Tordags bloggning

I tisdags så åkte jag med Mika efter skolan och sola solarium, sedan så städade vi hennes bil, åt sushi och åkte hem till hennes pojkvän Matt för att hämta upp honom, Justin och Matts lillbror Jason. Vi körde till Seattle för att kolla på en konsert! A day to remember kom till Seattle på deras turné och vi hade biljetter! Det var helt underbart bra ! Vädret var fint så vi frös inte ihjäl i kön, det var slutsålt så stämmningen var på topp och banden var as bra förutom ett men det gjorde inget. A day to remember var helt sjuka! Det var så bra haha :D Dom kommer till Sverige två gånger i sommar, en gång till peace and love den 1 juli men så är jag inte hemma än, sitter säkert och väntar på planet hem till Sverige då. Ett måste att se säger jag bara!
Onsdagen spenderades med Mika, sedan kom Maribel över och vi åkte och åt taco truck, sedan åkte vi till Goodwill, jag hittade ballerina strumpor för typ 7 kr. :D Nu sitter jag och ska gå över till Yaya och se om hon kan fixa min klänning lite så den passar bättre, har även bokat tid för att fixa naglarna och ögonbrynen på torsdag om en vecka inför balen, det ska bli kul!


A day to remember!!


Skolan , Kaeleigh :D


Amber :D


Danny :)


veckan

En till vecka är över, veckorna går jätte fort och snart så åker man till Kanada för att hämta upp familjen! Veckan var som vanligt, skola, lite läxor, sola solarium och dans. Sov hos Mika några nätter och hemma några nätter. I fredags så hade Mika ett försenat födelsedags kalas med alla kompisar, vi hade det jätte trevligt, åt mat, kolla film och spela rock band :D Lördagen spenderades med att städa Mikas hus, sedan åkte jag och Mika hem till mig och åt mat och kollade på film. Åkte tillbaka och sov hos Mika vid midnatt. På söndagen åkte vi och handlade och solade sedan så åkte jag hem, pratade med familjen på skype på kvällen. Efter skolan idag måndag åkte jag hem, sedan fick jag skjuss till solarium stället, sedan var det dans och nu sitter jag och kollar på TV, har precis ätit en jätte god middag som Litsa lagade och i kväll så börjar One tree Hill igen !




skolvecka

Har varit en vanligt skol vecka, skola, dans, sola solarium och sova hos Mika. Har pratat med familjen några gånger i veckan, i fredags så firade vi Kirstis 18år dag, hon och hennes familj kom upp till oss och vi åt massa god mat och jag och Kristi åkte till ett köpcenter och kollade på en bal klänning till mig som Amber hade hittat på sitt jobb. Det var jätte fin och hon har nu köpt den till mig för lite billigare men jag blev alldeles kär och var tvungen att ha den :D I lördags så fick jag vara med och fira mammas födelsedag, dom kopplade upp mig med webcameran på hennes fest och jag fick se alla ! det var jätte kul, sedan så åkte jag hem till Mika och hjälpte henne att städa hennes hus inför idag när hennes familj kom över och fira hennes födelsedag. På lördag kväll kom gänget över som vanligt vi mötter vid the outlet mall sedan så åkte vi hem till Mika och gjorde ingenting tills Corey skar sig jätte djupt i tummen och vi var tvugna att åka till akuten, vi satt där i flera timmar tills hanns mamma kom, vi hade iaf roligt i väntrummet, massa skratt och konstiga lekar och kvackande :D På vägen hem stannade vi på Dennys och åt mat, Mika fick gratis mat för det var efter 12 och hennes 18års dag ! När vi kom tillbaka till Mikas så kom Blair förbi och sa grattis sen så åkte alla hem och jag och Mika somnade framför TV:en. Vaknade upp i morrse av att hennes mamma knackade på sovrumms fönstret, Mika öppnade presenter, vi åkte och hämtade upp ett bord sedan kom hela hennes släkt och firade hennes födelsedag, nu sitter jag hemma och kollar TV. Här kommer lite bilder från veckan. Just det, jag bliv frågad till balen, ska gå med Corey han kom och gav mig en kopp kaffe på fredags morgonen och det stog "bal?" på den :) 


Pappa och Angelica


Sjunger för mamma på hennes födelsedag !


Kirstis födelsedags kalas :)



I väntan på att prata med mamma


:D


Gangsta'


Fest :)


fredag ;)


sjukhuset


Jag och Mika <3


älskar dessa människor ! <3



Jag och Maribel


Mika får presenter


haha <3


Bilder som jag har tänkt att ladda upp hur länge som helst nu !

Pannkaks kväll hemma hos mig:


Jag och Karan


Hanna kastar pannkakor :D


Jag,  haha :D


Marbel, Karan, Hanna och Haley <3


Nate :P


DECA grupp bilder !


Vår DECA lärare och min marknadsförings lärare Ms.K :D


Ms.K och Maribel :P


DECA lunch :)


Hahah xD


Färg tema i skolan,
dag 1 = blå, dag 2 = lila

jag har faktiskt lila på mig under min tröja


Dag 3 = grön !


Dag 4 = rosa


Sista dan på veckan så samlades hela skolan i gymnpa salen, seniors hade svart på sig, juniors gult osv.


Mikas hus

Karan lär sig att köra dirtbike :P


Jag, Maribel och Karan :D


Lördagkväll och bonfire hemma hos mig

Mika


Stefan och Litsa

Lazer Show !

Jag, Erin och Maribel



haha xD


Seattle !


:D


Space Needle

Emans 50års brunch!

Litsa, Stefan, Jag och Max


Min klänning ! :D


Brunch


Choklad fontän !


Världens bästa vänner ! :D

godis !

I söndags så sov jag hemma hos Mika ! Vi hade jätte svårt och sova för att vi har ju vart uppe hela nätterna på påsklovet, men vid 2 på natten så somnade vi äntligen, vaknade upp 10 min innan Maribel kom och hämtade upp mig och vi åkte till skolan. Skolan var rolig, kul att få träffa allt folk igen! Efter skolan så åkte jag och Mika till target, sedan så skjussade hon mig till the taco truck där jag mötte upp Maribel, Blair, Corey och Coreys kompis. Sedan åkte jag, Maribel, Mika, och Maribels två plast bröder till The Everett Mall. Jag prövade massa klänningar och hittade en jätte fin svart klänning. Den var på rea för att dragkedjan var lite trasig, så den kostade ca. 300 kr från början, på rean så kostade den 200kr, när jag skulle köpa den så klagade jag på dragkedjan men han i kassan sa att den var på rea för de och sen frågade han om jag fortfarande ville köpa klänningen, Ja, svarade jag och han vände på sig, tog en pris pistol och sa jag ska ta ner priset lite för dig och hipp som happ så betalade jag 70kr för klänningen !
Tisdag natt spenderades med Maribel och Mika hemma hos Mika igen. På tisdagen så åkte Mika till California och jag och Maribel åkte till skolan som vanligt. Skolan var som en vanlig dag, åkte hem efter skolan gjorde lite läxor.
Idag så åkte jag, Litsa, Max, Landon och Deama och Bowlade efter skolan, det var jätte kul. Nu sitter jag och kollar på scrubs, har precis fått ett jätte stort påsk ägg från mamma och pappa ! :D


Skolan med Maribel !


Skolan :D


Klänningen !


Påsk Ägg !


Choklad ! Ny? aldrig sett förut?


Karamell Kungen !

sista kvällen

Sista dagen på Spring Break spenderades med Mika och Maribel, jag och Maribel målade påskägg och sedan åkte vi till Target och mötte Mika, hon handlade lite mer saker till hennes nya hus ! Lunch blev sushi som vanligt och sedan åkte vi tillbaka till Mikas hus, sov till en film och sedan så hade vi några kompisar över :) Vi hade en jätte kul sista kväll på vårt spring break, vi dansade, åt, kollade på film, hoppade i sängen och somnade inte för ens vid 5 på morgonen :)
Idag så åkte jag hem vid halv 11, Mika skulle till kyrkan för påsk och jag ville hem för att äta Litsas underbara frukost ! Nu sitter jag i soffan och kollar på Zombieland, har precis ätit påsk middag och väntar på efterätten. Fick en påsk korg från Litsa och Stefan, den hade ett ljus, choklad, pengar, två hudkrämer, och en liten nallebjörn :)
Här kommer lite bilder från kvällen :


Ägg :)


Påsk korg


:D <3


Dance battle


Corey


Andrew :P


Jag och Mika :)


Hela gänget :) , Jonathan, Blair, Maribel, Nate, Mika, Karan, Jag, Corey, Andrew !


SPRING BREAK !

Äntligen spring break !

I fredags så var jag tvungen att vara på skolan vid 6.15 på morgonen, blev intervjuvad för att jag var en utbytestudent. Efter de så gick jag och lämnade in en uppsatts och lite läxor till min lärare innan Litsa kom och hämtade upp mig innan skolan började för att det var ett bomb hot mot skolan så jag behövde inte vara där :) Åkte hem till Mika och sov innan vi mötte alla för att åka till Widbey Island ! Vi hade hyrt ett hus där vid havet, det var stört mysigt och fint, bubbelbbad på taket och eldstad vid vattnet!
Vi kom hem söndag kväll och på måndagen vid 2 så åkte jag, Litsa och Yaya och hämtade upp Hanna vid tågstationen ! Jätte kul att få träffa henne igen. Måndag kväll så umgicks vi med mina kompisar och på tisdagen åkte vi hem till Kirsti i Kingston, där så umgicks vi med Kirsti och bodde i ett hus som hon var husvakt åt. Vi sov där två nätter vi hade det jätte mysigt, huset hade en jätte fin utsikt över havet och massa fönster! Vi åkte till Seattle och kollade på Bal klänningar, Hanna köpte en och jag hittade två olika som jag vill ha.
Kom hem igår, mötte upp Mika och åkte hem till hennes nya hus ! Hon har precis flyttat ut till ett eget hus som hon hyr av sina föräldrar. Idag så vaknade vi upp vid 12 på dagen, Mika skjussade hem mig. Spenderade dagen med att prata med familjen, mest med min älskade syster! Fick se hennes nya rum och massa sånt kul :)
Nu sitter jag och kollar på film, ska snart åka hem till Mika och sova där.


Jag, Blair och Maribel på färjan


Nate, Blair, Mika, Mariblel och Andrew på färjan


Andrew


Jag och Blair


Andrew och Nate i sjön :)


Bubbelbad på taket :)


Nate och Blair på taket


Huset :)


Lekplats :)


:D


Middag :)


Deception pass



Deception pass


Glass !


Hemma hos Maribel ! <3


Kirsti, Jag och Cat hos Kirsti :)


Jag, Kirsti och Hanna i Seattle