25/2-2012

Hejsan! Nu är snart lovet slut och ikväll kommer min kära Olle hem, tror jag :) På lovet har jag i alla fall hunnit med att jobba, plugga, träna och att storstäda rummet! Tog ut sängen som Mika hade och sov på i sommras, satte upp en tavellist och flyttade runt på lite grejer. I går kom även mamma och pappa hem med en ny matta till  mig! tack :) Har bilder på rummet men hittar inte sladden till kameran så det kommer vell så småningom. Idag har jag i alla fall jobbat och varit och hälsat på farmor på sjukhuset. Nu sitter jag och ska plugga tänkte jag och ikväll ska vi kanske grilla här hemma men vi får se:)


Bjuder på en gammal bild på mig och Mika

våren





en känsla av vår, lycka och förväntan

Att somna till regn på fönster och vakna till strålande solsken kan få vem som helst på bra humör :) Och att sedan vakna upp till nyheten om en ny prinsessa, känslan av att jag har absolut inget att göra idag och att ett nytt One tree hill avsnitt har släppts! Detta kommer bli en bra dag. Har dock lite plugg att göra men men allt kan inte vara perfekt.

Kanske går ut och fotar lite när marken har torkat upp, tänkte i alla fall sätta mig på trappen med en filt, en kopp te och en bok i solen!

#summer memories


Wish me luck!


En tisdag

Ledig idag och därför sitter jag i sängen och läser tidningar och leker med ipaden. Senare idag ska jag iväg på jobbintervju och sen blir det träning och myskväll :)


Just det, säljer några klänningar på blocket! Gå in och kolla och sprid till era vänner tack!
http://www.blocket.se/orebro/Bal_och_fest_klanningar_38399503.htm?ca=8&w=1




Studentbal

Nu har jag klickat hem en balklänning! Jag överaskade till och med mig själv med att välja en rosa nyans men jag hoppas att det blir bra och att den passar, annars är jag ganska körd...



som alla andra gör


It's friday!


bloggar

Kollade runt lite på bloggar och jag tror jag har hittat en ny favorit!  frukostera.blogg.se

Underbara bilder, massa goda recept och jag hittade detta recept på en Kesokaka jag tror jag ska göra i helgen!

"Kesokaka:

Rör ihop en burk keso (250 g) med 2 st ägg, vaniljpulver + en nypa socker (eller annan sötning) och häll upp "smeten" i en portionspajform. Rör försiktigt ner blåbär och grädda i ugnen på 225 grader tills ytan är lätt brun! Gott, enkelt och lite lagom söndagslyxigt." - frukostera.blogg.se




Bilden tagen från frukostera.blogg.se

Livets sista sportlov

Denna dag började inte alls bra. Skyndade mig till bussen för att sedan få vänta på den hur länge som helst. När jag väl kom fram till skolan så var jag redan sen och när jag skulle stoppa ner handen i byxfickan för att ta på mig mitt nya armband så fanns det inte där. I panik så letade jag runt överallt jag varit och började nästan gråta när jag skulle förklara för receptionsten. Min snälla lärare Henke lugnade ner mig med att säga att "vi killar bryr oss inte så mycket om sånt, han köper säker ett nytt åt dig!". Jag hade då förklarat för honom att det var en present från Olle och att jag inte skulle våga berätta för honom att jag tappat det! Med Henkes pep-talk så satt jag kvar resten av lektionen och pluggade innan jag tog bussen hem för att leta efter armbandet som jag var säker på att jag lagt i min jeansficka! Men när jag väl kom hem efter att ha letat hela vägen hem, på busshållsplatsen, på bussen... så hittade jag det! I min cardigan ficka, tröjan jag hade tänkt att ha på mig men tog av mig i sista sekund innan jag sprang till bussen! Så går det om man är virrig som jag är men slutet gott allting gott !
Andra goda nyheter är att en tjej från en restaurang jag sökt jobb på ringde och frågade om jag kunde komma på en intervju hos dom på tisdag! och helt plöstligt så blev en dålig dag en bra dag!

Nu sitter jag i soffan och pluggar lite från och till, har även hunnit sova lite till OC, druckigt 2 koppar kaffe och kollat massa bloggar :) I morrn är det fredag och jag är ledig från skolan! Det blir träning med Frida på friskis, massa plugg, kanske ett besök hos Farmor. Nästa vecka är det lov och jag har redan massa inplanerat :)


PS. Denna bil önskar jag mig i studentpresent allihoppa! haha :)

Uppdatering

Alla hjärtans dag blev en väldigt trevlig dag. Träffade Olle på eftermiddagen, vi käkade godis och mös med Torsten innan det var dags för träning för båda två. Senare på kvällen åkte jag hem till Olle och så var dagen slut! Idag har det i alla fall varit skola hela dagen, träffade Olle en snabbis och kollade på Top Model Sverige :) Sedan har jag varit och gymmat och bastat med Ida på friskis och nu har jag precis spelat in en insändare för Svenska C kursen. Att höra sin egna röst är inte det roligaste men nu är det gjort i alla fall!
I morrn är sista dagen i skolan innan lovet och det ska bli så skönt! Ska dock jobba nästan hela lovet men i alla fall då tjänar man ju pengar på det man gör.


Glad alla hjärtans dag och ett år med Olle idag!

Denna alla hjärtans dag morgon började med en liten sovmorgon och frukost i min ensamhet innan det var dags att ta bussen upp på stan för att träffa en man på Örebro kommun som har hand om boenden för funktionsnedsatta. Jag ska få gå med några dagar nästa vecka troligtvis och se om det passar mig! Hoppas på det bästa för då kanske jag kan sluta jobba på hemtjänsten :) Vi får se hur det blir, hoppas i alla fall på att få jobba där i sommar!

Nu sitter jag i skolan och ska snart börja, efter skolan ska jag träffa älsklingen eftersom att det är alla hjärtans dag men idag har vi även varit tillsammans i ett år! Sjukt vad tiden går fort måste jag säga!



Stockholm

I går kom jag och Olle hem från en mysig helg i Stockholm. Vi satte oss på tåget i lördags morse för att åka till Stockholm, vilket var Olles 20års present från mig :) På lördagen gick vi runt, shoppade, fikada och chekade in på hotellet där vi tog oss en tupplur innan vi gick ut och åt på en Italiensk restaurang som hette Kol och Kox. Det var god mat, trevlig personal och kvällen blev väldigt lyckad måste jag säga! I går så åt vi en stor hotellfrukost för att sedan gå runt på stan och shoppa och fika innan det var dags att ta tåget hem igen.





Kom hem med en handväska från Beyond Retro, en stickas tröja från Weekday och ett Sabo armband med ett A på som jag fick av Olle :) <3

Kaffe <3

Sitter och dricker kaffe och kollar på TV, har precis kommit hem från ett träningspass på friskis med mamma. Idag har jag varit i skolan, varit på akupunktur och hemma hos Fanny :) I morrn är jag ledig från skolan men jag har massa att göra i alla fall. Börjar med att ett träningspass med Frida på friskis sedan möte med UF och sedan kalas hemma hos min farbror innan det är dags för nästa kalas då vi ska fira Saras födelsedag :) I helgen ska ju jag och Olle till Stockholm också! Åker på lördag morgon och kommer hem söndag kväll.

Puss och kram <3


en helg

I fredags så var det dags att ta med syster ut på krogen! Det firades med en förfest hemma hos oss och sedan strömpis hela kvällen :) I lördags kollade vi på film, käka mat och på kvällen var det Melodifestivelen hemma hos Olle. I söndags så gjorde vi heller inte någonting, drog mig till jobber runt 15 och sedan var helgen över!





En gång i Phuket

Idag så vaknade jag kl. 05.30 satt med Olle när han åt frukost och sa hejdå till honom när han åkte iväg till jobbet, sedan gick jag och la mig igen innan det var dags att väcka Angelica på hennes födelsedag! Vi åt frukost i sängen, hon öppnade paket och vi mös med Torsten :) Hade en lektion i skolan innan det var pannkakor till lunch, eftermiddagen spenderades på SF där vi först lyssnade på en mässguru och föreläsning med UF som sedan avslutades med en förhandsvisning av En gång i Phuket! Så rolig film, vi skrattade hela filmen den rekomenderar jag verkligen! Efter bion mötte jag upp Elina på friskis för ett Box pass innan mamma kom och hämtade mig och när jag kom hem åt vi en fin middag med tårta till efterrätt :)



Grattis till min syster som fyller 18 idag!

Detta är världens bästa syster som idag fyller 18år! Älskar dig <3