Fredag

Idag var det halvdag, som vanligt. Efter skolan tog jag bussen hem efter att ha hämtad min tröja som vi har jobbat på i två dagar :) den blev jätte bra ! När jag kom hem gjorde jag ingenting, kollade lite hereos medans vi vändade på att Kirsten och hennes familj skulle komma. Så hela kvällen har spenderats med familjen från Norge, vi har ätit middag, kollat på circus och spelat massa spel :) Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt <3


framsidan på min tröja :)


nedersta kanten på min tröja :) <3


Åt musslor för första gången vilket var riktigt smakligt :P


det spelades gjarader (stavning? har ingen aning :P )


:) <3


:) <3

Onsdag !

Sitter och kollar på film ensam hemma med yorgo som vanligt på onsdagkvällar, kom hem för ca en timma sen efter att fart runt lite överallt med Mika och Maribel, skolan var en halvdag och efter skolan stannade vi kvar och började på våra DECA tröjor ! det blev jätte bra men vi ska fortsätta i morrn :) När vi var klara med tröjorna åkte vi och käkade buffé och efter det åkte vi hem till Maribel, vilade lite fiade med inbjudningar och kollade musik och sådant  sen var det Goodwill och dollar affären för att köpa lite halloween saker till Maribels hus :) Wallmart var nästa stopp, där köpte vi lite mer halloween saker och tog roliga kort i ett bås :P


DECA ! xD


tröjor :)


mikas och min tröja :)


:D


haha maribel med hennes mustach xD


haha jag och mika hade kul med min mobil kamera :P


hahahah xD


haha lovely xD


aaw love you ! <3

Mys helg !

Fredag var halvdag, vi hade handledar tid, DECA har möten då istället så vi planerade inför konferansen som är om en vecka ! Efter skolan skjussade Marabel hem mig, hemma snackade jag med pojkvännen min, vi spelade spel på msn och hade jätte roligt tillsammans, älskar dig älskling <3 Efter det tog jag en lång dusch för att sedan vänta på att Mika skulle komma och hämta upp mig, vi åkte och åt sushi på samma ställe igen det är jätte gott :) Efter middagen åkte jag och Mika till en speling, det var samma band som spelade som andra band förra helgen, dom är riktigt duktiga. Efter showen fick vi alla simma till våra bilar eftersom det hade spöregnat hela dagen, det var verkligen 15cm djupa vattenpölar! det var helt sjukt :P Jag och Mika åkte hem till henne, kollade på TV och somnade, vi vaknade upp lördag morgon för att äta lite frukost och sedan åka till Tagret och handla lite kläder och sånt inför konferansen, man måste ha finkläder på sig, eller ja..  man får inte ha jeans ;) Efter det var vi bara tvugna att äta lunch på vårat sushi ställe igen, sen åkte vi hem till mig och badade i jacuzzin. Senare på kvällen så var det bio som gällde, Paranormal Acticity det var det läskigaste jag någonsin har sätt! om man tycker om att bli rädd så ska man se den, det var en bra film :P Efter filmen åkte jag och Marabel hem till mig, Stefan och Litsa var i Seattle och spelade på en klubb, vi kollade på film och jag åt ben & Jerrys ! Efter en stund kom Mika också då badade vi lite mer jacuzzi och sen somnade vi alla till filmen Step Brothers. Stefan och Litsa kom hem runt 03.00.

Söndagen spenerades i soffan, vi kollade klart på filmen och sen kom Litsas brors hela familj för att hjälpa till att hugga ved, så det blev en stor middag vilket var jätte mysigt. Nu har jag precis kollat klart på 2 hereos avsnitt och ska sova. Godnatt <3

SHOPPING :


Korten på angelica och torsten jag fick i paketet  och mitt ior gosedjur :) (klicka på bilderna för att se dem i större format)



Jag och Mika <3


Jag och Mika igen <3

Onsdag

Igår när jag satt och kollade på hereos som vanligt fick jag ett paket ! Angelica hade skickat ett paket med lite saket till mig. Fick försvarets hudsalva, Ior gosedjur, foto på Angelica, foto på torsten, godis, min kokbok och deciliter mått :D

Idag så hade vi den första rikrigt regninga dagen, det regnade nästan konstant hela dagen! som tur var slapp vi vara ute och springa på Idrotten, vi var inne och spelade typ spökboll ist :P Efter skolan mötte jag Mika och Marabel, vi åkte till en sushi restaurang. Jag har aldrig ätit sushi förut men det var jätte gott! och jätte mysigt att sitta där och plocka sina egna små tallrikar som kom rullandes på ett rullband framför än :D Efter maten åkte vi över till en Halloween affär med massa roliga halloween prylar ! blev några små inköp där innan vi åkte hem. Mika stannade hos mig, vi kollade på massa hereos avsnitt och käkade godis :P Nu sitter jag ensam hemma som vanligt på en onsdag kväll, det börjar bli lite mindre läsktigt men är fortfarande ganka nervös. Är inte riktigt trygg här än, men det kommer väl! hoppas jag :)
Saknar er alla därhemma !


sushi !


Mika <3


Marabel <3 xD

fortsättning

bilder från lördagen:


Mika och Misa doppar jordgubbar :)


massa jordgubbar :)


doppning :)


Erin och Sarah <3


alla som hjälpte till att sälja !


choklad doppade jordgubbar :)

Lördag
Vakande lördag förmiddag, skönt att få sova ut lite för än gångs skull. Tog en promenad med Mika, hoppade i bubbelbadet i trädgården för att sedan göra oss i ording för kvällen :) Vi åkte hemmifrån runt 18.00 hämtade Matt (mikas pojkvän) från hans jobb och sen åkte vi till en annan stad 20 min ifrån Marysville för att kolla på en spelning. Det var tre band som spelade, det första var jätte dåligt så alla gick därifrån, det andra bandet var jätte duktiga och det sista bandet var samma som seplade fredag kväll, dom gjorde en jätte bra spelning ! Vi kom därifrån runt 22.30. Stannade och köpte mat på jack in the box sen skjussade Mika hem mig :)
Inga bilder från lördagen.

Söndag

var jag som sagt hemma hela dagen, på eftermiddagen fick jag för mig att laga pannkakor så jag gjorde det, mika kom över och åt med mig, sen kom litsa och stefan hem och två utav deras kompisar. Samtidigt kom John och Kallen förbi så det blev fullt hus ett tag. När klockan blev lägg dags åkte Mika hem och jag gick och la mig :)

Helgen

Sitter framför TV:en, det är söndag förmiddag och jag är helt slut ! det har varit en lååång men rolig helg :) Stefan och Litsa satte sig presic i bilen och är på väg till Seattle för att öva med sitt band, så jag och yorgo har en luugn söndag framför mig :)

Torsdag
Torsdag var en halv dag, vilket menas med att vi slutade klockan 11 :). Medans alla väntade på att bussarna skulle komma 11.20 så spelades det musik på det stora torget mitt i skolan, alla var ute och pratade och dansade, mkt trevligt.
När bussarna kom lämnade alla campus men jag satt kvar och väntade på att Litsa skulle komma, vi skulle gå på typ som uttvecklingsamtal, men man gick runt mellan alla lärare och stod i kö tills en lärare var ledig.
När vi var klara där åkte vi och åt lunch på subway, sen åkte vi hem. Jag hade fått min fotoskrivare! yeyy så jag skrev ut några bilder och satte i mina tomma ramar. Litsa skjussade mig till dansen som börjde 17.00, dansen blir bara roligare och roligare och nästa vecka ska vi börja öva på dansen vi ska visa upp på julshowen :)
När jag kom hem från dansen var det duschen som gällde och sen middag lite fort innan Mika kom och hämtade mig, vi åkte tillbaka till skolan för att fixa lite inför fredagen. Efter det åkte vi alla hem till marabel, fixade med bananer inför fredagen och sen somnade vi alla i sofforna.



posters !


inte klar än men det ska vara en jordgubbe och en banan på :)


sarah målar !

Fredag
Dags för jobb och försäljning ! Vi vaknade runt 10.00, gjorde oss iordning slappade lite och väntade på att resten av kubben skulle komma för att börja doppa jordgubbar, bananer och marschmellows (stavning?) När alla kom satta vi igång och doppa :P efter att vi jobbat i några timmar var det dags för att sticka till skolan , sätta upp vårat bås och sen var det dags för att sälja, det gick inte så bra för mig och Mika som jobbade första skiftet eftersom att vi sålde efterätt och alla ville ha mat först men det gick bra för de andra som jobbade senare :) Efter mitt och mikas skift tog vi bilen och åkte till en utav mikas kompis spelning, dom var riktigt bra ! efter spelningen åkte vi hem till en utav mikas kompisar, kom hem runt 00.30 och snackade lite med älsklingen innan jag gick och la mig.

Här skulle det ha varit bilder och sen en text om lördagen men blogg.se verkar inte vilja ladda upp bilder på min blogg så vi får vänta till det har fixat sig igen ..




rubrik.....

Jahapp . det blev inget bingo i lördags kväll, marabel låste in sina nyklar i sin bil så vi ska göra det någon anna helg istället. Så vad jag gjorde i lördags kväll var att jag åt middag med Lisa, Tent, Stefan och litsa. Sen träffade jag Mika, Marabel och mikas pojkvän en snabbis vi åkte till wallmart och kollade på halloween kostymer ! Jag hittade även en jätte söt nallebjörn som jag köpte :P

I söndags var vi och firade johns fördelsedag. Det bjöds på lax middag och tårta :) inga bilder därifrån men det var trevligt. Annars gjorde jag inte så mycker mer i helgen.
Skolveckan har varit som vanligt, plugg, deca möten och lite sånt. I morrse knackade litsa på min dörr 5 min innan jag skulle åka :P heheh jag råkade stänga av väckarklockan i sömnen .. inte så bra men det funkade det med ! åt frukost och sminkade mig i bilen, sen råkade jag glömma mina idrottsskor och en tröja men det löste sig ändå :) Lektionen innan lunch blev hade en kille köpt swedish fish till mig, ett godis dom har, aldrig hört om det förut, smakade lite som svenskt godis typ som ferrarri bilar fast lite mjukare :P  Efter skolan tog jag en dusch och sen åkte jag, litsa, stefan och john och plockade varsin pumpa ! haha lite kul. Sen åkte vi till en mexikansk restaurang och åt kvällsmat. Nu sitter jag framför TV:en, har precis pluggat klart till biologi provet i morgon.. det blir bra de !


haha xD


Pumpor !!


:)


häst gungor :)


pumpor i massor


stefan :)


pumpa


dom hade byggt upp massa hus och sånt för halloween :P


kul -_-


djuren


haha halloween är väldigt stort kan man ju säga :)


restaurangen


taco sallad

Helg :)

Hmm... vad har hänt sen jag skrev sist, inte mycket. Har köpt en fotoskrivare ! så nu kan jag äntligen börja med mitt scrapbooking sak, sen har jag vart på bio med Mika och hennes pojkvän, vi såg Toy Story och Toy Story 2 i 3D ! det var ganska coolt :P vi tog kort i en automat oxå . Idag har jag inte gjort så mycket, rignde hem till mamma och pappa, käkade en stor frukost med litsa och stefan sen åkte jag, Litsa och Yaya och handlade mat och sånt. Nu sitter jag ute i solskenet och gör ingenting, iväll ska jag spela Bingo med Mika, hennes pojkvän och Marabel :P haha ska bli kul :) . Ikväll kommer också Lisa och Trent hit och kollar på film , mkt mys.


skrivaren, har inte fått den än men den kommer i veckan :)


fick smink och massa saker från en av litsas kompisar som tyckte synd om mig som bara fick ta med mig 2 väskor :P


korten xD
fi

Uppdatering

Nu har jag varit här i mer än en månad ! kan inte fatta vad fort tiden har gått, fast ändå inte. Har egentligen ingen uppfatting om jag tycker det har gått långsamt eller inte :P Iallafall, nu är det onsdag den 30 september och i morgon firar jag och Älskling 6 månader! 6 helt underbara månader! älskar dig såå mkt älskling <3 Idag har jag inte gjort så mycket, hade tynglyftningstest på idrotten jag lyft ca. 30 kl men när jag skulle pröva på lite tyngre så var jag lite okoncentrarad och tappade hela stången på mitt lår så nu har jag en fin fin lårkaka :S aja, det gör inte så ont iallafall så man ska inte klaga. Hösten har kommit denna vecka också det är skyligt i luften och det regnar varje dag men det är man vell van vid om man bott i sverige hela sitt liv. När jag kom hem från skolan gjorde jag klar lite läxor sen satte jag igång ett tvätt med kläder medans jag kollade på 2 avsnitt av Greys Anatomy , sen slängde jag i en tvätt till och kollade på två Avsnitt av Medium . Kvällsmat blev pizza för första gången sedan jag kom hit, det var gottiii :) Vi är även barnvakt åt en hund, samma sort som Yorgo fast några centimeter mindre :P haha det är mysigt de, de båda ligger under varsin filt i soffan och väntar på att få mysa med någon av oss, det är som att ha två jättebäbisar i huset :P

Godnatt <3


pizza !


hundarna leker :)


you make me smile and cry at the same time <3