hemma

Då var man tillbaka i Marysville igen , känns konstigt ! ska gå och lägga mig nu men tänkte bara säga att jag lever !

godnatt

Dag 7

Sista dagen i morgon onsda åker vi hem. Jag åker från hotellet vid 11 på morgonen. idag har vi gjort massa saker, surfat på morgonen, åkt båt, sett sköldpaddor, solat, kollat på Hula Hula och haft avskedsfest. Jag är jätte trött nu, klockan är snart tre på morgonen och om 3 timmar har vi varit vakna i 24 timmar.

GODNATT


solnedgången


Hela gänget efter festen :)

skriver och laddar upp mer bilder när jag kommer hem till Washinton :D

Dag 6

Dag 6, sovmorgon till 7.15 ! haha vi sover inte mycket på semestern, men det är bra de. Dagen började med ett besök i china town den var inte så speciell och det var sjukt varmt men det var ganska kul ändå. Vi hade en liten tävling där man skulle hitta massa olika saker och ta kort på dom, vi klara allt och i morrn så får vi se vem som vinner. När vi var klara i china town så åkte vi tillbaka hem och hade fritid. Jag, Lollo och Ida gick till stranden, käkade lunch och sen så hyrde vi surfbrädor och stack ut och surfa igen ! Det är så himmla kul men det är jätte jobbigt för armarna man orkar inte hålla på mer än ca. 30 min och sen är man helt död.
Resten av dagen spenderades på stranden, alla 3 somnade i solen och det va jätte skönt. Ingen brände upp sig totalt i alla fall ! tummen upp på den !
Efter stranden så gick vi tillbaka för att göra oss iordning inför middagen vilket spenderades på Senior Frog :D Det var inte så god mat men underhållningen var toppen! Vi gjorde massa saker, dansade på scenen titta på när dom dansa och sen så var det en tävling som jag och två andra deltog i. Vi sjung i en låtsas mic till en låt ! haha det var stört kul, vann inte dock men kom 2:a :D på vägen hem så shoppade vi lite, köpte örhängen och armband och sådant. Köpte även en jätte fin klänning som jag ska ha på mig i morgon kväll på avslutnings partyt :)



China town


Surfing !


Steeeek :D


Senior Frog


På scenen :D


gruppen :D


badrummet :P


Jag och Ida gjorde lika dana henna tatureingar , symbolen betyer friend på kinesiska :)

I morgon är det sista heldagen, vi ska surfa, åka katamaran och sen är det avskedsfest på kvällen :)


Dag 5

Efter en frukost på det vanliga stället så tog vi massa små bussar ut till en vik där vi skulle snorkla. Det var hur fint som helst, vi var nere i viken i ca 3 timmar, det var lite av en turist grej dit alla kommer men det var kul ändå. Såg massa fina fiskar och koraller, såg inga havsköldpaddor dock det var lite surt men tydligen så är dom längre ut i vattnet där det är massa vågor och strömmar så det var väll lika bra de. När vi kom tillbaka till hotellet mitt på dagen så hoppade alla i poolen och låg och chilla där i någon timma innan det var dags att göra sig iordning inför Hula Hula uppvisningen. Den var jätte rolig, vi åkte buss dit med en grymt skön och rolig reseledare som snackade massa och skämta massa:D Uppvisningen var med buffé och dans, vi fick gå upp på scenen och dansa hula hula också det var jätte kul :) På vägen hem så hade vi massa tävlingar på bussen och när vi kom tillbaka till hotellet så spelade vi Bubblan fram tills det var dags att gå och lägga sig.


Ida och Lollo taggar snorkling :D


Taggat !


Jag och Lollo efter en lyckad snorkling :D


:D


På vägen upp  till bussarna


Stranden vi va på :)


Chill i Poolen från ballkongen


jag


Solnedgång på Hula stället


Hula Hula dansare


Vi fick lära oss att dansa :D


:D

'
Jag med en Hula thej.

I morgon så ska vi åkta till China town och sen så är det fririg hela dagen, sola, surfa och äta :(
Gidnatt <3




Dag 4

Vaknade upp ännu tidigare i morrse, kl 7.30 så gick bussen från vårat frukost ställe till Pearl Harbor. Vi var där och kollade på minnes monumentet och museét som är byggt upp där bombningen ägde rum. Det var intresant, köpte en tröja där som jag tycker jätte mycket om. Vi åkte även ut på en liten båttur och fick se en utav båtarna som skönk på botten, det var ganska häftigt för alla kroppar och allting är kvar nere i båtarna.

Efter en riktigt varm förmiddag där så åkte vi till en utkiks platts uppe i bergen för att ta lite kort, där var det betydligt svalare och jätte skönt. När vi kom tillbaka till hotellet var kl 13.00. Jag, Ida och Lollo skyndade oss upp till rummet, bytte om till strand kläder och gick ner till stranden för att steka tills det var dags att åka igen. Vi fick till några timmar på stranden och lite färg har man fått i alla fall.

På eftermiddagen så åkte vi buss till U.S.A's näst största köpcentrum ! Vi åt mat på ett ställe som är jätte känt, Bubba Gump shrimp, den är döpt efter filmen Forest Gump och dom har massa saker som har med filmen att göra, det va massa kul och middagen var jätte god. Efter det så fick vi shoppa lite, jag köpte en tröja från American Apparele, den är as cool kanske ladda upp en bild på den i morgon. När vi kom tillbaka till hotelet så spelade vi massa kort och gick till Starbucks.


Frukost


Minnes monument


Pearl Harbor


Utkiks plats


Stranden :D


Stranden :D


:D


Shopping centrummet


Några utav gänget


våra ledare :)


På restaurangen


Solnegång :D


På bussen hem till hotellet :D


I morgon så ska vi gå upp tidigt som vanligt för att snorkla, sen så blir det Hula Hula party och dans på stranded som kvällsunderhållning. Nu ska jag sova !

Godnatt <3


Dag 3

Klockan ringde runt kl 6.00 ! Vi drog oss upp ur sängen för att äta frukost och sen ta en buss till vulkanen (eller vad det nu vad) DiamondHead, vi gick upp för berget, det tog ca 30 min och det var ganska jobbigt men utsikten var jätte fin när man väl kom upp. När vi kom tillbaka till hotellet så var det lunch dags. Vi gick iväg ett gäng till Subway och köpte lunch sen så åt vi den på stranded och satt och solade lite innan det var dags för SURFING! Det var jätte kul, kom upp och åkte med några vågor ända in, lite skrapsår överallt från att slå i botten när man rammla men det va jätte kul ! Hoppas att vi får tid att göra det igen. Har surfat på Wakiki Beach, as coolt :D

Kvällen spenderades i en park, Pizza party och fyrverkerier. Kom tillbaka till hotellet vid 10 och satt och flummade tills det var dags att sova vid 23.


Vandring


:D


Surfing :D


Solnedgången


:D


Lollo och Ida

Dag 2 :D

Första heldagen på Hawaii ! Har haft det jätte bra, vaknade upp vid 7 för att gå till en stor frukost buffé med massa frukter och grönsaker. När alla var klara så satte vi oss alla i en buss för att åka på en tur runt ön. Vi såg massa coola saker, kända strander, golfbanor, några utav de rikaste områdena där en massa kändisar bor. Vi åkte även förbi en strand där dom höll på att spela in en film om en surfare! As coolt.

Ännu coolare är att en utav våra ledare är en skådis ! Han har vart med i några olika filmer, han var t.ex. chauffören i BODYGUARD!! :D Han är helskön och så är vår andra ledare oxå. Hon är jätte snäll och den här veckan kommer bli en toppen vecka.

Så idag stannade vi på ett ställe som kallades "the blow hole" det var massa vågor som slog in och kom ut via hål i klipporna, sen stannade vi på en strand och åt lunch och spelade beachvolleyboll. Alla är jätte trevliga och det är mest folk från Sverige, Norge och Tyskland. Efter lunch så åkte vi till North Shore och gick runt på Sunset Beach, det var jätte fint och vågorna var hur stora som hellst! Vi stannade även på ett annanas ställe och ett nöt ställe.

Resan avslutades med att vi alla åt på Hard Rock Caffe Honolulu, riktigt kul att få ha varit där, köpte en tröja därifrån oxå. På kvällen så hade vi fritid, vi skulle gå och shoppa Jag, Lollo och Ida men tyvärr så blev Lollo sjuk och hon är nu inne på toaletten och kräks... inte kul, stackars henne säger jag bara och hoppas verkligen att hon är frisk i morrn så hon kan vila upp sig och vara pigg och kry tills på lördag!


"the blow hole"


IDA!


Älskar dig <3


Stranden :D


HAha


is med smak + glass


Ledarna


Sunset Beach !


hahaha xD


Hard Rock Cafe
(blommor på högra öret betyder att man är singel och har man blomman på vänstra örat så är man tagen)


Godnatt alla ! Nu ska vi sova i morrn är det hiking och surfing som gäller med ett Pizza party på stranden senare på kvällen :D

HAWAII

Äntligen framme ! Efter att ha flygit i ca 5 timmar så var man framme i värmen, mötte två st tjejor från Tyskland och vi åkte buss till hotellet. Vi vandrade runt lite på ön, gick till Wakiki Beach och hade massa kul. Vid 16.00 så kom Ida och Lollo !!!!! Det var sjukt kul att träffa dom igen, blev gråt och massa kramar och skratt ! Har saknat dom massa mycket. Resten av dagen spenderades med nästan hela gruppen, vi åt och vi promenerade runt och satt på stranden. Här kommer det bilder.



Wakiki beach


IDA och LOLLO ! :D


Lollo och Jag


Ida och Jag


:D


Stranden på kvällen


<33


:D


love <3

Första dagen är avklarad och ska ta en dusch nu, i morrn är det fullbokat schema som gäller :D

Tisdag

Idag var det första dan i skolan på 4 dagar ! Kul att få komma tillbaka och träffa alla igen. Skolan var kul som vanligt, det var Haleys pojkväns födelsedag så hon hade köpt honom ballonger som sjöng , haha xD
Efter skolan så åkte jag och Litsa till Forevere 21 och köpte lite saker jag behövde till Hawaii, det blev ett par jeans shorts, ett linne, en väska, ett par örhängen och en lite tjockare tröja :) Resten av dagen har spenderats åt att packa och leta efter saker jag vill ha med mig, tror att jag har fått allt nerpackat nu. I morgon bär det av vid 6 på morgonen, planet flyger 8.55 och jag är framme kl 13 på hawaii. Vid 17.00 så kommer Ida och Lollo till flygplatsen !! Det ska bli jätte kul att få träffa dom igen. Hoppas att jag får tag på internet på Hawaii, datorn ska med i alla fall.
Hejdå !


:D


FOREVER 21 <3


Z´s Födelsedag :)

Kom hem till Zeenat lite för sent för jag blev fast och pratade med Ida och Lollo på Skype haha :) Fattar inte att jag får träffa dom i morgon helt sjukt !

Men iaf, hos Zeenat så kollade vi film, spelade Wii och öppnade presenter. Kvällen avslutades med att jag och Maribel sov hemma hos Mika.


Wii


Z!



Helgen

Ingen skola i fredags så jag tog en sovmorgon till 11 för att sedan göra massa läxor fram tills Mika kom och hälsade på. Vi åkte till Everett Mall för att köpa presenter till våra kompisar som fyller år denna helg. Barbra som fyllde 18 i går och Zeenat som också fyller 18 fast på måndag. Till Barb köpte jag en svart liten handväska och till Zeenat köpte jag 3 olika små burkar med hudkräm, bobdyspray och handkräm i. När vi kom hem så åt vi tacos, Litsa och Stefan var barnvakt åt Amber och Readen så det va fullt hus med två småbarn, och en extra hund. Jag var dock inte hemma så länge när Mika hade åkt hem så fick jag skjuss av Stefan hem till Maribel där vi gjorde oss i ordning för att åka till Seattle och gå på en dansklubb. Innan vi åkte så skulle jag ta ut pengar men då insåg jag att jag inte hade mitt kort i min plånbok, det var borta!!! Jag tror att jag lämnade det i en bankomat men vet inte riktigt, borta är det iaf och nu har pappa spärrat kortet men kommer inte att ha ett egen bankomatkort när jag åkte till Hawaii, men det kommer lösa sig ändå :)

Kubben var jätte kul, vi hade lite svårt att hitta dit men när vi väl kom dit så hade vi massa kul, vi dansade och skrattade hela kvällen. Efteråt åkte jag och Maribel hem till Mika och sov där, vi stannade uppe hela natten och hade massa kull :) På lördag morgon så vaknade vi runt 12, jag och Maribel åkte hem till henne tog en dusch och gjorde oss i ording för att åka hem till Barb och fira hennes födesledag. Partyt var ganska kul, kände inte någon där direkt men det funkade iaf. Vi lekte en skattjakt med bil, det var jätte kul. Man åkte runt i hela Marysville och skulle sammla ihop saker och ta kort på saker i olika affärer och sånt. Efter Barbs så kom Mika och hämta mig sen åkte vi till Wallmart för Mika var tvungen att köpa lite alla hjärtans dag saker till sin pojkvän. Natten spenderades hos Mika.

I morrse så skjussade Mika hem mig vid 10 på morgonen. Ringde hem till Sverige och fick prata med pojkvännen, mamma, pappa och Angelica och han även med att ringa till Janne och prata lite med honom :) När jag kom hem i morsse så hade jag fått ett kort från Rasmus, det var jätte gulligt, Älskar dig <3. Fick även presenter av Stefan och Litsa, 2 par flippflopp och en söt liten nallebjörn :) Skulle ha köpt något till dom men eftersom att jag inte kommer åt mina pengar just nu så funkade inte det så bra.. men får köpa något i Hawaii istället. Nu sitter jag är och väntar på att alla mina kläder ska bli klara i tvätt maskinen, i kväll är det Zeenats födelsedags kalas så ska åke hem till henne vid 17.00.

Puss pusss


"ta ett kort med alla hjärtans dag ballonger"


"ta kort på en bebis medd napp"


"ta kort på en anställd på Safeway när den visar hur man sätter på deodorant"


Barb och hennes Barbie tårta


Erin haha xD

Onsdagen

Onsdagen var en riktigt lååång dag. Började med en assembly i skolan om Haiti och hur vi ska bidra med pengar, skolan annordnar en mynt tävling klasserna tävlar mot varandra i att sammla flest mynt och vi skickar allt till Haiti. En man som satt i rullstol var där och pratade om hans liv och om hur han hamnade i rullstol. Han pratade även om hur han brukade reta en flicka i rullstol när han gick i skolan. Allt var jätte sorgligt och nästan alla 3000 människor hade tårar i ögonen. Maribel var även med och pratade på assemblyn, hon var konfrancé. När det var klart så var det dags för mig att göra min Senior Presentation. Det är en presentation alla seniors måste göra nästa vecka men eftersom jag åker till Hawaii så fick jag göra det tidigare. Jag hade även en del på Sverige med, gjorde totalt 3 presentationer inför 3 olika klasser. Det var jätte kul folk ställde massa frågor och det var inte alls jobbigt att prata inför folk :) Efter skolan så åkte jag hem, bytte om och åkte till Haggen mad Litsa för att äta på salladsbaren, en utav det bästa bufféerna i Washington :D Efter de så körde Litsa mig hem till Maribel och Jag, hon och Zeenat åkte till Everett för att sälja program och puckar på en hockey match. Vi sålde för att få ihop pengar till DECA. Kom inte hem förens 10 på kvällen.



Maribel :D


Zeenat och Maribel


:D <3


:D


haha


PROGRAMS !

'
Hockey !


DECA


DECA

Tisdag kväll


Är hundvakt åt en anna great dane vid namn Mouse :D


:D


:D




Pics'!

Helg :D
Hann med att göra massa saker denna helg, firade Sidney som fyllde 3, Tog kort med kompisarna på en strand, kollade på film med Mika, Åkte till Seattle mitt i natten för att äta hamburgare - stängt - tappa bort oss när vi skulle hitta ett annat ställe.. men kul hade vi :D
Här kommer lite bilder


Sid blåser bubblor


Jag och Sid leker med ballongen



Sidney leker med kameran


Keagen


Kort på stranden :)


<3


<3


Haha


:D




HOPP


love


nästan :D


hahha


:D


På väggen i caffét som vi tillslut hamna på i Seattle så hittade jag en täckning från min Dans skola, det är allas signaturer i tävlings laget, lite kul :)



ANGELICA 16 !

Grattis till världens bästa syster som fyller 16 idag !! :D
Saknar dig jätte mycket här borta du är älskad även om du är en retsticka ibland :p
Hoppas att du hade en jätte bra födelsedag med tandläkar besök och hela köret!

ÄLSKAR DIG !







party helg

Firandet och fixandet började som sagt i torsdags, det var en halvdag så jag åkte med Maribel hem efter skolan, fixade lite hemma hos henne sen så kom Erin och Dawn och hämtade mig för att åka och köpa ballonger och sånt till Maribel så hon kunde gå runt med dom i skolan på fredagen. När vi var klara så hämtade Litsa upp mig, åkte hem, packade och bytte om för att sedan åka till dansen. Maribel kom och hämtade mig efter dansen, vi åkte och hittade på lite bus, målade på Erins bil för att sedan åka hem till Maribel haha. Jag hoppade in i duschen innan vi åkte till Jumbo Buffén för att äta middag med Jessie Mae och Blair:


Jessie Mae och Maribel


Jag och Jessie Mae :D


Jag och Blair

Fredagen vaknade jag upp hos Maribel, vi gjorde iordning oss inför skolan och köpte lite kaffe innan skolan började. Skoldagen var rolig, hade lite nya lektioner och efter skolan så sprayade vi Maribel med silly string innan vi gav henne hennes ballonger och sådant, Erin skulle ge dom till henne under lunchen men vakterna var på dåligt humör så hon fick inte ta med dom in på campus... Efter skolan så åkte jag och Maribel hem till mig för att packa om och äta lite mellis för att sedan dra hem till Maribel igen och göra iordning inför hennes party. Kvällen spenderades på en italiensk restaurang med Maribel, Mika, Barb och Kristen:


Ballonger :D


:D


Hemma hos Maribel


Mika och Kristen


Maribel och Barb


Jag och Barb


Maribel fick glass :)

LÖRDAG!! Födelsedagen :D Började fixa huset runt 10, åkte och köpte mat och godis till partyt, köpte lite kaffe på vägen till dollar affären där vi köpte lite mer saker till partyt. Hemma hos Maribel så kom Mika och vi började dekorera huset massa ! När vi var klara så gjorde vi oss i ordning och sen var det fest som gällde :) Massa folk kom, vi dansade, åt och hade massa kul :D När klockan blev 2 så hade alla tagit sig hem, jag och Mika åkte hem till henne för att ge deras hund lite sällskap och sova i en riktig säng. Vi vaknade upp vid 12 på dagen, tog oss hem till mig, kollade på film och badade i jacuzzin.


girls :D


dans :D


folk :)


Amber :D


:D


Danssss


Maribel och nate :)


:D

scheman !

I lördags så fyllde Maribel 18 men redan i torsdags så började vi med att fixa i huset inför partyt. I torsdags var det sista dagen med slutprov, har inte fått tillbaka alla än men fick alla rätt på mitt företag och marknadsförings prov, ett fel på matte provet och fick ganska dåligt på biologin men jag var en utav de få som klarade provet :) resten får jag veta senast på fredag.
Fredagen var första dan med nya schemat, det var bra förutom mina två sista klasser, debatt och Biologi. Så jag bytte min debatt till web design och Biologin till DECA ledarskap där man planerar inför DECA möten och sådant kul.

Mitt schema 2:a terminen:

1:a - intro Marketing
2:a - Microsoft Office 1
3:a - Geometri
4:a - Nutida världs problem
lunch
5:a - Web design