Världens bästa Ida och Alex!






bilder från Ida Bergström

31 mars


fick äntligen använda min nya vår jeans jacka :)


på väg till skolan i solskenet :)

'
Hade bara en lektion idag, matte och nu sitter jag och pluggar massa Historia inför provet i morgon, ikväll blir det cirkelgym/indoorwalking på friskis med mamma och i morgon taggar vi fredag :D

Sommar och sol

I går så var det skola på morgonen, efter lunchen så gick jag och Ida till gymmet och senare skulle vi ha en matte lektion som blev inställd, istället så kom Filip och hämtade mig och vi åkte hem till mig för att fixa lite fika att ta med ut till hans mormor och morfars sommarstuga, jag, Elina, Filip och Olle åkte ut till landet och solade i några timmar, det var jätte varmt och skönt! Åkte tillbaka in till stan, för att jag skulle och träna barna kl 17.15, efter det så var det dags för Yoga och när den var slut vid 20.00 så kom Olle och hämtade mig. Nu sitter jag vid datorn och har nyss kommit hem från Olle, han är i skolan och jag ska börja göra mig iorning för att åka till skolan, tänkte ta bussen eftersom att det är sista dagen som vårt busskort gäller, i morgon kostar det att åka buss till skolan så då blir det cykel!!


Filip visar stolt upp sin nya OnePiece :)


Elina myser i sin nya OnePiece och äter glurrbulle!


Olle


Filip


Jag i solen

Södertälje

I morrse kl 05.10 gick bussen till Södertälje med AGF tjejorna, det var dags för poängkakten klass B ! :) Har varit där nästan hela dagen med barnen och dom var jätte duktiga! Kom hem runt 16.00. Nu sitter jag och pluggar och planerar veckan, snart ska jag och mamma ta en promenad och sedan tänkte jag lägga mig i baded och vila lite faktiskt, har så enormt ont i  ryggen idag och det är inte alls roligt men ett varmt bad gör nog det hela bättre! Senare i kväll kommer Olle hit och sover och i morgon börjar en ny vecka men ganska mycket saker att göra men det ska gå bra, snart är det påsklov!


Nervösa tjejor innan det var deras tur!


Taggade :)


Jag vet faktiskt inte ..


Jag och maskoten


Laget efter tävlingen

VÅREN


solskenet


ida


Sebbe och Melisa


Bilder från Melisas Blogg kommer nu:


Jag igen i solskenet


Melisa och Jag


Sebbe


Skrattar


Strömpis i fredags


Rut M.fl = kärlek #2

Så jag gick förbi Rut M.fl. efter skolan och det skulle jag inte ha gjort, det blev dyrt det. Inhandlade en jeansjacka, jeggings, svart T-shirt med hål i och en svart vanlig cardigan. Väskan, stumporna och tandborsten på bilden kommer ifrån UF-mässan idag!


Inte KK!



Rut M.fl = kärlek


Skönaste helgen

I fredags så var det förfest hemma hos Elina, vi firade Filip för att han fyllt 20 år !! Senare på kvällen så gick vi till Strömpis. I lördags så gjorde jag ingenting, Olle och jag låg och kollade på Björn Gustavsson DVD:en på morgonen innan Elina och Filip kom förbi för att sitta ute i solen en stund. På kvällen så åkte jag och Olle hem till Elina för att äta fruktsallad och kolla på film, natten spenderades hos Olle och söndagen va en slapp dag den med. Gjorde absolut ingenting! Tog en promenad med Olle på dagen, åt lunch och sedan åkte jag hem. I går, måndag var jag ledig och jag städade rummet, gymmade, köpte hårfärg och pluggade matte. På kvällen var det barnträning och sedan åkte jag hem till Olle en stund innan jag åkte hem och gick och la mig. Det var min helg och nu sitter jag i skolan och har inte så mycket att göra, dagen började med en promenad med mamma sedan så slappade jag i sängen tills det var dags att åka till skolan.


bild från förra veckan, morgon fika med Ida och Fanny


trååk

Sitter i skolan och har det jätte tråkigt, var tvugna att komma till skolan för att ta närvaro på idrotten men vi har ingen idrotts lektion så vi ska bara jobba på uppgifterna vi har men eftersom att vi inte har någon lärare som kan hjälpa hade vi ju kunnat göra det hemma men nu sitter vi här och lektionen börjar kl. 11.00. Inte så kul, han med en ny blogg design i alla fall :)

Tandställningen är borta! :)





Läppe

I går, lördag åkte jag, Elina, Filip och Olle till Elinas sommarstuga i Läppe. Vi lagade god mat, spelade spel och på söndagen så pimplade vi!
Åkte hem vid 2, käkade pizza och dagen avslutades med jobb kl 16.00-21.30. Idag är jag hemma sjuk känner mig inte riktigt på topp men det ska nog gå över tills i morrn, bäst att stanna hemma innan det bryter ut på riktigt!
Här kommer lite bilder från helgen :)


På väg


Solnegången över Hjälmaren


Filip


Borrar hål


Elina vill borra


Elina pimplar


Filip pimplar


Jag pimplar


Olle pimplar


Fint väder!


Trocadero!


Elina, Filip och Jag

Thailand

Jaha, då var man hemma från en spontan vecka i Thailand med syster. Vi pkte och hälsade på Morfar och Gittan och låg på stranden varje dag, hela dagen :) tack Gittan för resan! och tack Morfar för balklänningen!
Här kommer lite bilder från veckan:


Arlanda flygplats


Starbucks på Arlanda


Angelica


Första dagen på stranden


Krabi


Stranden


Havet


Brygga :)



Brygga


bussen


Angelica väntar på maten


Starbucks!


stranden


Ao nang


Sista dagen på stranden


Piren


Sista kvällen