Senior Cruise :)

Lördagsförmiddagen, kvällen och natten spenderades med massa folk från skolan :) Vi samlades ett gäng tjejer hos en kompis för att göra oss iordning, sen mötte vi upp massa mer människor för att åka till Seattle och gå på en kryssning med alla seniors :)

bilder bilder !


vi gör oss iordning :)


vi hade såå kul <3


:) <3


seattle !


alla som åkte till seattle tsm :)


dansgolvet :)


på båten <3


på dansgolvet :)


vi kom hem till huset runt halv ett , sen åkte vi alla till en drive thru för att äta lite frukost , sen åkte några av oss tjejer tillbaka till huset för att sova över , vi hade jätte mysigt ! kom hem i dag på morgonen. Nu kollar jag på en film och ska snart gå och lägga mig .

godnatt

Shopping och football

Efter skolan åkte jag och litsa och shoppade, vi letade efter en klänning till mig som jag ska ha på mig idag :) Det som innhandaldes var :


as snygga :)


glatiator skor


min klänning :)


skjorta


baouta stoor handväska !

sen på kvällen blev det football


hahaa killens tröja !


vi vann :)





Tisdag

Skola som vanligt, på lunchen var det DECA möte. Vi beställde tröjor och pratade om konferansen vi ska på i oktober :) Vi ska åka på en söndag och kommer hem på tisdagen. Vi ska bo på hotell och gå ut och äta :) Det ska bli jätte kul ! Skolan avslutades med idrott som vanligt, vi bänkpressade och sånt :P så nu har jag världens stelaste axlar :S men men resten av veckan ska vi ha fitnesstest, hoppas det inte blir för svårt. Efter skolan åkte jag bussen hem som vanligt, blev mött av litsa, stefan och yorgo. Gick hem, tog en snabb dusch, ringde och pratade lite med älsklingen och nu sitter jag ensam i huset med Yorgo, Stefan och Litsa är i Seattle och övar , hoppas att dom kommer hem snart. Yorgo vill gå ut och jag är ganska rädd för mörkret på landet. Inget att anklaga mig för eftersom jag bara bott i stan i hela mitt liv :S

jag älskar dig (L)


Sommar i September!

Måndag efterskolan spenderades på sjön :) Vi åkte båt, wakeboard och yetski !


jag på yetskin :)


yorgo var med :)


jag på wakeboarden


jag och john på yetskin


jag och yorgo myser på väg tillbaka från en hel eftermiddag på sjön


sommar :)

Söndag

Söndagen har spenderats i huset, har pratat med älsklingen och har ringt hem till elina och pratat med henne för första gången ! det var välbehövligt . Medans Litsa och Stefan var och övade i Seattle spenderade jag tiden med att tvätta, städa badrumet och rummet, gjorde matteläxan och lekte med yorgo. Nu kollar jag på den förlängnda variasionen av Sagan om ringen , den är låååång ! haha


hade tråkigt


lekte med yorgo


:)

Lisas Birthday !

Jag, Litsa och Stefan packade ihop oss och åkte hem till Tina, Jeff och Sydney för att fira Lisas födelsedag, vi blev bjudna på god mat, tårta och massa skratt och lek med lilla Sydney :) Kvällen avlutades med lite wii spelande, första gången jag spelade det och jag var riktigt bra ! Som vanligt laddar jag upp bilder istället för att skriva om hela kvällen.


sydney och hennes snutte filt


sydney hjälper lisa öppna presenter


innan lisa har lyckats öppna sitt paket utbrister sydney " det är en snuggie!" hahaxD


lisa fick en "snuggie" en morgonrock/fleecefilt som man har på sig bakåfram :P


tårta (:


tina och barbro


sydney äter jordgubbar :)


jag bowlar !


litsa bowlar


jeff bowlar


trent bowlar !

Football game!

Fredag = spririt day :) Man skulle vara klädd i skolans färger och under 2nd period var det en peppsamling i stora gymnastik hallen. Det var ca 3000 elever där inne och alla skrek och hurrade, cheerleaders dansade och massa sånt :) mkt kul ! Under lunchen hade alla klubbar på skolan bord ute på campus för att locka fler medlemar. Jag är ju dock sedan igår redan medlem i DECA så vi gick bara runt och tittade, jag köpte min senior tröja idag oxå den är svart med röd text på, nån bild kommer senare :) Efter skolan skulle jag och litsa åka tillbaka till skolan för att köpa biljetter till senior cruise som är nästa helg men kassan var stängd så vi åkte och uträttade några ärenden och sen åkte vi hem igen, hoppas på att det finns biljetter kvar på måndag morgon! När jag kom hem duchade jag, pratade med älsklingen och åt lite middag innan jag gick över till haleys för att först åka och hämta upp hennes 4:a åriga lillasyster på dagis och sen åkte vi till skolan för att kolla på skolans första hemma match :) Det var mycket trevligt och alla var jätte taggade ! :) Vi var dock tvugna att åka efter 3:e .. vad det nu heter , för lilla bella somnade :P


haley leker DJ :)


hahahhaha xD gissa om haley har en stor buckla på sin bil :P


football !


football game :)

skolvecka numero 2

Det är torsdag kväll och jag har snart varit här i tre veckor :) tiden har både gott fort och långsamt på samma gång .

Veckan har varit som en vanlig skolvecka, jag var och anmälde mig på en dansskola (http://p2dance.com/) bestämde mig för att ta en 1 timmas lektion Avancerad Jazz i veckan , får se om jag ska börja två gånger i veckan, har inte dirket så mkt annat att göra förutom läxor. Veckan har varit ganska lugn när det kommer till läxor, bara några stycken :) Idag under lunchen så var jag med på ett klubb möte, DECA heter den och den handlar om business och finansiering så det ska bli kul och sen får vi åka på en 3 dagars konferanse och bo på hotell och allt ! skiit kul :)
Idag var iaf första danslektionen , det var kul! jag är då lite ur form men jag hoppas på att det blir bättre! läraren var riktigt duktig och de andra eleverna med eftersom de tar ballet klasser oxå :S Direkt efter dansen åkte jag och litsa till min skola där det var öppet hus, vi gick runt bland alla mina klassrum som om vi fööjde mitt schema, fick prata med alla lärare man har och sånt ganska kul :) speciellt för litsa .

Nu ska jag sova och ladda inför sista dan innan helgen :D godnatt!

älskar dig rasmus <3


mitt scrapbooking kit jag köpte för 140 kr ! :D 1000 bitar !

sommar söndag

Helgen är slut och det firades med en heldag på sjön :)  Vaknade vid halv 11, efter en störd dröm. Drömde om att jag åkte hem till Sverige för att gå på nån fest, sen skulle jag gå i skolan men allt jag försökte läsa var bara suddigt. Det var hel skumt iaf xD Efter en stor frukost åkte jag och litsa ner till sjön för att lägga i båten. Mötte upp John, litsas två kompisar och en utav kompisarnas dotter. Vi åkte ut på sjön, badade massa och åkte tub :) Efter ett tag bytte vi ut litsas vännina med dotter mot två män. ( litsas kompisar) Du blev det wakeboard! Jag kom faktiskt upp och stog i några sek! haha xD


jag på tuben :)


jag åker wakeboard !


litsa åker wakeboard :)

Lördag !

Idag var det dags för student orientation hos vår kontaktperson här i området. Jag, Litsa och Stefan satte oss i bilen halv 9 på morgonen åkte till färjan över till stället där hon bodde. Vi missade dock första färjan för vi var lite sena sen missade vi den andra färjan för det var så mkt folk som skulle med. Så när vi väl kom fram var vi 1½ timma sena.. men det gjorde inget. Det var två tjejer från sverige där, en från polen och en kille från Frankrike. Vi pratade och åt sen gick hon egenom några regler och sånt , vi fick skriva på ett papper och sen fick vi åka hem igen :P När vi kom hem åkte jag, stefan och John till en å och badade med yorgo. Det har vart lika varmt idag som det var igår! för skönt! :)

I morrn ska jag inte göra något speciellt, ska göra läxor och kasnke åka till wallmart och köpa lite mer papper till skolan. Prata lite med älsklingen på skype ska jag hinna med oxå :)


färjan


färjan


färjan


yorgo leker vid vattnet :)

11:e september

Igår var det fredagen den 11 september. Påväg till min första klass ser jag att flaggan var rest på halvstång, jag började undra vem det var som hade dött. När lektionen börja var det ingen som sa något om någon som dött så jag var nära på att fråga tjejen bredvid mig vad som hade hänt. Som tur var så gjorde jag aldrig de, det hade vart riktigt pinsamt. Vår lärare sa nämligen presic då att vi snart skulle gå ut på campus och ha en tyst minut för alla som dog i 9/11. hehe.. tänkte inte på de .

När jag kom hem från skolan tänke jag och litsa åka till en danskola och kolla deras lektioner och sånt men presic när jag hade gjort iordning mig och vi skulle åka så kom vi på att vi skulle åka och bada ist för det var sjukt varmt ute, typ 27 grader :) så vi åkte till en sjö och badade ist !




träffade en man med två jätte söta små hundar :D

Helg!

Hejsan alla :)

Nu har jag äntligen tid att blogga lite, skolan började som ni vet i tisdags. Skoladagarna känns jätte korta och jag trivs faktiskt ganska bra även om det är helt anorlunda motThoren :P Skoladagarna består av 6 klasser. Varje klass är typ 57 min lång. Man har 5 min mellan varje klass och 35 min lunch efter 4th period.

schemat:
period 1 - intro marketing
period 2 - Biology 1
period 3 - Geometry
period 4 - Senior civics
- lunch -
period 5 -  language 4
period 6 - P.E.


Jag åker oftast med Haley till skolan om inte hon kan så åker jag med Litsa eller Stefan. Hem tar jag skolbussen som tar ca 20 min :) Är hemma runt kvart i 3 varje dag.


skol ID kort.


mitt nya skrivbord :)


Karuseller nr 2

Tänkte att jag skulle förklara hur den stora karusellen fungerade lite mer i detalj så ni som önskar veta kan förstå :)
hela grejen snurrar runt, när ena änden är vid marken är den andra helt uppe högt högt i luften och sen snurrar den runt. men medans man snurrar runt så snurrar stolarna man sitter i, så man kunde sitta med huvet neråt när man var högst upp när den släppte och snurrade tillbaka vilket var sjukt läskigt eftersom den var typ lika hög som frittfall!
Hoppas ni förstår lite bättre nu :) Mer bilder och blogginlägg om vad jag gör i skolan kommer under helgen har helt enkelt inte orkat än .


First Day of School !

Dags för första dan i skolan ! Väckarklockan ringde 05.00, gick upp gjorde mig iordning, han prata lite med älsklingen innan Haley kom och hämtade mig 06.40 (: Var faktiskt inte så nervös, hade ju Haley som visade mig till min första klass och sånt, utan henne och min karta hade jag aldrig klarat mig ! Tog skolbussen hem för första gången i mitt liv, det var ganska nervöst innan jag kunde intala mig själv att jag var på rätt buss ;P
Kom hem runt 3, käkade lite mällis. Åkte till WalMart och köpte ett skribord till mig och sen åkte jag och Litsa för att handla mat. Kom hem runt 7. Åt middag och nu sitter jag här..




Shopping

Jag, Litsa och Haley åkte och shoppade sista dagen på sommarlovet :) Vi hade jätte kul ! Det blev ganska mycket shopping igen men det är ju kul så varför inte !


lite kläder


lite mer :)

Kvällen spenderades med ett OTH avsnitt , på måndag börjar säsång 7 ! och sen var det sängen tidigt för skolan började idag !

Bowling !

Söndag, det regnar = Bowling :)


litsa !






BBQ

igår eftermiddag/kväll var det Bbq :) Här kommer bilder !


sidney ! Kolla farmor det är mössan du skickde med !


Middag


:)


barb & mike


:)



Lördag :)

Frukost ! Litsa gjorde amerikanska pannkakor, bacon och ägg till frukost idag !
Just nu är alla ute och gör någonting, Litsas mamma kom nyss och lämnade tillbaka min väska som gick sönder, fast hon hade lagat den :) I eftermiddag kommer Barbo och co






Karuseller !

Igår åkte vi alla barn till ett tivoli några mil härifrån;) Vi åkte massa karuseller och sånt, min väska gick sönder av någon anledning så jag var tvungen att köpa en ny.. JUST DE ! har köpt en ny mobil ! så nu kan jag sms och ringa alla min kompisar här ! haha xD Här kommer lite bilder från tivolit och på mobilen


mobilen !


helt galen karusell ! Bara jag och Max som vågade åka + att de den kostade 70 kr ! men det var såååå värt det! man blev sjukt rädd ! haha xD


Jag och Haley <3


Haley ! <3


Tivolit !


yeyy :)

Födelsedags middag !

Efter frukosten blev det två filmer och några cykelturer med Yorgo :) Sen var det bara att göra iordning sig för födelsedagsmiddag ! Alex fyllde 24 år och det firades med att hela släkten åt på en mongolisk restaurang ! mkt god mat ! Här kommer lite bilder :




mat :)


Litsa


tårta :)


hela familjen :D

Frukost !

Gårdagen avslutades med filmen The Messengers, den var sjukt läskig ! Var tvungen att se ett scrubs avsnitt innan jag gick och la mig. Idag vaknade jag runt halv 9, drack lite kaffe medans Litsa gjorde iordning varsin ägg- och skink-macka till mig och stefan :) Nu sitter jag och kollar på House Bunny, det är min sista slappardag innan skolan börjar så jag tänkte inte lyfta ett finger idag :) inte för ens vi ska till Litsas släktings födelsedagsmiddag.


en morgontrött yorgo


Litsa gör frukost !


frukost !

Birtday Lunch.

Heey :)

Idag åkte jag och Litsa till Doggy DayCare och lämnade Yorgo där för att sen fortsätta ner till Seattle! Vi åkte omkring i Seattle och kollade på massa saker och massa gamla jättefina hus ! Sen åkte vi till marknaden och gick runt där i ca 1h, vi gick även ner till havet och kollade runt massa. Gick in i några turistaffärer och det fanns massa twighligt grejer ! haha tröjor, mjukisbyxkor, lunchlådor ALLT ! haha xD På de flesta tröjorna och byxorna stod det antingen Team Jacob eller Team Edward på ! xD

Runt kl 2 åkte vi till SouthCenter Mall för att shoppa lite och sen möta upp Litsas vänner och käka en Birthday lunch, för en utav hennes vänninor fyllde år :)


on our way 2 doggy daycare :)


Seattle !


Litsa :)


Litsa & Jag + Space Needle !


helt otroliga hus mitt i Seattle ! :)


likadana parkeringsautomater som i Sverige :) tyckte det va lite coolt !


yeeey :)


Public Market Center :)


Lunch!


Dessert ! :)


Shopping ! 5 Trosor från Victoria Secret och ett par trosor + en t-shirt från H&M ! haha blev jätte glad när jag såg att det fanns ett H&M ! :)


klänning från H&M (:

Schema !

Dagen började med att jag och Litsa åkte till skolan för ett möte med en schemaläggare på skolan. Jag kom in på The school for the entrepueners (ingen aning om hur det stavas :)) Så nu har jag mitt schema, kommer inte riktigt ihåg det men börjar kl 07,20 varje dag och slutar runt två varje dag ! Man har samma schema varje dag, samma lektioner på samma tid varje dag.. trååkigt men det ska säkert bli bra :) När vi kom hem så la jag mig och kollade på TV nästan hela dagen. Är fortfarande ganska trött från tidskillnaden och sånt. Har ringt till Älsklingen många gånger idag med min nya wabcam och mic :) jätte bra att vi kan ringa gratis till varann ! Sen blev det mer TV innan Litsa lagade en jätte god middag med kött, pasta och cesarsallad :) Efter de... med TV, lite senare kom Haley över vi kollade på NCIS och Laws & Orders. När litsa och stefan kom hem käkade vi blåbärs paj som Barbro bakat för ett tag sedan och efter det ringde jag och väckte älsklingen så han skulle vakna innan skolan började ! Sen gick jag och Haley hem till hennes hus för att kolla i YearBooken och nu sitter jag i sängen och ska snart sova :)

5 månader med älsklingen idag !! (L)
äälskar diig såå mkt ! <3




blåbärspaj med glass :)


Haley :)

oupps

Glömde skriva att direkt efter att vi kom hem från Wall Mart så åkte vi till skolan för att vara med på en bbq ! det visade sig dock att bbq var för sånna som höll på med någon sport, men fick träffa lite människor och sånt så det var kul ändå :)


Dag nr 2 !

Efter promenaden som blev ca 3 miles ringde jag till älsklingen, så skönt att få höra din röst igen, saknar dig massa hela tiden ! Sedan blev det en stor frukost, innan Jag och Litsa åkte för att möta upp hennes vännina och hennes dotter som jag förtillfället har glömt namnet på :S Vi åkte till Everett Mal och shoppade massa basic kläder, massa enfärgade tröjor och linnen och sånt :) Fick även en web cam med mic av Litsa så nu kan jag ringa hem gratis ! :) Efter massa shopping blev jag bjuden på typ en bulle med massa glasyr på, tydlingen jättekänt men jag kommer inte ihåg vad dom hette :P Efter bullen åkte vi till en annan affär där jag hittade ett par sjukt snygga skor ! och en as rolig platttång , rosa med svarta ränder på ;)


frukost :)


bullen xD


litasas vänninas dotter :) har verkligen glömt namnet för tillfället :/

Efter shopping rundan med Stephanie  som jag nu kom på att jag tror hon heter xD så åkte jag och Litsa för att äta lunch på en restaurang, jag käkade nudlar med kykling och litsa åt en sallad. Efter det mötte vi upp grannflickan Haley, vi åkte till Wall Mart och köpte massa skolsaker! och lite saker till mitt rum :)


nudlar + kykling


litsa äter en tomat :)


massa shopping :D

nu ska jag snart sova, sitter och väntar på att kanske älsklingen skulle logga in på msn innan han stack till skolan ! puss godnatt <3