Kusin :)

Ska inte blogga så mycket men idag efter skolan när jag låg och sov i soffan efter andra dagen med slutprov.. så kom Litsa hem och sa att Tina hade fått sin bäbis! En Keagen blev det, han var jätte stor och en liten tjockis men allt gick jätte bra och dom var så lykliga så. Här kommer lite bilder och någon annan dag i veckan så ska jag berätta mer om skolan och sånt..



Keagen :)


:D


:D


Lisa med Keagen


Tina och Jeff

Summering av helgen

Fredag : Skola som vanligt, ingen halvdag.. Efter skolan så åkte jag med min kompis från Idrotten hem, Ashley heter hon och ho fyllde 15 ! så vi hade kalas, delade ut presenter och sådant. Hennes farfar kommer från Norge så snacka lite sverige och sånt med hennes föräldrar. När kalaset var slut så fick jag skjuss utav Ashleys mamma hem till Maribel, vi planerad 18 års fest, åkte till "dollar affären" och köpte massa fest grejer, det blir alla hjärtans dag tema eftersom det snart är alla hjärtans dag :D När vi var klara så åkte vi hem till mig och fixade med musik till festen, badade bubbelbad och somnade ganska snabbt.

Lördag: Vaknade upp, åt en jätte stor frukost som Litsa gjorde iordning, åkte och hämtade Karan för att sedan åka hem till Maribel och öva inför ett utav slutproven i veckan som är en rättegång. Det var ju dock Maribels grupp som övade så jag gjorde inte så mycket. Min grupp ska öva i morgon, tisdag. Under dagen så kom Mika över också och när dom hade pluggat klart så åkte vi tre till taco trucken, dom åt tacos och jag ett äpple. Sen skulle jag egentligen åka hem men så blev det inte, åkte hem till Maribels mamma och kollade på The pregnancy packt, en film baserad på en sann historia om en gäng flickor som bestämde sig för att bli gravida. Den var riktigt bra och sorglig.

Söndag: vaknade upp hos Maribel, tog mig hem, och pluggade hela dagen. Jätte kul. Pratade även med älsklingen <3 och med mamma och pappa :D


Ashley öppnar paket.

Ny hårfärg :D


FÖRE


MELLAN


EFTER

Brunett igen ! :) vad tycks ?




Måndag no school !

Ingen skola i går, men blev väckt av älsklingen vid 8.. tog datorn till sängen och snackade massa innan jag åkte till Alederwood mall och shoppade massa paket till Ellen, Angelica och Janne som alla fyller år snart :) När jag kom hem så städade jag, tvättade kläder och gjorde massa läxor. På kvällen så åkte Litsa och Stefan in till Seattle för att repa med sitt band, jag och yaya var kvar hemma med Yorgo, kollade på Fame, Weeds och nya One tree Hill ! För att sedan kolla på Make it or break it, en ny gymnastik serie som verkar ganska töntig men lite bra.


Älskar dig bästis ! <3

Lördag och Söndag

Lördagen spenderades med Maribel och Mika, fick skjuss till Mikas hus vid typ 14 sen så åkte vi hem till Maribel och flummade massa, vi spelade in musikvideor och hade massa kul. Vi åkte till Goodwill (myrorna), jag hittade två klänningar, ett par jeans och en väska faktiskt ! Hade glömt att ta ut pengar så jag fick låna av Maribel men sedan när vi skulle ta ut pengar så funkade inte mitt kort... vi åkte till en annan bankomat men där funkade det inte heller så jag var tvungen att ringa till Stefan så han kunde möta upp oss i Marysville och låna mig lite pengar för kvällen, mycket snällt av han! På kvällen så gick jag, Maribel och Danny på bio vi såg Daybreakers och The lovely Bones, Daybreakers var inte alls bra eller handligen var ganska bra men sjäva filmningen var dålig. The lovely Bones var jätte bra och jätte sorglig! Efteråt åkte jag och Maribel hem till Maribel och sov. Idag söndag kom jag hem vid 13, ringde hem och berättade om mitt kort, ska få ett nytt här i veckan förhoppningsvis. Sen så fick jag äntligen tid att prata med ELINA ! började nästan gråta när jag såg henne ! haha har saknat dig sååå massa mycket! Vi pratade om allt möjligt i typ 1½timma, älskar dig mest bästa vän ! Efter det så åt jag lunch och sedan tog jag en lång dusch för att sedan sitta bänkad inför Bring it on Marathon såg de tre sista filmerna :D

I morrgon är vi lediga från skolan så då ska jag passa på att städa rummet och tvätta kläder.
Godnatt <3


Fredag

Halvdag i skolan, började 7.20 och slutade 11. Lektionerna var typ bara 20 min och vi hade ett pepprally också :) I skolan så fick jag massa grattulationer och vår DECA lärare berätta för hela klassen vilka som hade fått medalj och sånt. Efter skolan så åkte jag och Litsa till nagel studion för att fylla i mina naglar sen så gjorde jag ingeting resten av dagen.


cheer leaders


Haley får massa ballonger i sig :D


Massa lekar


andra sidan av hallen


:D


Jag och Maribel :)


Erin, Maribel och jag <3

DECA tävling !

Det är sent men jag tänkte bara skriva att jag nyss kom hem från tävlingen med DECA ! vi hade massa kuligt, åkte buss från skolan vid 12.30 och kom hem vid 20.00.
Tävlingen går ut på att man får ett papper med ett rollspel på och 5 punkter som man måste ta upp, sedan får man 10 min på sig att förbereda sig och sedan så ska man presentera sin ide på problemet inför dommare som låtsas vara din chef. Jag hade marknadsförings ledning eller något sådant och var tvungen att komma på en plan om hur man skulle kunna sköta inventeringen och beställingen av deras varor.

och vem vann? JAAAAG ! haha , asså tävlade inte mot alla där men dom som hade valt marknadsförings ledning. :D blev jätte förvånad trodde inte att det hade gått bra alls, sen var jag en utav de tredje bästa på rollspelet. Man räknar ihop rollspelet och provet vi gjorde förra veckan :D


Jag och Mika (har klippt mig)


2 andra uttbytestudenter, dom kom typ 6:a i sitt event :D


Michael och Sarah :)


Jag på prispallen :D


Jag och Maribel som kom 4:a !!


Maribel och Erin på väg hem <3


Hela gruppen :D


och tack pappa för hårdisken, har beställt den här fast i svart :


Första veckan i skolan.

Första veckan i skolan, har inte hänt så himmla mycket sen jag blogga senast. Vädret är riktigt varmt och rengigt lite då och då, idag regnar det inte faktiskt :P I veckan så tog jag ett prov med 100 frågor på 60 min. Det var om marknadsföring och sådant. Provet var endel av en DECA tävling som vi ska åka på på torsdag, man får en uppgift och sen ska man presentera sin lösning inför dommare, det ska bli riktigt kul. Kommer inte gå så bra men det spelar ingen roll. I onsdags så åkte jag, Maribel, Mika och Erin till ett taco ställe och åt tacos efter skolan sen så åkte vi till target och shoppade lite, jag köpe ett par nya solglasögon och en vit skjorta :) Sen åkte vi hem till Maribel och pluggade.

I torsdags så tog jag det där provet, gick ganska bra tror jag. Efter skolan så tog jag bussen till dansen, köpte mat på Safeway och lite kaffe. Efter dansen så kom Stefan och hämtade mig och vi åkte hem till en middag med sushi. Det var yayas födelsedag så litsas bästa kompis och hennes son var också över på middag, mkt trevligt.

I fredags så var det halvdag i skolan, kom hem vid 12 körde lite bollträning och styrketräning för att sedan börja på en slags diet med litsa, nu är vi inne i en två veckors period där man dricker en slags blandning av cranberry jouice (svenska?) äpple vinäger och citron. Det ska rensa levern så att man kan förlora vikt på ett rätt sätt. Till middag så gjorde jag svenska köttbullar och litsa gjorde en sallad. Senare på kvällen så åkte vi in till Seattle för att kolla på en spelning, litsas kompis och hennes kompis + dotter var där, det var jätte kul och dotterns band var riktigt bra :D

Nu sitter jag och gör ingenting, det är lördag och får se vad som hittas på.


Tacos


Suschi !


Innan spelningen


Studio 7 :D


Bandet : Dead in the Midst :)

Snowboard

Åkte upp till Stevens Pass tidigt på fredag morgon, åkte snowboard hela eftermiddagen efter att ha suttit och väntati flera timmar på att våra pass skull börja gälla. Vi hade jätte kul och efter en lång dag med massa blöt snö och Maribel och Erin som försökte lära sig att åka snowboard och ett litet huvudstående från min sida så åkte vi hem igen :)


Erin, Maribel och Blair


Jag :D


Jag, Erin och Maribel :)

Sista dagarna på året :)

På tidagen så åkte Jag, Max och Litsa i till Bellevue till ett ställe med massa trampoliner på golvet och väggarna !! :D Det var kul men trampolinera var inte så jätte bra fast det var kul ändå :)



På onsdagen så åkte en massa männikor till laevenworht och åkte pulka vi skulle gå runt i byn oxå men Litsa slog i huvudet på isen och fick en hjärnskakning så vi satt på sjukhuset hela dagen ist. Men det var kul så länge det vara, Litsa mår bra nu och rör på sig som vanligt.


Alla :)


Barnen


Jag och Kirstin


Byn