Fredag och Lördag!






Happy Moments!

Kollade igenom lite bilder på facebook och hitta många bilder som ger mig en lycklig kännsla i magen, tänkte jag skulle dela med mig av dem:)


Mycket att göra

Helgen är över och i morrn är det skola igen, i morgon börjar matteintensiv veckorna. Ska bara läsa matte i två veckor, jätte roligt.. Veckan är även full med körlektioner, STS-presentationer och prov. Längtar verkligen till jullovet då jag äntligen får vila lite. Helgen har spenderats med Filip och Elina, i fredags så kollade vi + Matte på Idol och hade en mys kväll, i lördags var vi på stan och kollade på julklappar och åt lunch. Sedan åkte vi och handlade mat till kvällsmaten, hyrde film och åkte hem till Filip och lagade middag och kollade på  Alice i Underlandet. Idag, Söndag så har jag vart och övningskört, Lillaget träning, plugga och lagat middag åt pappa på farsdag.
Nu ska jag måla naglarna och somna till the secret life of the american teenager :)



Mer bilder

Här kommer mer bilder från Fannys tårtkalas! och även någon bild från dagen i skolan.


skolan



Tårtan :)


Dessa bilder kommer i från Melisas blogg :)

Tårtan innan vi högg in :)


Frida och jag :)


Melisa och Fanny



Tårta och vinterdäck

Åkte hem till Fanny med bästa klass tjejorna för att äta tårta och fira hennes födelsedag som är i morgon :) Jätte god tårta och trevligt sällskap, pappa kom och hämtade mig och Ida för att åka hem mitt i snöstormen. När vi kom hem så hjälpe jag pappa att byta till vinterdäck på bilen, kände mig väldigt manlig men det är bra att kunna.



Leka i snön med Torsten




Halloween

Så i helgen var det Halloween dags! I fredags så gjorde jag, Elina och Filip oss iordning hemma jos Filip innan det var dags att dra till Strömpis med lite fler folk! En väldigt rolig kväll som slutade med en taxi resa hem ganska tidigt för jag skulle upp och jobba på lördagen. Jobbet gick bra, och det var inte tok kallt ute så det var skönt! När jag kom hem på förmiddagen så somnade jag direkt på soffan och sov i flera timmar. På kvällen så var det sushi kväll med tjejorna. Vi lagade sushi och badade bubbelbad, mycket välbehövligt att snacka lite tjejsnack :) Söndag morgon så var det upp igen för att åka till jobbet, samma sak hände när jag kom hem, jag somnade på soffan tills på eftermiddagen då jag och mamma åkte till de nya Friskis och Svettis och gymmade :)

Nu är det måndag och första dagen på lovet, vaknade upp med ont i kroppen och halsont. Så jag har legat hemma hela dagen, de ringde från jobbet men blev tvungen att säga nej, orkar inte göra någonting. Men nu har jag i alla fall orkat tagit mig igenom träningen med Lillaget fast jag var helt slut efteråt. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova läänge!


Pirat och Pippi


Superman !


Elina och Bianca gör sushi