gå upp och ta bussen till skolan, skulle egentligen kunna cykla men buss är skööönt :P Började kl. 09.00 med Engelska, skriva på uppsattsen som snart är klar nu, sen var det matte innan lunch. Gick med Ida för att äta men vi ångrade oss när vi såg kön och åkte hem ist. När jag kom hem gjorde jag inte mkt, läste lite ute i solen innan det var dags att cykla till i3 för att träna små barnen. Cyklade förbi Helene på vägen hem för att sälja min restaurang chansen, slutade med att vi satt och snackade i typ 2 timmar och jag kom inte hem för ens vid 9.

puss och godnatt <3

Måns Möller

Sängen slog alla rekord i skönhet i morrse när jag skulle gå upp. Men är det skola så är det bara att gå upp och se glad ut. Började med spanska där vi håller på att göra ett matlagningsprogram på spanska, sen var det samhällskunskap - lunch - efter lunch hade vi vår första riktiga engelska lektion med vår nya lärare, hon funkar vell, bästa hittills iaf :)
Engelska lektionen i bilder xD



Efter skolan gick jag, Ellen och Anna hem till Ellen och bakade muffins och kollade på Top Model, ni är underbara <3 Anna drog för att möta sin syster och jag och Ellen tog bussen till korthuset för att köpa ett födelsedags kort som Ellen skulle skicka till nån släkting :) När vi var klara promenerade vi till city konferenscenter för att vara med på TBS kickoffen, vi fick massa godis och dricka, kollade på nån snubbe som slog världrekord i fotbollsduttar liggandes och sen var Måns Möller där :)

helt sjukt roligt xD Jag och Ellen garvade högst i hela salen hela tiden! (;



Nu ligger jag i mammas och pappas säng och kollar på Peter Pan, ska snart sova men väntar på att Kajsa ska komma och lämna att par byxor. I morrn fyller mamma år , GRATTIS (:

Första dan i skolan..

Första dan efter lovet i dag då. Man ska inte klaga när man börjar 11.20 och slutar 13.10 ;P Soft morgon, kollade på Ugly Betty, käkade massa frukost och inget stress :) Dock var tiden i skolan inte den roligaste hur kul är det att behöva sitta på en lektion när det gör ont att sitta ner? inte så kul faktiskt.. Stod mest och jobbade vid lärarens ståbord, när lektionen var slut åkte jag hem på direkten och nu sitter jag här och ska plugga, ikvl blire dans :)

pusspuss<3



Harry Potter

Bäddade ner mig i mammas och pappas säng med påskägget och en kopp The för att kolla på Harry Potter, såg fram till första reklampausen ungefär sen sov jag till filmen istället för att sen den :S När kl. blev 22.00 gav jag upp, filmen var inte slut men jag tänkte att jag lika gärna skulle kunna sova i min egen säng, så jag gick och la mig, kollade klart på de nya one tree hill avsnittet, föör bra :) Idéen om att jag lika gärna kunde sova i min egen säng gick inte så bra, tillslut somnade jag efter att ha fått prata lite i telefon :D <3

Måndag

Lovet  är snart slut och igår var det myys med Ellen och Anna som gällde (: Jag cyklade till Anna för att sedan cykla till oscaria och kolla på ellens träning, jag och Anna gick och köpte lite korv med bröd, hämtade Ellen på träningen och sen cyklade vi hem till Anna. Framme så hoppade Ellen in i duschen och jag och Anna stekte korv som aldrig förr xD Vi ville hinna ta med korven till stadsparken där Elina "hängde" med Filip och hans kompisar. Vi cyklade iaf dit med varm korv och bröd, mkt myysigt! Tävlade i parken och skrattade en massa. När korven var slut så cyklade vi tillbaka till Anna, kollade på film, sjöng och hade det myysigt. Jag och Ellen kom på att vi skulle massera varan och Anna somnade tillslut i sin säng totalt invirad i en vit filt ;P Cyklade hem runt 1. Tack för en mkt mysig kväll (:

Idag så  ringde väckarklockan 06.40. KM stod på schemat och det var bara att gå upp, kom dock inte ur sängen förens 40 min senare men jag hann iaf. Seeg tävling men med lite sköna männikor där så funkade det ändå :) + att våra barn är så himla duktiga ! Kom hem halv 5 på eftermiddagen till ett hus fyllt av släkt :) Janne, Helene, Amandus, Mormor & Einar + farmor och farfar var där på påskmiddag. Hela dagen gjordes av att jag fick ett påskägg av mamma och pappa :) trodde jag aldrig xD
Nu sitter jag här och dricker ramlösa naturell, ska snart gå ner och kolla på Harry Potter och de vises sten :)

pusspuss

<3

Söndag

Vädret är underbart, kom nyss in från en frukost ute i trädgården. Gårdagen var mkt mys, den spenderades i kumla med falle och massa mer människor. Vi fikade, spelade TP och hoppade stuttsmatta xD På kvällen var det korvgrillning :)



Idag blir seega dagen, ska träna fristående med några småbarn ikvl annars så är jag öppen för förslag :) I morrn blire KM med barnen, dom kommer att äga! ;P Sen är lovet slut men nu är det snart sommarlov!

puss och Glad Påsk :)

vår

hejhej :)

för bra väder ute!


haha pusspuss

Påsk LOOV

Säger bara hahah åt min otroligt bra uppdaterings täthet :)

Lovet började med att jag på fredagen efter skolan åkte till Kumla. Tog bussen hem dagen efter, träffade Ellen en kortis för att sedan åka hem och käka middag med farmor och farfar. Lite senare på Lördagkvällen åkte jag hem till Lisa och kollade på film, myys' :) I söndags åkte jag, elina, Filip, Fredrik, Lisa och Erika till Elinas sommarstuga i läppe, vi grillade, flummade och kollade på film och hade sjukt roligt xD
Åkte hem dagen efter för att sedan åka tillbaka bara efter några timmar, Då var vi dock bara 4 st. jag, elina, filip och fredrik. mkt myys på de! (: Kom hem i går runt 5 på eftermiddagen. Jag ställde mig och tvättade lite fönster sen var det TV och sängen som gällde för resten av kvällen.
Idag har jag fixat massa, tvättat lite fönster och i kväll ska jag åka till Kuma :)

här kommer iaf lite bilder på vad som har hänt under första halvan av lovet :)










bra dag!

Tog bussen till skolan med Lisa 08.30, hon skulle till praktiken och jag till skolan. Kom upp lite väl tidigt på stan så vi satte oss på en mur och gassade i morgonsolen ! (: Böev tvungen att dra sig till skolan för att ha engelska i typ 40 min sen så drog jag och Ida ut på äventyr i vårsolen! nää men vi gick och hämtade ut våra sprutor och sen tog vi bussen till österplan, en riktigt trevlig resa xD Kom tillbaka lagom till matten. Efter lunch hade vi klassråd med typ 10 pers från klassen men det var ganska värt ändå. Gick upp på stan med Ellen efteråt, köpte skinnjacka och en foundation! GLAD :) Sen blev det mjukglass framför kyrkan tills hon skulle träffa några andra kompisar, då tog jag bussen hem och åkte iväg till barnträningen.  Var ute och sprang för första gången med de små liven, lite kul men ojojoj vad otränade dom var :P
Åkte hem efter branträningen, jobbade åt pappa med att fylla påskägg med godis (:
Nu kollar jag Harry Potter och ska snart sova, i morrn är det lov!

bilder på skinnjackan kmr (:

pusspuss<3

VÅÅR

Måste säga som alla andra, ÄLSKA VÄDRET!

Dagen började med att istället för att ha spanska lyssnade vi på en liten föreläsning om UF. Sen fick vi lite rast som spenderades med en långsam promenad ner till Pressbyrån där man blev bjuden på kaffe av en väligt glad Eric :) Samhällskunskap innan lunch och efter lunch var det engelska. Efter skolan gick jag och Ellen till Hälls och fikade, mkt myys och du är bästa ! Sen drog hon med mig till Krämaren för att köpa tyg, vi köpte varsin twister och satte oss nere vid svartån i solen och möös tills jag skulle träffa Falle :) Blev att kolla runt lite på stan för att sen sätta oss i slottsparken i typ 45 min innan han skulle åka hem.. Tog bussen hem kvart över 6, fick springa hem, packa träningskläderna och sen cykla till träningen, helt värdelöst att vara där förutom alla underbara människor som man kan snacka av sig på :) Cyklade hem lite tidigare med Lisa och nu sitter jag i sängen och ska snart sova
pusspuss<3