sånt som jag gör

Nu var det länge sedan jag bloggade, har inte gjort så mycket sen sist! I helgen så  var jag och Olle på hindersmässan och på bio på fredagen sedan så var det UF-mässa i matsalen på lördagen och efter det blev det ett pass på gymmet med Frida. Lördagkvällen spenderades hemma och i söndags var det jobb på förmiddagen och sedan släktkalas för Angelica som fyller 18 på torsdag! Idag har jag tagit en lång promenad, varit på akupunktur, skola i ett par timmar innan det var barnträning på Rostaskolan.
Nu sitter syster och jag och kollar på Sofias änglar :)


Gonuts !


Inköp från andra UF företag


Angelicas kalas


Mamma och Mormor


Glad Alex med konstigt hår :)

Olle fyller 20

Spenderade nästan hela lördagen i Oscariahallen på ledarmöte och Boostingdag, faktiskt en riktigt trevlig och lärorik dag med många trevliga människor! När dagen var slut skyndade jag mig hem, mötte upp Fanny för att göra oss iordning en snabbis innan vi åkte hem till Olle för att fira hans födelsedag, en riktigt lyckad kväll måste jag säga med mycket roligt folk och en bra avslutning med pizza från Grillkorner :) I dag, söndag har vi legat i sängen exakt hela dagen! Åkte hem inte för ens vid 5 och då var det bara att slänga i sig lite mat innan det var dags för ett 3 timmarspass på jobbet. Nu är jag hemma och ska kolla på det nya One tree hill avsnittet, skolan börjar kl. 15 i morrn så jag kan sova hela dagen om jag vill! Men det ska jag inte, blir nog ett besök på gymmet, plugga och städa lite hade jag tänkt :)




Fredag

I fredags så var det spakväll hemma hos Fanny! Jag, Ida och Fanny käkade Saigon, kollade på TV, bastade och käkade massa gott. En riktigt mysig kväll med mycket skratt och förväntansfulla förhoppningar om 2012 :) Kvällen slutade med att Olle kom och hämtade mig för att vi skulle sova hos honom.



Godmorgon

Solen skiner och jag ska snart cykla iväg för att få lite nålar i ryggen, sedan blir det skola i några timmar och efter det så kommer kanske Ida och hämtar upp mig så ska vi åka till Degerfors och kolla på balklänningar igen, men vi får se, om det inte blir så så är det gymmet som gäller innan det är dags för en mys kväll hemma hos Fanny :)


systers tröja

Så, fick reda på att vi inte alls kommer vara lediga på fredagar men vi ska bara ha en timmas lektion mitt på dagen.. inte det roligaste men men! Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart ta bussen upp på stan och träffa Ida och Fanny för att fixa med vår resa :) Senare har vi ett prov i skolan och det är allt jag ska göra idag!

Ser fram emot helgen då vi ska fira Olles födelsedag, ha en hel gympa dag och sedan ska jag jobba och tjäna lite pengar!



som det blev

Efter kalaset hemma hos Olle så promenerade jag hem till Linus där vi firade Matte på hans 20års dag! Det blev en väldigt rolig kväll med utgång på Frimis med mycket roligt folk, slutade kvällen hemma hos Olle ganska tidigt och idag har vi legat i sängen och kollat på skidor på TV hela dagen. Nu är det dags för mig att göra mig iordning och åka hem till Tina för ett möte med fristående tränarna.


Jag och Julia på bussen till stan

Lördag

Sitter här och väntar på att mina naglar ska torka sedan ska jag åka iväg hem till Olle för att fira hans födelsedag men familjen. Efter ska jag träffa Elina, lite oklart vad vi ska hitta på men rolig kväll kommer det bli i alla fall :)


Med ett stort leende på läpparna

Mjukis tröjan är på, håret är uppsatt och jag sitter och väntar på att det nya One Tree Hill avsnittet ska laddas ner! Första avsnittet på säsong 9, tagga! Plus att Ida och Fanny ringde nyss och berättade att de bokat en resa till oss nu! Helt sjuk :D


Sista terminen på gymnasiet :)

Nu har sista terminen på gymnaset börjar, känns bara bra måste jag säga! I går var jag, Ida och Fanny och kollade på balklänningar, planerade terminen och tittade på studentresa! Kommer bli en sjuk termin säger jag bara. Just nu sitter jag och försöker komma på ett nytt träningsupplägg för barnen och jag har i alla fall gjort 2 ½ danser och nu är det bara massa kvar! Men det så roligt så det gör inget :) Snart ska jag iväg på terminens första Fuego pass! Taggad som bara den och hoppas att det är ett roligt pass dom har satt ihop men det är det säkert.
Har även fått reda på att jag troligtvis kommer vara ledig varje fredag fram till påsk, soft :)




Det fick bli en bild från några månader tillbaka, saknar mina slingor!

En vecka

En vecka har nu gått på det nya året och det känns som om nyår var flera veckor sedan! Det är måndag idag och i morgon börjar skolan igen. Har jobbat 4 dagar denna vecka, umgåtts med Olle, utgång med Ida och Fanny och sovit! Nu sitter jag och försöker planera vårens träningen för gymnastikbarnen, går vell sådär men det brukar bli bra tilllsut! Idag tänkte jag åka och träna och sedan åka och hälsa på Farmor och Farfar. Får se hur det blir :)


hahha :)

Nyårsafton i bilder

Nu har jag fått tillbaka min kamera och här kommer några få utvalda bilder från kvällen som var en riktigt trevlig tillställning med god mat och roligt sällskap :)


Middags dukningen


Sällskapsspel


Taggar inför tolvslaget :P


Tolvslaget

Tjejkväll

Nu är det dags att cykla iväg hem till Angelica för en liten tjejkväll, mysigt :)


Gott Nytt År!

Nu är jag äntligen klar med bloggdesignen! Det är måndag idag, jag har varit och jobbat på dagen och nu tänkte jag ladda upp bilderna från nyår men kameran är hemma hos Olle så det får bli en annan gång. En vecka kvar på jullovet och det ska bli skönt att börja skolan igen. Hoppas även på att bli helt frisk snart! har varit lite halvsjuk länge nu och det går aldrig över, blev ingen gym idag heller eftersom att jag hostar och hostar..
I morrn ska jag vara barnvakt åt Amandus och i veckan så blir det mera jobb.
Nu hoppas vi på ett underbart 2012 och jag känner på mig att det kommer bli ett grymt bra år!

Puss och kram, alex