Hejsan svejsan

Redan tisdag och ja har inte uppdaterat bloggen sen i fredags :( Helgen spenderades i Hallstahammar hos Moster och Acke, vi planerade släktträffen i sommar och käkade massa god mat. Åkte hem på söndagen, direkt till barnträningen på i3, körde hårt med barnen på tumbling inför KM:) Sen fick dom hitta på egna danser vilket var roligt att se :P
Seegaste söndagen på länge som avslutades med en andra barnträning och film (:

pusspuss<3

Fredag

Denna fredag började inte som vilken annan fredag som helst. Ställde kl. på 05.00 för att vara på varmbadhuset kl. 07.00. Ställde upp med 4 andra från skolan (daniel, Johanna, Johannes och Kalle) på att servera och hjälpa till på Örebro Promotion frukosten. Fick bl.a. stå å hälla upp kaffe, städa, diska, dela ut påsar och skratta en massa :) Vi kom därifrån runt 11, tog en promenad i snöovädret med Sanna, Janette och Daniel tillbaka till skolan. Gick direkt för att ha idrott. Det gick ju som det gick eller mer är man missbildad så är man. Sjukt ont i ryggen igen :S men men det går över nån gång. Efter idrotten var det lunch och dagen avslutades med rättskunskap. Gjorde nästan klart alla uppgifter, tog bussen hem istället för att sitta i skolan och plugga. Träffade Hannah på bussen, alltid lika trevligt! När jag kom hem satte jag mig och gjorde klart rättskunskapen så nu är den inskickad :) bara samhälls uppgifter och Engelska på schemat nu. När jag pluggat klart hjälpe jag till att städa huset inför kvällen när vi skulle få gäster. Gästerna kom, vi snackade, åt och sen gick jag över till Lisa för att kolla på film med henne och Elina. Vi kollade först på BERT och sen på The notebook, som btw äger! :D
Nu sittet jag i sängen och tänkte sova snart

pusspuss

Torsdag

Liten sovmorron idag med, började kl. 9.00 med engelska. Vi skriver en uppsatts som ska bli ca. 4 sidor lång, jag skriver om USA :) Blev faktiskt klar med en hel sida på lektionen :O Direkt efter engelskan var det matte som gällde, ekvationer.. inte det roligaste man kan göra men det är lätt så det funkar. Fick reda på lite vart man låg i betygen i data och matte ( !!! ) haha xD

Sen var det lunch och sen slutade vi, tog bussen och och satte mig ute i solen och pluggade  lite rättskunskap, nu sitter jag inne och väntar på att barnträningen ska börja :)
pusspuss<3


onsdag

verkligen totalt utan blogg lust men tänkte skriva lite kort iaf :)

-sovmorrn till 10.00
- Spanska
- samhäll
- lunch
- Engelska
- SLUT
- hem , ut med Torsten
- gjorde vofflor
- käkade vofflor :)
- träning, styrka

En alldeles lagom dag helt enkelt :)
pusspuss

Tisdag

I dag är det tisdag vilket betyder att snart är det onsdag och då är det snart helg !! xD

sovmorron till 11.20
samhällskunskap i 2h
lunch
tandläkarn
plugga PS med Ellen
stan med Elina
dans-ragga
dans-show
massa snack med Ellen i telefon :)
kolla nya OTH

där har du min dag

puss och godnatt <3

Måndag

Vaknade av mig själv 7 minuter över 7 för att märka att jag glömt att ställa väckarklockan :S men det gick ju bra ändå. Gjorde mig iordning ovanligt fort och fick skjuss av pappa till skolan :) Dagen började med softaste samhällskunskaps lektionen, satt och spelade RIXDAX i 2h. Rast i en 40 min så jag och Therese gick ner till Pressbyrån för att köpa lite frukt och kaffe :) 7kr för en banan!! fan heller att man betalar de! Köpte bara kaffe och stannade på kolsterhallen och köpte två bananer för 6 kr :) Lektionen innan lunch var matte, ekvationer är faktiskt ganska kul och jag ligger före :) Lunch och sen avslutades dagen med Rättskunskap :) Gick till banken efter skolan och satte in lite pengar sen så tog jag bussen hem. Gick ut med Torsten och sen la jag mig framför TV:en, där låg jag hela eftermiddagen och kvällen föör skönt ibland att inte ha nån träning! Nu ska jag sova,
puss och Gondatt <3

Söndag

Vaknade upp i Kumla, käkade frukost och den kom pappa och hämtade mig. Var hemma redan vid halv 11 satte mig och pluggade lite EU för att sen åka till barnträningen. Det var bara jag och Ása där som tränare så vi körde bara lite Airtrack och trampett. Direkt efter träningen kom pappa och hämtade mig för att åka hem till farmor. Hos farmor och farfar blev man bjuden på vofflor och kakor :) Kom hem lagom till att åka till nästa barnträning, börjar bli ganska klar med friståendet nu! föör skönt. Söndag kvällen avslutades med Beck - i guds namn.

Pusspuss<3

Helgen i bilder

Firade Elina med en sång och tårta på fredag eftermiddagen :) När vi käkat upp tårtan kom det lite annat kärt folk till Elina, och vi lagade tacos och kollade på film. Mkt mys kväll och Elina är bästa!<3





Spenderade hela lördag för- och eftermiddag i hallen, först förengsträning kl. 11.30 och direkt efter fotografering med oscariaflickorna för att sedan träna i 3 h. innan vi slutade för att göra oss i ordning inför Kina Muren där vi skulle käka middag med hela laget :) Aldrig varit så mätt i hela mitt liv när jag gick därifrån och slutade inte vara mätt förens idag (söndag) xD





Efter Kina Muren gick jag till resecentrum för att ta tåget hem till Erika, skulle fira henne på hennes 18 års dag.
Tnx för en mkt rolig kväll!


Fredag

Är det fredag så är det, till och med spanska provet hade mysfaktor :) När vi kom in fanns det ett ljus och massa godishjärtan på borden för att muntra upp oss lite, vilket helt klart funkade! Provet gick faktiskt bra, bättre än vad jag trodde !
Kom upp i loungen efter provet och får en til glad överaskning, gratis dricka och saltapinnar fanns till förfogande :)
Efter en massa snack med elever och lärare så var det idrott som gällde. Körde sammarbetsövningar, vilka ägde?? VI!
Som vanligt var det lunch efter idrotten och idag var det korvstoganoff. Hann träffa Lisa en kortis på rasten för att sen avsluta dagen med rättskunskap. Det kommer att bli en rolig kurs:) Skynade mig hem för att träffa lisa, vi fixade med hemlisar till Elina och snart ska vi träffas igen och gå över til henne :)


onsdag och torsdag

Skoldan började kl. 9.00 på conventum. Vi blev bjudna på fika och sen var det två snubbar från ThorenGruppen som föreläste om hur det är att leda ett företag. En mycket värd föreläsning med många skratt xD Efter att ha lyssnat i ca. 2 timmar var det slut och alla tog bussen tillbaka till skolan för att ha en lektion innan lunch. Lunchen var panerad fisk, dill sås och potatis, gott:) Hann kolla lite på de nya OTH avsnittet innan vi började igen, säger bara att om jag inte hade varit i skolan bland massa folk hade jag skrikit rätt ut och gråtit som fan. Sista lektionen var Engelska och sen var det slut. Kollade klart på OTH avsnittet och sen gick jag och Ida till paco´s och käkade pizza, en massa snack blev det också vilket var behövligt. Efter pizzan gick vi upp till skolan igen för att vara med på kick-offen för de nya ettorna. Skolan var upp pimpad och det fanns gratis godis lite där och var (me like) Nästan hela kvällen spenderades med Andreas i ett klass rum som lekledare, mkt kul :) Efter nån timme var det mingel och massa mys, skönaste stämningen måste jag säga :)



Efteråt gick jag och Ellen hem till Anna för att sova där. Vi pluggade massa hela kvällen sen blev det film, INKHEART. Anna somnade men jag och Ellen blev alldeles fast och det var en väldigt bra film måste jag säga. Den var lagom mysig :) Vi somnade runt 3 till Förhäxad, vaknade runt 9 och satte igång å plugga igen. Åkte hem vid 12 för att hitta Torsten som överyckligt rivitsönder en skokartong hemma. Tog lite frukost sen en promenad med Torrebollen. När jag kom tillbaka var det spanska plugg som gällde.

Åkte upp på stan för att möta Lisa, vi skulle köpa present till vår Elina som fyller 17 i morrn !! Hittade en present iaf (Y). Bussade hem för att sedan åka till Lillaget träningen. Åkte från barnträningen till fristående träningen som skulle innehålla massa samarbetsövningar. Efter 2 olika lekar skulle vi försöka stå och balansera hela gruppen på en bom, det hela resluterade i att Elina och jag tappade balansen och vi ramlade ner, dock var det bara 1½ m. men stackars Elina hamnar under mig och gjorde illa foten :S 5 minuter senare sitter jag och Elina i Sofias bil på väg till Akuten för att få Elinas fot uppkollad. Kom in på Akuten, fick vänta länge i koridoren, vilket inte var så kul för Elina som hade piss ont.. Efter ett tag kom hennes mamma Anita och Berne så då körde Sofia mig hem.
Elina är hemma nu med en skada på legamenten (?)
Hon fylller dessutom 17 år i morrn!

GRATTIIS!




Tisdag kväll

Efter skolan stack jag och Ellen upp på stan i vårvädret för att shoppa lite, jag inhandlade en BH och present till Erika. Hittade snyggaste skinjackan på Veromoda, Köpa?



Mötte upp Elina på stan, vi gick runt och kollade lite medans vi väntade på att vi skulle möta Àsa och Lisa på Bell´s coffe.



Runt halv 5 skilldes vi åt från Ellen och gick till Bell´s för att fika och planera om Lillagets framtid, mkt trevligt :)



Hann med att ta en kortis på stan med Lisa och Elina innan jag gick iväg till Ica för att köpa lite frukt och sen vandra iväg till Dansen, var länge sen jag var frisk nog att köra fullt ut så, here I come träningverk!

puss på dagen <3


17 mars

Tisdag = världens längsta sovmorron! Började inte för ens 11.20.
Gick upp vid nio, käkade största frukosten och sms:ade med min nya mobil :P promenad med Torsten och sen var det bussen till skolans som gällde. Lektionen för dagen var samhällskunskap, skrev på min text om EU som snart är klar! :) Sen var det lunch, pasta carbonara sotd på menyn och den åts med Therese, Ellen, Anna, Jo, Jen och Julia. Ellen undehåll sig med att fånga lyra med mobilen och jag spilde mat över hela mig :S När vi skulle gå från maten stöter vi på en pappes uttedlare som delade upp en liten talong och EU, jag tog en och utbrast glatt att det är ju det här vi håller på med i skolan ! Ellen ville då också ha en så efter nån sekunds tvekande började vi spurta ikapp den stackas mannen med lapparna. Ellen fick iaf en lapp och vi gick nöjda tillbaka upp på skolan :) Nu sitter jag här och väntar på att A ska göra sitt matteprov sen ska jag och Ellen på stan och shoppa massa ! Runt halv 5 ska jag träffa Ása, Elina och Lisa för att planera terminen med Lillaget.

Älska vädret!


veckan

måndag - skola med nya schemat, träning

tisdag - sovmorron till 11.20, stan med Ellen, möte med Lillaget tränarna, Dans x2 + att de nya OTH avsnittet kmr ut!

onsdag - skola, käka med Ida, kick off med de nya 1:orna.

torsdag - ledig! plugga spanska, lillaget träning, fristående träning

fredag - skola, spanska prov, inlämningsuppgift, kväll?

lördag - träning, fotograf, middag med Oscariaflikorna på Kina muren, Erikas 18 fest :)

söndag - Lillaget träning, Årsmöte?, fristående träning

snacka soft och kul vecka! :)

puss<3

Måndag.

Kl. är 18.00 och jag är as taggad på träningen som börjar om en timme. Första dan i skolan med nya schemat, vi började med samhällskunskap där vi började på sista grejen inom projektarbete, sköönt!  Sen var det hål för att börja matten en halvtimmma senare. Fick tillbaka matteprovet, riktigt surt! men men det kunde ha vart sämre. Lunch - pytt i panna :( inte min favorit men det funkade vell. Sista lektionen var Rättskunskap med Andreas. Intressant. Drog hem vid halv 4, gick ut med Torsten, käkade Tacopaj och läste SOLO :) Nu ska jag snart dra iväg på träningen .


Söndag :)

Då var det söndag kväll igen och snart är det måndag. Började dagen med att gå upp runt 10, fixa med friståendet och sen cyklade jag iväg till i3 för att träna Lillaget. Ni är för underbara ! <3 Sen blev det cykel hem i vårsolen med bästaste Elina och Lisa. När jag kom hem gjorde jag klart friståendet, laddade ner Spotify! yey :) Sen var det mat för att sedan dra till fristående träningen med Solstrålarna. Lärde ut slutet på friståendet, fick betalt! så nu är det snart klart :) Kom hem runt halv 7. Stack till Elina för att kolla på wipeout med Lisa, trodde jag iaf. Får ett samtal från min syster som sa att hon hade pratat med Erika som hade ringt till min mobil och fått snacka med busschauffören. Han hade sagt till Erika att jag kunde hämta min mobil på bussen när den stannade på resecentrum. Jag blev lite förvirrad så jag ringde min mobil för att snacka med busschaufförn. Åkte iaf upp på stan och fick min mobil !! :) Åkte tillbaka till Elina, missat hela wipeout .. men men :) Kollade lite på fun with Dick and Jane xD
Nu sitter jag i sängen och ska snart sova :)


Vi är världens snyggaste bästa vänner som finns! <3333

duktigt gjort

Yey :)

har tappat min mobil på bussen .. men som tur var så har dom hittat den och nu kan jag hämta ut den ! dock i Nora men ändå!

Dagen ha spenderats hemma, kollat på Tv och städat rummet. Kollade på Melodifestivalen med Elina. Hur i helvete gick detta till! HAHAHA xD
Följde Elina hem för att kolla på hennes nya rum. Sjukt snyggt! Nu är jag iaf hemma och magen är fullproppad med godis:)


Fredag den 13

Sitter och flummar sönder med Ida på svenska, Eric sitter bredvid och vet inte vart han ska ta vägen :) Har nyss haft idrott med boxning! Jag och ida ägde hela klassen! :O Efter idrotten var det tacobuffé till lunch som åts med de underbara Ida och Therese :) Nu ska vi snart redovisa vår Svenska uppgift och sälja vårt hus.

Vad händer i kväll?

pusspuss<3

gamla bilder

kollade igenom min mobil och hittade lite gamla bilder xD













Torsdag

Gårdagen började med skola som vanligt, efter skolan följde jag med Ellen hem till hennes moster för att kolla på när hon städade :P Sen var det marieberg som gällde med Anna, Ellen och Johanna. Ni är för bra tjejor <3 Hittade SNYGGASTE väskan men har man inte pengar så har man inte... Vi käkade iaf på McD och sen åkte vi hem till Anna, färgade hennes hår och bakade :) Kom hem vid 11.00. Trevlig kväll!


Idag så började skolan med Engelska, sen blev det samhällskunskap och lunch. Efter lunch var det matte prov som gällde. Lite halvsvårt men det gick ganska bra ändå, hoppas jag :). Stannade i skolan till 4, missade bussen och träffade Tia :) Kom hem runt halv 5, hann byta om och packa ner en risifrutti sen var det bara att åka iväg till barnträningen. Nu sitter jag framför TV:en och ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt.

Puss och godnatt <3

UF-mässa

Igår måndag så träffade jag Elina på stan efter skolan, hon skulle titta på massa saker till hennes rum som är nytapetserat :) Vi käkade på Saigon och gick direkt till Idrottshuset där vi skulle vara med på AGF´s tema-kväll. Inte världens roligaste men fick träffa Stina och Lisa lite och det är aldrig fel :) Orkade inte åka till träningen i en timma efter så jag vandrade hem ist och kurerade mig en aning.

Tisdag och nya uppgifter i Svenskan. Jag, Ida och Therese ska sälja ett helt underbart hus på Sunny Beach för endast 1 mille, hur svårt kan det vara?




10.40 gick vi och hämtade vår lunch som vi tog med oss till conventum där vi skulle gå runt på UF-mässan. Lite kul var det iaf, träffade lite praktik folk + att vi käkade glass på mc :) 13.00 var det föreläsning med en tjej som vunnit EM i UF, den var lite kul och sen var det slut på den skoldan. Jag och Lisa bestämde oss för att ta en fika på stan, det blev en massa välbehövligt snack, puss på dig <33

Åkte hem för att åka på dansen men mamma fick mig att insé att det kanske inte var världens bästa idé om jag ville bli frisk någon gång detta år så det var bara att stanna hemma. Så det har varit världens segaste tisdags kväll och jag har inte fått något gjort :S '

snart är det iaf helg :)

pusspuss<3

7 & 8 mars

Japp då var man förkyld, täppt i näsan och nysattacker som hörs till Kina. Tydligen så tycker jag inte om att vara frisk och pigg..

Lördagen spenderades i Borås hos Kusinen och hennes familj. VI tittade på när Anngelica tävlade i friidrott och jag pluggade mest energi projekt eller lekte med barbies/bratz hela kvällen. Sov där för att på Söndagen kolla på Angelica när hon tävlade i 60 meter häck. Kom hem runt 18.00 på kvällen och då var det bara att skriva klart projektarbetet och skicka in det! För jävla skönt att det typ är klart nu!



torsdag/fredag

Avslutning på rollspelsveckan :)



Skridskor med BP08





4 mars

Onsdag, sovmorron, seeg dag, fristående träning, träning

dagens bilder :)





huhu

hej

Karin RIIS-Jorgensen

Rollspel i skolan, jag heter denna vecka Karin och är en dansk liberalist, de du!










puss <3



Lillaget

Barnträning den 1 mars :)




 
puss på er <3

Helgen

Fredag  - Slutade innan lunch men satt uppe på skolan i några timmar medans jag väntade på Isabella. Hon slutade runt 3 och vi bestämde oss för att ta en fika på Hälls, mkt trevligt :) Sen åkte jag hem och gjorde ingenting på hela kvällen, så skönt!

Lördag - Vaknade redan runt 8 på morgonen, gick upp, segade, fixade lite och sen bar det av till föreningsträningen på oscaria. Det va lite roligt, eller det var iaf roligt att träffa Michaela igen, puss på dig :) Sen kom sköna gänget och det var dags för egen träning. Ont i halsen som man har för 4 veckan i sträck så var träning inte ens att tänka på så jag följde med Michaela och Gabbi till Burger King och käkade lunch ist :) På vägen hem postade jag USA papprena! ingen återvändå nu! herregud xD När jag kom hem pluggade jag lite men det gick väldigt segt så jag orkade inte så mkt. Ist fikade jag med mammsi, kollade på TV med mammsi och käkade ostbollar med mammsi :) När det blev kvällning bussade jag iväg hem till Ellen, vi träffade sofia och gick till folketshus på en spelning/tävling av något slag (: Efter någon timme gick vi ut och mötte Patrik och Henrik för att gå hem till Ellen igen. Hos Ellen kollade vi på massa olika dåliga och bra saker, käkade köttbullar och sov :)

Söndag - vaknade hos Ellen, gick upp och mötte Lisa för att vandra till barnträningen. Jag tycka om våra barn, jag hata våran träningstid! (inte ensam) Efter träningen åkte jag iaf hem och pluggade och de är det ända jag har gjort fram tills nu när jag ska gå ner och kolla på parlamentet :)

pusspuss<3