Alicante!

Då sitter man här, är färdig packad och allt är klart, Ida kommer och hämtar mig om 20 min och jag ska fixa det sista innan det är dags att åka till skolan för att sätta oss på bussen till Arlanda och sent ikväll landar vi i Alicante :)


STUDENTEN

Har provat studentmössor idag, vi beställde dem och designade våra egna. Det har varit massa snack om studenten idag både positivt och negativt men det löser vi! Träffade min pojkvänn på stan efter skolan, vi gick runt lite, jag köpte en topp på H&M och sen fikade vi på Bara Vara innan jag gick till Forex oxh växlade pengar, åker ju till Spanien på måndag! :D


Kallt

Började min fredag med att ta en långpromenad med mamma och Torsten kl 6 på morgonen. Nu är det dags för mig att springa till bussen, orkar inte med att cykla idag.


UF

Skolan idag som vanligt, matte lektion och sedan Svenska, vi förbereder våra nationella tal och jag ska prata om Inre Resor - Evigt Ung. Efter skolan så lyssnade vi på en föreläsning från UF om hur man skriver en affärsplan. Nu är det dags för mig och Ida att dra igång vårt UF. Vi väntar på några mail och sedan drar vi igång!
I morgon är det fredag och då ska jag och Olle köpa mat och sen kolla på Idol, på lördag är det middag hos Erika som gäller :)



Bilder på mig och Melisa på svenska lektionen: Melisas Blogg

Onsdag morgon

Det regnar fortfarande och jag måste cykla till skolan annars hinner jag inte hem i tid efter skolan :( Snart är det i alla fall helg och sen är det Alicante som gäller! :)


REGN

Vaknade upp av att mamma klampade in på rummet kl 06.00 dags för vår morgon promenad! Tog en promenad med mamma och Torsten på ca. 50 min för att sedan göra mig iordning för skolan och coachtid. Satt hela coachen och räknade matte, matte, matte. Sedan var det religions lektion där vi skriver på en berättelse, jag skriver om en tant som är ca. 70 år, och kristen. Väldigt spännande.. Efter lunch var det ännu mer matte som gällde, men vi bestämde oss för att ha provet tisdagen efter höstlovet istället för nu på fredag, phuust! Fast nu måste man räkna matte på lovet..


Hittade ett par skor på Scoretts hemsida! Jag vill ha !

Godnatt

Tackar för mig denna måndag, med att lacka mina naglar, läsa mitt nya Elle magazine, dricka Te och kolla på The Big Bang Theory :)


Helgen som varit

I fredags så blev det en spontan myskväll hemma hos Elina och Filip, med Matte, Julia och Olle :) Vi kollade på Idol och dom åt god mat. Vaknade upp hos Olle på lördagmorgonen, åkte hem tidigt för han skulle till stockholm. Passade  på att plugga lite psykologi innan det var dags att träna barnen i några timmar på Oscaria. När jag kom hem så var det städ dags, städade huset och väntade på att Frida skulle komma för att hjälpa mig göra iordning inför kvällens bravader. Senare på kvällen så kom det folk från min klass hem till mig, vi snackade, lekte och hade det roligt :) Söndagen spenderade jag på soffan, på friskis och framför psykologi plugg.







Bilder från min långpromenad med Torsten:


Svenska prov

Nu ska jag snart sticka till skolan och ha matte lektion, sen är det svenska prov som gäller! Taggat :)


En onsdag

Hemma efter en lång dag i skolan och sedan träning med barnen, blev ju som sagt ingen dans på friskis eftersom att det krisade med ledare. Kom hem och lagade mat :) det blev en halv laxbit och en halv assiet med sallad. Nu skulle jag egentligen behöva plugga inför provet i morrn och en massa annat skolarbete men jag orkar inte riktigt. Ska vell ta och kolla lite på svenska provet i alla fall innan jag tar en dush och går och lägger mig.


Älskade Ida och Fanny visar sin kärlek för varandra :D


Mellanmål i solskenet


Ser sjukt osmaktligt ut men det var så gott så :)


ändrade planer

Morgonens akupunktur besök gick fort och smärtfrit, trodde det skulle göra mycket ondare med det kändes knappt. Tog mig tillbaka till skolan i solskenet och redovisade vår power point om segmentering. Nu sitter vi på svenskan och ska plugga till ett prov i morgon, fick ett samtal nyss och måste hoppa in och träna mina gamla barn i fristående ikväll kl. 17 så det blir ingen dans fuego ikväll, får vänta tills nästa onsdag.


Akupunktur

Godmorgon alla, idag ska jag iväg på mitt första akupunktur besök. Lite spänd har ju aldrig gjort det förut. Skolan hela dagen och efter skolan ska jag och Ida till friskis och gå på dans fuego :)




H&M

Cyklade till H&M efter skolan och inhandlade en hårinpaktning, ett nagellack, en stickad tröja och ett linne :) När jag kom hem så pluggade jag massa matte innan jag var tvungen att gå över till att plugga massa svenska istället. Sedan bestämde jag mig för att börja äta vanlig mat igen lite smått i morgon, så nu ska jag börja äta små portioner mat så att kroppen vänjer sig vid vanlig mat igen. Hållt på i en vecka nu och tappat 4 kilo så jag är nöjd men jag kommer fortfarande att gå ner i vikt bara inte lika snabbt längre.
Kvällen avslutades med danslektion och sedan ett besök till Coop för att köpa lite saker jag får äta, till frukost i morgon blir det ett ägg, 2msk keso, linfrön, lite sallad och fiskrom.


Mycket att göra

Jag har som vanligt mycket att göra men tror inte att jag har för mycket att göra, inte än i allafall. Det är mycket i skolan, tävling med gympa barnen snart och mycket annat man måste hinna med. Det jag egengtligen vill göra just nu är att sitta hemma med alla mina nya scrapbooking saker och göra ett eller flera fotoalbum om allt jag gjort det senaste året! Det ska jag ta och göra i helgen mellan träningarna och roligheterna :)

Just nu sitter jag och väntar på att matten ska börja om typ en halvtimma. Ska vell ta och dricka min lilla smoothie till lunch och tagga inför en lång Matte D lektion. Efter skolan så ska jag åka och köpa ett nytt nagellack och schampoo tror jag, det var extra pris på H&M så jag tänkte jag skulle pröva ett nytt schampoo för slitet hår, vilket bara är förnamnet för mitt hår :S Sen måste jag plugga massa innan det är dags för danslektion.
Ska försöka bli bättre på att blogga nu när det känns som jag har landat lite mer i mina vanliga rutiner efter USA resan, förkylningen är snart borta och det kommer bli en bra höst helt enkelt :)


på tal om hår, en bild på mig och Haley när jag var och hälsade på på deras college, Western.


MAAT

Mat är allt jag kan tänka på just nu, vill ha Tacos, Pizza, Sallad, Sushi och ett frisco mål! JA TACK! Men nej nej fick ju för mig att gå på min och mammas sopp-diet. Ca. 2 veckor kvar tills jag får äta lite, lite mat igen.
Idag är det i allafall fredag och jag har skrivit två matteprov, tagit skolfoto och haft religions lektion. Nu sitter jag hemma och ska kolla på fotbollsmatchen. Ska jobba både lördag och söndag och sen är det skola igen. Men snart åker vi till Alicante! Bara 3 veckor kvar tror jag nu och sedan är det en veckas lov!


Lång vecka

Det har varit en lång vecka med massa roligheter men ändå stressigt. Myskväll med Fanny och Ida i måndags, massa matte lektioner och prov i morgon. Sjuk med ont i halsen och snorigt. Ont i ryggen och nacken, promenader med mamma, sova bredvid pojkvännen. Har ingen lust att blogga när jag är stressad så skriver ett ganska meningslöst inlägg.

Godnatt<3


Myskväll hemma hos Fanny

Ibland undrar till och med jag

Haft en lång helg, fredagen var kaos!
Glömde nyklar, fick ta bilen och betala parkering, blev klippt i örat av frisörn, mamma hälde ut min coca cola, glömde påsen med mobil, plånbok i bilen, glömde koden hem till Elina medans mobilen var på väg hem med mamma i bilen m.m. Kvällen var rolig dock och på lördagen sov jag till 12! Pluggade hela dagen fram tills det var dags att fira Helenes födelsedag. Idag söndag har jag jobbat från 7-16 och sen skulle jag plugga men somnade i sängen och fick inte så mycket gjort. Laddar upp för en hektisk vecka med alldeles för mycket att göra men det ska bli roligt!