kaos?

Det är tisdag natt och det är dags att sova men jag känner mig sjukt tankspridd, hittar ingenting känns det som har tappat bort min tandskena och min bankdosa, rummet är stökigt och jag har ingen aning om någonting känns det som. Idag har jag i alla fall skrivit två stycken prov; affärsjuridik och matte D prov båda gick bra tror jag hoppas det i alla fall. Efter skolan så åkte jag hem, bytte och sen åkte jag tillbaka upp på stan för att strosa lite på stan innan det var dags att jobba. Spenderade kvällen på krämaren vid en glöggbar och serverade glögg. Precis innan vi skulle sluta så såg jag hur en gammal farbror rammlade upp för rulltrappan. Sprang fram och fick upp honom på benen med hjälp av två andra killar sedan så försökte jag hitta ett nummer till någon som kunde komma och hämta honom. Han hade hemtjänst men dom fick jag inte tag på, tillslut efter jag snackat med båda sönerna och lite annat folk så erbjöd sig en utav killarna som hjälpa mig lyfta upp farbrorn att följa honom hem så det löste sig tillslut.

Nu sitter jag hemma i mitt nya nattlinne som jag köpte idag på stan, köpte även en tvål, trosor och nattlinnet på Twilfit och sedan köpte jag en handväska på accent :)




söndag kväll

I fredags var det kalas för två stycken killar i klassen som fyllt år under veckan, rolig kväll med mycket bra folk :) I lördags så umgicks jag med min Olle hela dagen ( han köpte Ben & Jerrys till mig! :D puss <3), pluggade massa matte och åt hemmalagad pizza. Idag söndag så har jag jobbat med min kära syster på stan, vi har delat ut peppakakor och glögg för City Örebro. Nu har jag precis kommit hem från ett bio besök med Elina vi kollade på den nya Twilight filmen Breaking Dawn, har även hunnit med att äte en fin advents middag med familjen och farfar och sedan adventsfikat med familjen, farfar och Lasse :)








Itchy Daze - Monster

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.


http://www.youtube.com/watch?v=bZO6JTGyVrw&feature=player_embedded



Vad är en bal på slottet..

Satte oss i bilen efter skolan och åkte till degerfors! Roadtrip med vår nyaste medlem i körkortsklubben som förare Fanny!! Vi åkte till skandinaviens största klänningsbutik och prövade balklännigar!








Espresso House

Sitter på Espresso House med Ida och pluggar, vi har massa att göra i skolan och det är många inlämningsuppgifter som ska in i slutet på veckan. Idag har jag hunnit med att gå på morgonperomenad med Mamma och Torsten, somnat till Vakna med the Voice, varit på acupunkur och pluggat.
Snart är det dags för skolan att börja och i kväll måste jag plugga ännu mer och sen är det dans :)


Helgerna man lever för

Tänkte som vanligt ladda upp en sammanfattning av min helg. I fredags så kollade jag och Elina på Twilight New Moon och käkade massa godis. I lördags så jobbade jag 7-15 och sen åkte jag till gymmet och tränade lite innan jag åkte hem, gjorde mig iordning för att laga middag med Olle och Angelica för att sedan gå på bio med Olle. Vi såg Contagion, bra film men inte så där jätte spännande. Tog sovmorgon i söndags och låg kvar i sängen och kollade på TV med Olle. Annars så spenderade jag söndagen med att plugga och kolla på Eclipse med Elina på kvällen.
 
Mysig helg helt enkelt.


update

Hejsan, sitter hemma och kollar på TV, klockan är snart lunch dags och jag ska snart åka tillbaka till skolan. Vi hade nationella provet i svenska i morrse, jag skrev en uppsatts om ålder och att bli vuxen. Det gick ganska bra faktiskt men det får vi se när jag får betyget. Svenska är inte min starka sida. Fick reda på vad jag fick på matteprovet jag gjorde igår, VG! jätte nöjd trodde inte jag skulle få mer än G faktiskt så jag blev glatt överraskad!
Vi har ganska mycket att göra i skolan nu, speciellt till nästa vecka är det mycket att göra så jag ska börja plugga lite nu när jag har skrivit klart så jag slipper sitta i helgen och plugga. Måste åka tillbaka till skolan om en timma för jag och Ida ska träffa Marie och snacka om UF, efter det blir det en tur till gymmet och sedan åker jag hem och pluggar ännu mer.


Jag och Ida på skolavslutningen i 2:an


En helg för sig

I fredags fyllde Fanny 18år! Det var middag och tårta hemma hos henne först för tjejorna och sedan så kom det fler folk på förfest innan vi gick till Strömpis. Kvällen blev otroligt lyckad, rolig och full med överraskningar :) Blev hämtad av Olle senare på natten och på lördagen sov vi långt in på dagen. När vi väl vaknade så åkte vi till Marieberg, jag skulle köpa en vinterjacka jag hittat och Olle köpte en shorta. På vägen hem stannade vi på Hälls och fikade tillsammans, en riktigt mysig dag med älsklingen måste jag säga och idag firar vi 9 månader tillsammans kom jag på nu :) Lördag kvällen spenderades på Bamboo och Bells med Elina och Julia en mycket välbehövlig tjejkväll med mycket snack och trevligt sällskap. Senare på kvällen så åkte jag hem till Ida där det var fest, roligt hade vi lagom lugn och rolig kväll som slutade med att Olle kom hem till mig och sov. Söndagen sov vi hela förmiddagen, sedan gick jag upp och pluggade matte innan jag och syster lagade en farsdags lunch till pappa och sedan åkte jag iväg till jobbet.




Living life, for life, just to live

Godmorgon! Måste säga att livet känns ganska bra just nu, från och med i går vill säga! Hade ett matteprov igår och det gick vell bra men kunde ha gått bättre, så är det när man har 1000 andra saker att göra också, jag tyckte jag gjorde mitt bästa med den tiden jag hade så jag är nöjd! Hade ju även Svenska nationella muntliga att öva till, men det gick faktiskt också bra och jag är nöjd med alla mina prestationer denna vecka:)  Var i skolan hela dagen igår och avslutade dagen med en rolig danslektion på Entré. Åkte hem för att duscha och äta lite innan jag tog bilen hem till Olle och sov där. Vaknade i morrse för kanske en timma sedan, skjussade Olle till jobbet och sen åkte jag hem. Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till skolan och ha engelska. Blir en lång dag idag igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter, antingen så ska jag träna gympabarnen eller så ska jag åka och träna på friskis och svettis.
Idag är det onsdag vilket betyder att det snart är fredag men också att jag måste åka upp till Mariebergsnart och köpa en vinterjacka, kommer förfrysa snart! På fredag ska vi fira Fanny som fyller 18 och på lördag hoppas jag på andra roliga bravader! Som sagt, livet är bra just nu!

Puss


en kort sammanfattning

Denna helgen har en stor varit en riktigt mys helg. I fredags så firade vi att Farmor fyllt år med massa god mat, ost och kex och tårta :) Efter en som alltid lika trevlig middag och mys med släkten så åkte jag hem och gick och la mig, fredagkvällens festande kändes inte så lockande denna kväll måste jag säga. Även fast vi har haft lov så har dagarna gått i ett med jobb och plugg. I lördags så vaknade jag upp runt 10, så skönt att få vakna när man vill utan att behöva vakna av en väckarklocka! Jag pluggade hela dagen innan det var dags att gå till minneslunden med familjen. Vi gick dit för att tända ljus för de som inte finns kvar i vår släkt längre, som tur var är det inte så många men ändå lika jobbigt. Lördag kvällen spenderades hemma hos Olle, vi hyrde två filmer Kronjuvelerna och Black Swan dom var båda väldigt bra men Black Swan var väldigt psykande och läskig..
Sista dagen på lovet, söndag och jag vaknade av väckarklockan kl. 06.00 på morgonen. Dags att jobba, jobbade till 13 idag och när jag kom hem så var det plugg igen. Åkte hem till farmor en sväng nu på eftermiddagen och hjälpte henne äta upp resterna från fredagen :P Nu sitter jag här hemma i min säng och ska plugga massa matte nu innan det är dags att sova och ladda om för de sista veckorna på höstterminen!

Farmors kalas:




Minneslunden:


Halloween fest

Han hem och duscha och fixa sig efter tävlingen innan det var dags att åka ut till Ödeby på halloween fest :) Vi sov över där och hade det roligt!






Gympa tävling

Kom hem från Spanien natten till lördag, sov ca. 3 timmar innan det var dags att vakna och åka på gympa tävling med barnen. Dom var jätte duktiga och vi åkte hem med 2 st brons, ett i fristående och ett i matta :)



ALICANTE - SPAIN

Hade livets vecka i Spaninen finns inte ord att beskriva vad vi gjorde så jag lägger upp bilder som jag tycker beskriver resan på bästa sätt.