A summary

Har haft en bra helg som började med jobb i fredags och sen en fredag kväll som inte gick som planerat men blev väldigt mysig i alla fall måste jag säga. I lördags så kom Frida och hämtade upp mig strax innan 11 för att köra spinning på öster för att sedan basta och göra oss iordning. Det måste vi göra om, en perfekt start på dagen!
I lördags kväll så var det dags att fira Elinas 20 års dag! Den kvällen blev inte heller som planerad men en bra kväll i alla fall! I går söndag så vaknade jag hemma hos Olle, vi åt frukost i solskenet och sedan somnade vi ute i sofforna, hur skönt som helst! Helgen avslutades med vofflor och ett pass på jobbet och nu är det en ny vecka och jag ska iväg till skolan om en stund :)

Just, beställde en ny klänning till studenten hoppas på att den kommer idag eller i morgon :)
bilderna kommer ifrån bubbleroom.se men klänningen beställde jag från mintfashion.se



Hälsokällan

I går så var det dags för pappas julklapp till hela familjen, vi åkte till Hälsokällan för att gå på spa :) Det blev floating, massage och ögonbrynsplockning som jag inte är så där jätte nöjd med, dom är snygga men lite för smala för min smak men man kanske vänjer sig, hoppas dom hinner växa ut tills balen i alla fall. Igår bestämde jag mig även för att skicka tillbaka min studentklänning jag beställde, trivs inte i den så nu måste jag leta efter en ny men har hittat några jag tänkte klicka hem och prova :)



UF Mässa

Hela gårdagen spenderades med UF på mässan på Conventum, det blev en väldigt lång och rolig dag om inte annat stressig! Dagen måste jag säga blev väldigt lyckad men det är skönt att den är över!
När jag kom hem vid halv 8 på kvällen så stack jag iväg till gymmet och träffade Frida och Kallis för ett litet lätt pass innan jag åkte hem till Olle.




Kungsör

Igår fredag så åkte jag och Fanny hem till Sara i Kungsör! Det blev en väldigt mysig kväll med tacos, B&J, Big Brother, pingis och hästar. Idag åkte vi hem vid 9 och sedan har jag, Oscar och Adam spenderat hela dagen med att göra iordning vår monter inför på måndag.




Gonuts UF

Så här ser det ut när Gonuts UF bygger monter :)



en dag i skolan





lycklig tjej

Balklänningen har kommit, studentklänningen är beställd, balbiljetterna ska köpas idag och hår, smink och naglar är bokade inför balen! det känns bra nu!






hejhej

Då var det lördag igen då, sitter och målar naglarna och ska snart ta bussen upp på stan och sedan vidare till Angelica för att fira henner födelsedag!



tisdagen den 6 mars

Sitter och dricker kaffe framför datorn, idag är det tisdag och det är snart dags att ta sig iväg till skolan. Det kanske blir en promenad eller så tar jag bussen vi får se. Ikväll blir det utgång på Satin men kära skolan och sen pyjamasparty hemma hos Ida :)

'
Jag och Ida i Alicante <3

Studentskiva

Fredagskvällen blev mer än lyckad måste jag säga, trevligt sällskap hemma hos mig, mycket trevlig middag med tal och grejer och sedan en grym kväll på Frimis! Kvällen avslutades med att jag mötte upp min syster och min pojkvänn utanför strömpis för att åka taxi hem till oss. Idag har jag och Olle ätit ships, kollat på skidskytte och suttit ute i solen. Jag bara älskar detta väder, man blir så lycklig! Ja, idag avslutades med ost och kex framför Meliodifestivalen med mamma och pappa. I morrn är det upp tidigt som gäller för att jobba lite och efter det blir det simmning med Elina. Det går bra nu!






känslan att vakna till solsken

Detta kommer att bli en bra dag! Sitter och lyssnar på gamla låtar från förra sommaren och ska snart promenera iväg till Ida för att gå till skolan, det är en framtidsdag i skolan och vi ska lyssna på massa saker om vår framtid och ikväll är det studentskiva på frimis som gäller, bra dag helt enkelt!