Måndag

I måndags så åkte vi till Lake goodwin för att ta ut båter och åka wakeboard och intertube ! Det var jätte kul, men jag brände mig jätte mycket i ansiktet! haha det börjar gå över nu, på kvällen så åkte jag hem till Mika och vi åkte till Applebees med Maribel, Mika, Blair, Erin och Karan :) Sov hemma hos Mika och vaknade upp vid 12 på dagen.


Angelica på wakeboarden


Jag på wakeboarden


Litsa på wakeboarden


Söndag

På söndagen så åkte jag till Ambers graduation party, efter de så kom mamma, pappa och Angelica och hämta upp mig och vi åkte hem till Tina och Jeffs hus för att grilla :) på kvällen så blev jag och Anglica avsläppa vid det nya hotellet där vi åt middag med, Maribel, Mika, Matt och Andrew!


Jag och Keagen



Sydney och Keagen :)


Syd i sin nya tröja


kärlek !


:D


hahah :D


Maribel och Matt

Alex's going away party!

I lördags så var det dags för mitt hejdå party. Vi åt massa mat, pratade, kollade på bildspel och hade jätte roligt! Det kom ganska många folk och det var ett lyckat party ! här kommer lite bilder


Maribel och Angelica :)


Jag och familjen Norris


Säger hejdå till Readen


Kristen och Jag med mina nya glasögon :)


Marissa och Andrew kollar på ett bildspel :P


Sidney med min tårta :)


Hela gänget :)


Jag och Marissa


Jag i min superman kostym :P


Amber, Jag och Maribel


Jag och Kristen haha



Här kommer lite mer bilder från vad vi har gjort :)


Yorgo och Jude lekte :)


Suddig bild men vi var och bada i Lake Goodwin


Firade Litsa


Raeden och Maria

Jag och Readen


Dansuppvisning


Blommor :)


Strawberry Festival Parade



Fyrverkerier


Space Needle


The EMP


Skrattar åt ordet Bajs


Lunch i Seattle



The Market i Seattle


Kända grisen


Fontänen


Seattle


Utanför Starbucks


Fontänen igen


En Örn vi såg på vägen hem från Mikas i morrse


Stannade vid Kayak Point på vägen hem





Saker vi gör

Här kommer bilder från allt vi har gjort de senaste dagarna :)


Visade skolan för familjen, Jag och Mrs. K :D


Skolan :D kommer sakna den skolan jätte mkt !


MPHS :D


:D


Karans Graduation Party :D


GRADUATION !


Kristen och Jag


Class of 2010 !


:D


familjen


Graduation party :D


Jag och Jordan <3


:D


Maribels Graduation Party


:D


Jag, Mika och Cassie


Dans

Massa saker!

Senaste veckan har varit helt full bokad, har bott hos Mika hela veckan medans Litsa och Stefan var i Las Vegas. Det var sista veckan i skolan och vi gjorde massa roliga saker, assemblys, umgicks, skola, sista dan i skolan, gråtit och haft 2 BBQ :D Sista skoldagen var torsdag och i fredags så var vi tillbaka på skolan för att öva inför studenten och hela cermonin. I lördags så var jag hemma hos Mikas föräldrar, det var Mikas student kalas, vi badade i sjön och åt massa god mat. Idag så åkte vi till Kanada och hämtade upp Mamma, Pappa, och Angelica! Det var jätte kul att få se dom igen och efter några tårar så åkte vi tillbaka, var lite problem med att komma över gränsen, hade inte de rätta papprena med mig men det funkade tillslut och efter ett stopp på Applebee's så är vi nu hemma, dom sover och jag sitter uppe och är jätte pigg, känns konstikt att sova hemma, känns som om jag ska åka hem till Mika snart och sova där. Här kommer lite bilder !


Stefanie tar studenten :)


Kayak Point med DECA :)


Köpa massa poppcorn och poppa hela natten !


Umgås med Cassie och Mika :)


Fylla hela forumet med poppcorn mitt i natten :D


MASSA poppcorn !


7/11 vid 4 på natten :D


skola :D


Moving-up assembly, sa hejdå till alla lärarna och sånt


Efter sista dan i skolan !


Amber, Jag och Zeenat !


Firar att skolan är slut !


Senior BBQ efter sista dan :D


Blair, Nate och Jake :)


Mikas student kalas


Mikas nya bil :D


I väntan på familjen :)


Kramar min syster :)


Mamma :D


pappa !


Hela familjen :)


senaste dagarna

Senaste veckan och helgen har varit helt fullproppat med saker att göra. Halvdag i fredags och efter skolan så åkte jag hem och sov innan det var dags att åka hem till Mika och göra sig iordning för att gå till Club Republiq. Vi åkte i en stor grupp och hade jätte roligt. Dansade hela kvällen och på vägen hem så åt vi på Dick's mitt i Seattle. Vi deckade när vi kom tillbaka till Mikas hus. Lördagen spenderades hemma hos Mika, på eftermiddagen kom Cassie och hämtade mig och vi åkte hem till mitt hus för att bada bubbelbad och äta middag. Efter det så åkte vi hem till Mika och vaktade Jude hela kvällen. På söndag morgon så vaknade vi upp på soffan av att Kaeleigh knackade på dörren, hon var där för att hämta upp mig, vi åkte till deras kamping plats och umgicks där hela dagen innan vi bestämde oss för att åka hem istället för att stanna en natt där, det regnade och var kallt. Åkte hem till Mika på kvällen, åt hemmagjorda hamburgare med Mika och Matt innan Stefan kom och hämtade upp mig.
Måndag var ingen skola så jag sov så långt in på dagen jag kunde, sedan så städade jag och tvättade mina kläder innan det var dags för dans.

Igår så umgicks jag med Mika och Maribel hela dagen, vi åt sushi på vår vanliga restaurang när vi insåg att vi ville göra något roligt den kvällen, så vi började ringa runt till alla våra kompisar, vi fick ihop en grupp på 11 pers som möttes hemma hos Mika för att planera ett spratt eller vad man nu ska kalla det. Det är tradition att göra något på skolan under en natt så att folk kan se det på morgonen när man börjar skolan. Vi kom på några riktigt bra ideér, vi började jobba på en men jag tänker inte berätta något det får bli en överraskning. Vi spelade även rockband nästan hela kvällen, det var jätte roligt men vi kom inte i sängs för en runt 1 på natten men kul var det.

Idag så åkte jag hem efter skolan, gjorde lite läxor, fixade med inbjudningar till studenten, sedan så gjorde jag mig iording för att åka tillbaka till skolan och gå på Senior Tea. En liten te bjudning med tal om att ta studenten och om livet vi har framför oss. Det var kul och man fick gratis te och kakor :) När jag kom hem så åt jag middag och nu kollar jag på I love you man. I morrn så ska jag till skolan och efter skolan ska vi åka till Stephanies student. Helgen är helt fullbokad, likaså är alla dagar i två veckor framåt nu. Det kommer bli stressfullt men kul :D


Maribel och Jag för några veckor sedan men jag älskar denna bild!


Kaeleighs helt underbara camping gryta :D


Senior Tea with Marissa :)