träningsverk

Tjosaan :)

Snacka om att det är kallt ute nu, det är ganska myys' men inte så myys när värmen inte funkar på rummet...
Idag ska det vara den sista dagen med byggarbetare hemma! yey :)  hopppas att dom hinner klart orkar verkligen inte ha dom hemma längre!

I morrn sticker jag till Stockholm med familjen, vi ska shoppa lite och sen gå på The Producers! yey.

Jaha vad ska folk göra i helgen då?

Pöss


HELG

Snacka om en helg med mycket att göra!

Fredag:
 - Fixade pass på håltimman
 - Hjälpte Elina med att sätta in mynt efter skolan
 - Åkte och var barnvakt åt Amandus
 - käkade hos farmor med Amandus
 - 30 min promenad med Amandus :)
 - Eyra-badet med älskliingarna <3
 - käk hemma
 - kl. 21.00 var jag och Lisa på hemköp och köpte myys´ godis :)
 -  myys hos elina, kollade Idol och OTH <3

Lördag:
 - vaknade kl. 9
 - plockade en massa äpplen hos Janne och Helene
 - fikade hos Farmor och Farfar
 - klippte gräset hos Janne 
 - käkade frulle hos Elina
 - åkte till träningen
 - sumo-brottning på träningen + glass buffé :)
 - hem fiixa
 - träffa elina, gå på Patrik 1,5 :)
 - träffade Lisa på bussen
 - Åkte hem till henne och myyste med Te och mackor:)
 
Söndag:
 - vaknade med älskliingarna
 - kollade på lite musik ock skrev lapp till Lillaget.
 - åkte till Farmor och käkade
 - Lillaget träning
 - nu kollar jag på i hennes skor..



Jaha, hur blev det så här?

Ja, min roliga dag har fortsatt, träningen gick ju bra :) haha. Nä men ÖGF:arna var där vilket var mkt trevligt, det blev endel kära återseénden (:

Och, ja nu när svullnaden har börjat gå ner en aning på knäna, så var jag ju tvungen att rammla omkull (åt ett dåligt skämt av elina) mitt framför ingången till omkäldningsrummet. Iaf jag skulle ju resa på mig, men handikappad som man är så tänkte jag ta hjälp av en blå spak som satt på väggen ;O men nehe fast satt den inte ! så jag drog loss den i ivern att komma upp så den där jävla järn-spaken rammlade och slog mitt ovanför knät! det gjorde inte bara lite ont. Det gjorde jääääävligt ont så nu har man ett svullet knä (igen)

Jaja men vad är livet utan lite variation? 
 
så nu när jag kom hem så har jag praktiskt taget ont i hela kroppen!!, handlede, ryggen, jumskarna, knäna och fötterna. Min mammas komentar var ; du kanske ska ta de lite lungt?
Jag svarade, Nej, varför det? Jag är lycklig när jag får köra, det spelar ingen roll hur ont det gör. Ingen gymnastik (hur dålig den än är) ingen Alex!

Pöss och godnatt <3
i morrn blir det morgonfix hos lisa, myys<3

Rolig dag :)

Hejsan :) Jaha vad ha man gjort i dag då ?

Började kl. 10.05 med språk, vilket var ganska kul faktiskt, Vi redovisade våran dialog (som ägde) och vilka fick inte VG om inte VI :Phaha nää men det gick bra :)
Sen var det lunch... vilket inte var lika kul. Hur svårt ska det vara att laga god mat ??
Sen hade jag hoppats på att få ett OTH avsnitt, men nehe det hade han glömt.. jaja hoppas att han har med det i morrn ! Längtar tills min dator funkar så jag kan ladda hem avsnittet själv!
Efter lunch var det Naturkunskap som inte heller var särsklit tråkigt, vi skulle svara på en massa frågor, vilket tog en evighet att förklara för min stackars klass :P
Skoldagen avslutades med Idrott, alltid lika kul :) men jag tror jag taggade lite väl mkt så nu har jag ganska ont i handleden och knäna, men wtf vi vann iaf xD

Sen bar det som vanligt av till farmor där man fick en massa mat,  - somnade - fick fika och sen gick jag hem.

Nu måste jag skynda mig annars blir jag sen till träningen, tror att jag ska vila handleden i dag så den kan läka innan tävlingen.

Pöss <3

orka

Orka! fy fan för att renovera huset, fy fan för att rammla ner för en trapp, fy fan för att min spegel gick i tusen bitar i går och fy fan för att jag försov mig!



Tagga

Jaha då var det lördag kväll och jag är trött som faan. I går var det pepp-kväll med laget det var mkt myys' sen så kom det en massa folk vilket var trevligt tills en början, Efter etttag började det bli lite väl mkt folk, Sara lyckades få ut endel med lite hjälp av oss andra. Men sen när allt var under kontroll och det började bli riktigt kul ! (Jag var dörrvakt resten av kvällem, det var mkt roligare än vad man kan tro :P ) fast sen så inser jag att det kör in tre bilar till huset och jag ba vafan, det är snuten! Jaha då var det nån som hade ringt polisen så dom kom med 3 polisbilar! Då tyckte jag att det var dags att ta sig därifrån så jag tyckte att det verkade dom en bra idé att följa med Elina ner i källarn, Det var en bra idé också tills jag snubblade i trappen och på något sätt rammlade ner för världens brantaste trapp rätt in i en betonmgvägg, skog i huvet, knäna och ena handleden. Så där nere satt vi 3 tjejer + min bula i pannan och en jävla massa blod från knäna.

Man kan ju säga att det var en upplevelse. När vi väl kom upp igen så hade alla gått. Efter ettag kom ett gäng killar tillbaka, men då var jag så irriterad för en kompis telefon hade blivit stulen att jag anklagade de flesta av dom så dom drog.. jaja :P

Det var i alla fall kul så länge det varade ! Ni är helt underbara tjejor<3





Sen var det sovdags, jag sov på två fotöljer med en pall i mitten... inte så sköönt men vafan sov gjorde jag iallafall, När jag vaknade så var knäna ganska stora kan man ju säga. Vi städade upp huset och ringde efter stjuss lite tidigare. Vi stannade och käkade lunch på Kungen och sen gick vi alla till träningen. Jag försökte köra men efter som att jag inte kan sätta ner knäna och min handled fömodligen är stukad, så det gick inte så bra... men dom som körde var duktiga!






Aj



Det här är resultatet av fallet ner för trappen. Har även en stukad handled och en bula + sår i panna. Knäna är svullna också men det kanske inte syns på bilden....

Hälls

Hejsan, snart är det helg och då blir det TAGGA!! :)

Den här dagen började ju jätttte bra, tack vare Elina !  nej men vi hade ju bestämt att vi skulle ut och gå på morgonen         - hurtigt-  så jag går upp klär på mig och går ut i regnet för att möta elina, men hon kom aldirg, jag väntade och väntade, gick fram och till baka. Eftre typ 20 min, så går jag hem och kollar mobilen, där jag ser att hon flera gånger försökt att kontakt mej, "Jag kan inte gå ut och gå i dag, somnade vid 3"  Så det blev ingen promenad för mig.... men blöt blev jag.
Fast jag är inte arg på lilla Elina det skulle jag inte kunna bli, Jag försökte! men det gick inte :P

Nu sitter jag på Hälls med Ida, vi har två timmar hål så vi tänkte myysa här hur länge som helst :) pöss på det <3
Efter skolan så blir det stress, ska hinna med att äta hos farmor, färga håret på elina, åka till träningen och tillsist ska vi hämta våra linser!:)

pöss <3

låååång tid och myyys'

Det här var ett tag sen kan man ju säga :) men jag har haft så mkt att göra att jag inte orkat att blogga ..

men nu tänkte jag iaf skriva en liten text . I går så hade jag myys' kväll med Astrid, Klara, Elina och Lisa i Klaras lägenhet. Det var riktigt myys. Vi färgade håret, käkade kina-mat, sov till filmer och mkt meer :) Vi var tvugna att gå upp tidigt i morrse för Klara skulle bort så det var bara att åka hem vid typ 10 på morgonen... När jag kom hem så käkade jag kina mat till frullle :P sen så var det dags för träning. Jag tkr att jag är jätte duktig! haha xD

Ja men sen så var det hem och fixa och sen cykla till Janne och Helene, Helene fyllde 41 så det vara kalas-time :P
Det var iaf mkt trevligt, fick träffa Erika för första gången på jättttte länge vilket var myys det med :)

Ja nu är jag iaf hemma och ska sova hela dan i morrn :)

pöss och godnatt <3