Nu har jag börjat om med designen men som vanligt är jag för trött så, Godnatt!

..

-

Bloggdesign

Godnatt

Trodde jag hade lust att göra om bloggen men det hade jag inte, får fixa till den i morgon istället. Puss och Godnatt <3

Julafton!

Julafton är snart över och dagen började med ett pass på jobbet, slutade kl 13.00 då kom Olle och hämtade mig, vi åkte till Coop för att köpa julklappar till Torsten för att sedan åka hem till mig där jag gjorde mig iordning, jag och Olle bytte julklappar. Av honom fick jag en jeans shorta från Lee :) Resten av julafton har spenderats hemma hos Lasse. Vi har ätit massa god julmat, kollat på Kalle Anka, delat ut julklappar och kollat på Harry Potter.

Årets julklappar blev: Lee Shorta, Canada Snow sockor, 3st kökshanddukar, 2st glasskålar från FärgForm, Nike träningsbyxor, En snuggie (filt med ärmar), pengar, presentkort på Marieberg, pocketbok - Lovligt Byte, Badanka och smörknivar från Lagerhouse, Termo-byxor och skaljacka från Didrickssons, Presentkort på Hälsokällan, Biljetter till musikalen Dirty Dancing, Microfiber handduk, Handgjord duk från farmor och en foundation!


Angelica och Amandus


Amandus öppnar julklappar


Jag får julklappar


Systrarna


Torsten i hans nya julklapp :)


lee


Skidkläder


Klä julgranen

I går kväll var det dags att klä julgranen! Det gör vi alltid kvällen innan julafton och igår fick vi vänta tills jag slutat jobbet så det blev lite sent men mysigt i alla fall. Vi åt julskinka, lyssnade på kulmusik och klädde julgranen.



Julavslutning

I onsdags så var det sista dagen i skolan! Det firades med julavslutning på Ritz med hela skolan. Fina franträdanden av lärare och elever, även besök och spelning av Mange Schmidt, taggat :) Efter Ritz så gick delar av klassen till Ivy för att sedan gå till Lilla Örebro och äta en fin fin middag :) Efter det så var det strömpis hela kvällen. Jullovet blev väl firat måste jag säga!


Lärarnas traditionella sångprestation :)


Mange Schmidt


Jullov :)


Lilla Örebro


livet

Hade en så sjukt fullproppad lång helg. Var ju lediga i torsdags och fredags så på torsdagen så satt jag med UF:företaget hela dagen på java och skrev affärsplan, bokförde och planerade resten av året. Senare på kvällen så var det sista barnträningen och efter det åkte jag och Ida hem till Louise för att kolla på filmer från Hawaii, basta och snacka skit :) Så underbart mysig kväll blev med med många goda skratt! Fredagen startades med 3 timmars jobb och sedan acupunktur innan det var dags att åka hem och plugga i flera timmar. På fredags kvällen så åkte jag hem till Ida där vi gjorde oss iordning, Vendela och Aurora kom även dit och vi hade en mysig tjej förfest innan vi drog till Ivy för att avsluta kvällen på Strömpis. Riktigt roligt kväll med många kära återseenden :) På lördags morgonen var det bara att pallra sig upp för att ta sig till jobbet på City Örebro kl 11, gick runt med glöggryggsäck på stan och spred lite julkännsla i det usla vädret. När jag jobbat klart så åkte jag direkt till Oscariahallen för att vara med på gympabarnens julavlutning. Vi fick fin fina julklappar som tränare, 275kr i presentkort på Kicks!
Ja och lördagen avslutades med sushi och One Tree Hill marathon med Elina :) I söndags så stog jag med UF på konserthuset hela dagen och sålde våra Gonuts! En väldigt lyckad dag och en mysig kväll hemma hos älsklingen som precis kommit hem från en långhelg i sälen :)

Nu är det tisdag och i morrn är det sista dagen i skolan vilket vi firar med skolavslutning på Ritz, middag på stora Örebro och seda utgång!


Gott hemma hos Louise


Tomtar på konserthuset :)


Godmorgon!

Tog en promenad med mamma i morrse och nu är det dags att gå till bussen, sista dagen i skolan idag är lediga i morron och på fredag ! :)


Slutspurten?

Helgen spenderades med en massa saker, i fredags så var jag hemma hos Elina och Filip och kollade på idol, åt tacos och drack vin :) I lördags så var det UF-mässa på marieberg och på eftermiddagen så var det Soaré med AGF. Lördag kvällen spenderades hemma hos Frida. Kom hem vid midnatt för att sova några timmar innan det var dags att åka Mormor för det årliga julpysslet.










Vakna med the Voice

Sitter och pluggar och kollar på Vakna med the Voice. Började dagen med att köra Olle till jobbet kl 6.00 i morrse. Idag ska jag på acupunktur och sen kommer Ida och hämtar mig så ska vi fixa med saker inför UF mässan i morgon på Marieberg:) Hoppas verkligen att våra Gonuts kommer i dag! Dom var i Malmö igår så dom kan komma idag men man vet ju aldrig. Spännande.. Senare idag är det skola som gäller och sen gymmet med Elina för att sedan följa med henne hem och käka middag och kolla på Idol :)
Laddar inför en fullproppad helg och sedan en fullproppad måndad med jobb, plugg och jul :)


Gonuts!

Ojoj vad länge sedan det var jag bloggade. Har varit ganska mycket att göra nu som vanligt men snart är det jullov och det ska bli otroligt skönt! Ska dock jobba över julen och kanske hela lovet men det gör inget för man har inga läxor från jobbet :) Helgen var en riktigt trevlig helg, spenderade fredagen hemma hos Lasse och firade hans födelsedag med släkten. Sedan åkte jag hem till Olle och spenderade restan av kvällen hemma hos honom. I lördags så var jag  och tränade, sedan var det möte med gympan och tillsist åkte jag hem till fFarmor och Farfar och hälsade på:) I lördags kväll åkte jag hem till Frida och förfestade innan vi drog till Frimis och hade det roligt. Kvällen avslutades med en promenad hem med Olle och Ida. I söndags så pluggade jag matte hela dagen för inför nationella provet i matte D vi hade i tisdags! Så skönt att det är över.

I helgen så är det julmässa på Marieberg, Höst Soaré med gympan och julpyssel hemma hos mormor :)

Har även gjort en logga till vårt UF, vill ni ha en gonut är det bara att säga till, dom är små plastmunkar som man lindar sina hörlurar runt så de inte trasslar sig :) Jätte smart och dom är riktigt söta!