SKOR





Jaha det här var länge sen... Har verkligen inte haft tid och när jag har haft tis så har jag inte haft någon lust att skriva. Iaf nu är jag här :) Asså sen här helgen har varit kulig:) på lördan så var jag, Elina, Sandra och Stina utklädd till dockor med ballonger i håret på stan. Vi agerade levande reklamskyltar vilket var bland det roligaste på länge, till en början iaf sen blev amn ganska trött på att gå runt och skrika över hela stan.. men det var totally värt  (xD eller vad säger du Elina).
Ja, men sen så var det ju dags för fristående träning direkt efter så vi spatserade in på La baugette med dockkläder och smink, vi hade iuf, tagit bort sminket på läpparna och kinderna men endå :) för vi var sååå hungriga.

Sen var det iaf söndag och då var det dags för städning på Schenker med oscariaflickorna, vilket var BÄST! eller aah själva städningen var ju inte så kul men med rätt sällskap så kan det allra tråkigaste bli roligt :) Innan vi åkte hem från Schenker då blev det än titt på skoföräljningen,  vilket resulterade i ett par helt underbara skor!!!! Så nu kan man ju säga att jag har skor så det räcker. För i dag kom min beställning av kläder från H&M:) mkt lång historia om när jag skulle hämta ut packetet...lätt kan man ju inte säga att det var iaf xD

ÅÅÅ, kläderna var underbara! En lila jacka, ett par svarta högklackade skor ^^, et par byxor och en grå cardigan fast den var för stor så jag ska lämna tillbaka den.

Just det sist men inte minst så var jag modell för sara i dag på Virginska, hon färgade mitt hår och klippte, det blev riktigt snyggt ( bilder kommer) Hon är såå duktig min lilla Sara :) pöss på dej <3


Nu ska jag försöka sova, God natt <3

jo, vi har 15 % rabatt på barnvagnar...

God kväll

Veckan har bara fortsatt att vara bra :) I dag blev jag dock lite irriterad på en tönt som sa att gymnastik inte var någon sport, då jäclar blev jag arg så jag råkade slå han i huvudet....

NU äntligen har mina skor kommit, föör snygga! iaf dom har säkert legat på posten lääänge för jag hade skrivit in fel mobilnr. så jag fick aldrig avin. :P

I morrn hoppas jag på att H&M kläderna kommer! Just det jag har nu även skaffat mej en facebook.. kanske lite efter men endå :) har inte lärt mig sida riktigt än och utan Ellen hade jag inte ens klarat av att bli medlem :P
Nu orkar jag inte skriva mer ,

Pöss <3

lycka

Yeah! Äntligen en bra vecka :) 
I förrgår natt sov jag i mitt rum för första gången på en vecka, skööönt
Efter skolan så var jag hemma hos farmor och farfar ettag, sen så blev det klippa gräset. Inte så kul men det gick fort och man tjänade ju pengar :)

Sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi och köpter säng:) skiit skön.
När jag kom hem så satt jag och degade framför datorn men sen när jag skulle på träningen så fick jag värsta lusten att ta min AGF-overall jacka som jag inte har använt på flera månader. Gissa vad som låg i den? Min skåp nykel. Den hade ramlat ur mina jeans, ner igenom trådbackarna till korgen näst längst ner!!

Fast allt kan ju inte vara bra, jag har fortfarande inte hittat mina skor som jag har letat efter i några dagar, som är bara borta! Någon som har sett ett par svarta stövletter men typ knappar på?

Aja, Idag när jag skulle gå till bussen visste jag inte när den kom, så jag gick bara. Men precis när jag hade hunnit över vägen som kom 17 :) och när jag skulle gå fram till bussdörren så hittade jag en 5:a på backen :) Även mitt busskort funkade, det jah det inte gjort på en vecka! 

Fast sen när jag tänkte fira min lycka med en latte på pressbyrån så var det slut på lyckan för nu, det stod en fööör seg mäniska och gjorde rent kaffe maskinen, sen försvann hon med en del av maskinen så jag orkade inte vänta, så något kaffe blev det inte. 

hejdå.  


fel

för er som undrade så menade jag att jag kom IN på en skola i USA :) skrev lite fel i förra inlägget. :P

11 september

Dagens blogginägg hade jag tänkt att börja med att skänka en tanke till alla som omkom den 11 september för 7 år sedan. Den dagen har förändrat hela världen.
Vi diskuterade det i dag i skolan, dom flesta kom till och med ihåg vad man hade gjort just den dagen för 7 år sedan. Jag gör faktist det jag med. Jag kommer i håg att jag skulle gå över till min farbror som då bara bodde några hundra meter bort. Utanför satt min farmor och farfar i bilen och lyssnade på radio. Jag satte mig i bilen och lyssnade jag med, det var första gången jag hörde nyheten.

 Den här veckan har varit hemsk även fast den har innehållt många skratt,
  1, veckan började med att Angelica tappade min hårddisk i backen så nu har den kraschat, trodde först att vi skulle        
      kunna skicka in den och få den lagad med det skulle sluta på  10.000 kr, och det tycker jag faktist inte att det är värt.  
      så nu ska jag få en ny hårddisk och kanske lite extra pengar också. 
   
  2, Efter som att jag renoverar rummet så har jag saker överallt! Just nu sover jag i soffan och har halva garderoben på
      fotöljen. Så jag är allmänt förvirrad hela tiden efter som ingenting är som det brukar.

  3, Jag har tappat bort min skåpnyckel! Jag hoppas att jag hittar den när jag ska flytta in allt i rummet, annars så blir det
     att be skolan om en ny... 
  
  4, Mitt busskort blev mosat idag av min dator, jag hade lagt busskortet av misstag i datafacket så när jag stoppade ner
      datorn så blev det alldeles böjt..
  
  5, Jag har ondare i ryggen än vad jag har haft på länge, foten gör också ont..


Fast som sagt många skratt har det blivit också:) Jag har även fått den glade nyheten att jag kommer inte på en skola i USA, så nästa sommar så drar jag härifrån!! Herregud, jag har väntad på det här svaret i flera år och sen så bara kom det, jag visste inte hur jag skulle reagera. Först kom det tårar sen blev jag hur jävla glad som helst xD


Aja, torsdagen den 11 september har varit han ganska rolig dag ändå, satt kvar i skolan till halv fem. Snackade om allt mellan himmel ocj jord med Daniel och nella, det var verkligen myys' :)
När jag kom hem så blev det shoping på H&M;s hemsida :) Det blev en jacka, ett par skor, ett par byxor, vantar och mössa:) mkt fint!


pöss


Sista? igen.



För er som trodde att ni hade klarat er, så hade ni fel! Det är ju i morrn den stora smällen ska ske! Vet dock inte vilken tid, men vafan man som trodde att jorden inte gick under efter alla dessa "spekulationer" (xD). Så får man reda på att det är i morrn det ska ske. Jaha aah det HÄR inlägget kanske blir det sista ..
Har ni något att erkänna? något ni alltid har velat sagt, så är ikväll en ganska bra kväll att säga det. 

Pöss <3 (för sista gången?) 

finne på elefant..



Jaha, nu har man fått klagomål på grammatiken och stavningen på mina blogg inlägg.
Ursäkta att man inte är en stjärna på allt här i världen....

Träningen i kväll var en upplevelse kan man ju säga xD Elina+Klara+Alex= inga bra idéer :P
nää, så farligt var det inte idag men mycket skratt blev det. Våran bästa idé var att göra narr av oss själva :P
I protest mot våran enormt stora banderoll eller vad man ska kalla det, som syns från flera mils-avstånd. Ah ÖGF:arna har då satt upp en lagom stor skylt på väggen, sen så ett halvår efter kanske så sätter vi, AGF:arna upp en gryymt stor sak, som bara kan beskrivas med ett ord: Överdriven!! Ja, i alla fall så hittade Klara ett litet, litet Nora GF märke som vi satte upp mitt i mellan. Storleken på Nora GF märket kan jämföras med en finne på en elefant, ( elefanten är AGF banderollen) 

 

The överlevare

Vi överlevde!, tror jag . hur vet man att man egentligen lever? haha xD börjar låta som elina :P iallafall , har precis haft pest Engelska, eller aah så tråkigt var dt inte men Läraren ?? men får ju ett utbrott på henne snart asså! Hon kan ju inte engelska.
Iallafall, idag på samhällskunskapen så jobbade vi med "sura brevet" kuligt :P många stora ord.
Rasterna idag har spenderats med att titta på det senaste OTH, har inte hunnit kolla klart på det men det får bli när jag kmr hem. :) haha alla som ville se det med mej !xD  

Just nu sitter jag med en engelska uppgift där man ska ge exempel på olika kännetecken för den romerska byggnadstekniken xD

haha aja jag bloggar mer när jag kmr hem . by suckers . <3


Hejdå

Jaha nu har vi 10 min på oss innnan vi kanske dör ...  iallafall enligt expressen och aftonbladet.
Haha xD vad ska man tro lixåm?

aja nu börjar lektionen hejdå, för alltid?


A sad story..?

I eftermiddags när jag var ute med Torsten (hunden) så hände något kul.. eller ah kul vet jag inte om det var men annorlunda iaf xD Vi var snart hemma när jag passerade ett hus som dom höll på att puttsa. så sa en utav byggarbetarna ( som var polsk eller nått)
-oh, what a cutie! (till Torsten)
iallafall sen fick jag höra en historia (på engelska) om hur han brukade träna hundar och att han själv hade haft en hund. Fast en höst när han var i Canada och jobbade så ringde hans mamma och berättade att hans hund hade döt..
Han skulle komma hem till jul för att träffa familjen och hunden, men det han han inte. Hunden hade -som sagt- dött. Hunden vart tydligen hela 15 år och var allt för denna stackars byggarbetare, så han sa flera gånger att han inte skulle kunna skaffa en ny hund, för ingen skulle kunna ersätta den andra.

Jaha vad ska man göra med den informationen tänkte jag, men det blev iallafall en bra blogg text xD


Träning

Efter myke velande så åkte jag med på träningen, alltid lika kul att träffa alla :)
Fast när vi klev ur bilen så glömde Lisa sitt paraply i bilen, så jag springer fram till mamma i bilen och hämtar paraplyt men det var en för stor anstägning för ryggen i det kalla vädret så jag hade piss ont rentut sakt nästan hela träningen.
Iallafall träningen spenderades med lite olika saker men som roligast blev det när jag hittade en gamal jul skiva som fick stämmnigen att höjas i hallen :) När Tänd ett ljus ljöd i högtalarna så blev det dans på hög nivå från mej och sara xD

Träningen avslutades med en uppvisning från dansarna Tobbe (från floor filler) och en tjej som hette.. Amanda ? kanske nått på A :P duktiga, duktiga :) Fast den kom en ännu bättre uppvisning från mej och Kajsa som lite halvhjärtat dansade en gamal uppvärmnings dans .
 
Nu ska jag snart sova. Den här natten blir i soffan, lång historia iaf man kan inte sova i mitt rum och i nu är Angelicas säng upptagen. Så here I am :)


lunch



Lunch på Karro i dag med Ellen och två väldigt trevliga tjejer som jag tyvärr inte kan namnet på.. Lunchen bestod av pasta med korvsås. Ätbart och ganska gott faktist :)


nu börjar lektionen jag måste sluta! pöss

Utkast: God morgon ...




God morgon :)  jaha nu var det måndag igen.. allt går å sjukt fort!

Jaha jag sitter här i skolan och väntar på att vi ska börja. Ska ha svenska i lite mer än en timme.. aja läraren är iaf bra :)
nu orkar jag inte skriva mer, pöös

Vänskap.



Uptown girls blev söndags kvällens middags underhållning.

Uptown girls är en film om en stark vänskap mellan en 9:årig flicka och hennes nanny. Flickans (Ray) pappa är en "grönsak" och hennes mamma jobbar hela tiden.

gryymt' bra film och för er som inte redan har sett den, Se den ! och för er som har sett den, Se den igen!!

God natt.

söndag kväll..

Jaha det var den helgen det.  Varje vaken minut har då spenderats på rummet, men bra blir det :) Har inga bilder än men det kommer snart. Har inte fått alla tapeter än men snart så kommer dom sista och då jävlar blir det bra :) haha xD  

Aja nyss hade vi barnträning med Lillaget <3 dom är för myysiga men har lite svårt att koncentrera sig... Träningen avslutades med ett föräldrara möte. Haha xD det gick vell bra men det belv några pinsamma tysta minuter.

Pöös <3

Makes you wonder..



Lördagen den 6 september avslutades med en film tsm med systrarna.

Helt underbar film som verkligen fick en att fundera på vad som egentligen händer mitt framför våra ögon. Hur många är det som blir utnyttjade i våran närhet, kanske mitt undervåra näsor utan att vi märker något. Vad gör man om man efter flera år inser att den människan man trodde man kände och älskade inte alls är som man trott?

Med en djup och meningsfull handling och upplättande humor blir Georgia rules en måste se film!

Tapeter



I dag är det tapetserar dag ! Håller på med allt förarbete just nu men snart ska jag börja tapetsera!

Fredag igen

Ännu en fredag som snart blir lördag, fast denna dag har varit en dag full med skratt och trevliga möten :)

Första trevliga mötet blev på bussen till skolan, träffade ju så klart Lisa viket alltid är lika trevligt men i dag träffade vi även Hannah Lans en barndomms vänn som är mkt mkt trevlig :) När jag klev av bussen så blev det en sväng in på  pressbyrån där jag inhandlade en stor latte, en stor flaska vatten och ett tuggumi packet :).

Första lektinen för dagen var spanska där vi skulle jobba på intervjuerna, sen var det dags för en vanlig mattte lektion. Lunchen spenderades med Nella, Sarah och Andrea mkt trevligt. Fast det roligaste var när vi skulle gå tillbaka till skolan så upptäckte Sara att Nella hade fågelskit i håret, det var länge sen jag skrattade så mkt. Ni skulle ha sett blicken hon gav ifrån sig helt obeskrivbart roligt var det. xD

Ialla fall så fick jag och nella springa tillbaka till skolan efter som vi trodde att hon var försenad till sin lektion och vi var ju tvugna att få bort fågelskiten!  När vi hade sprungit hela vägen till skolan och sedan i ufersig fuskat med att ta hissen så insåg vi att hon inte alls var sen... aja :P

Jaha vad hände sen.. jo jag satt och väntade på att engelskan skulle börja, vi hade inte våran vanliga lärare så vi fick sitta med når överättnings spel på datorn, vi fick även våra nya scheman :P sen var det iaf slut på den skol veckan. 

Tog bussen hem och började fixa på rummet på engång, när kl. blev 17 så hade jag spacklat klart första omgången så då tog jag och elina bussen till tegnér för att hämta styltor. Det var ett äventyr kan man ju lungt säga :P 

När vi kom hem så satt vi och snacka i några timmar tills jag skulle börja göra iordning maten då åkte hon hem. Ikväll blev det hemmalagad pizza till kvällsm


School

Jaha då sitter man i skolan med 1 timmas rast framför sig.. aja man har iaf datorn.

väntar på att Engelskan ska börja för vi ska få våra nya scheman, men jag hade så gärna gått hem för att hinna med allt jag ska göra idag. 
När jag kommer hem så är det att spackla som  gäller, fort som fan måste det gå för jag skulle helst vilja följa med Lisa till Karros recception för hon sk afå ett nytt busskort. Men det hinner jag nog inte med... 
Aja när jag blir klar med spacklet så ska jag och Elina bussa till tegnér för att hämta styltor.

Vi ska nämligen öva på att gå på styltor. Den 20 september är det ÖBO dagen och då ska vi gå runt på styltor på stan utklädda till dockor :)

Fast jag tror nästan att jag måste göra allt i en annan ordning, det blir nog styltor först och sen spackel hela natten..

Ville bara säga...



Att jag älskar er och att ingen kan ta den plats ni fyller i mitt hjärta! <3

Gudagåvan



Detta är min kusin Amandus. Han är född i korea men min farbror och hanns fru adopterade han när han var ½ år. Amandus fick den största platsen i mitt hjärta så fort jag såg honnom. Blev alldeles kär när jag fick hålla i honnom för första gången. Där satt han, min så efter längtade kusin och bara log:) Dock har min farbror och hanns fru har inte haft det så lätt för några år   sedan fick som en groft handikappad son som dom döpte til Jonatan. Han kämpade sig egenom sina 3 första år men sen orkade han inte mer, Jonatan dog vid 3 års ålder.. Men nu har dom Amandus som en gåva från himmelen är han den underbaraste unge som kunde ha önskat sig. Det är är den familjen verkligen värd!

Hejsan Bloggen

Jag har då aldrig bloggat i hela mitt liv men jag tyckte att det verkade kul so here I am :)

Jaha vad har man gjort i dag då..
cyklade till skolan hurtig som man är med datorn på ryggen... iaf hade en och en halv lektion sen bar det av hem igen.
fick lust att åka förbi farmor och farfar vilket alltid är en bra idé om man är sugen på något sött :P blev dock inte en så lång visit för farmor skulle till sjukhuset, hon har fått cancer :( inget allvarligt men det tar hårt på henne att gå på massa behandlingar speciellt nu när som precis har flyttat in till en lägenhet i stan från en stor villa på landet.

Aja sen så blev det iaf en shopingrunda med pappsen innhandlade en nu dator mus till min nya bärbara:) och spackel.
När jag kom hem så var det bara att fortsätta röja på rummet för i morgon börjar jag spackla och om ungefär en vecka så har jag tapetserat om hela rummet!!

Tillsist så blev det träning, på rosta så jag och lisa moppade dit. Körde en massa genom gångar av små delar av frisåendet och avslutade med en "nostalgi styrke bana" xD

Välkommen till min nya blogg!