Solig Tisdag

Idag Tisdag så började skolan klockan 11.40 på dagen. Innan skolan så han jag skypa med Maribel, Karan, Kristen och Erin från USA! Dom var alla hemma hos Maribel och hade kollat på film! Det var jätte roligt att få se alla igen och jag saknar dom så enormt mycket! Skolan spenderades med att jobba på vårat Marknadsförings projekt som går ut på att man ska hitta ett företag och erbjuda dom en gratis marknadsundersökning. Vi gick till fiket Soleo för att fråga men det fanns ingen ansvarig på plats så vi tog en fika istället och ska gå dit i morgon istället, det skulle tydligen finnas en ansvarig på plats på dagen :) Skolan var som vanligt rolig, vi fick äntligen våra skåp och vi satt även någon timme inne hos rektorn och snackade med massa skönt folk om allt och ingenting! Fick smaka på Rieces Pieces ! ett jätte amerikanskt godis som både jag och Ida har saknat! När jag kom hem från skolan så gjorde jag klart läxorna, en geografi uppgift. Sedan så övningskörde jag, skjussade mamma till en restaurang och sedan så körde jag runt lite i Almby med pappa, det går bara bättre och bättre! Körkortet finns innom räckhåll nu!

Har även startat upp en ny blogg, den är på engelska för alla mina kära amerikanska vänner och släktingar: Klicka här för att komma till den nya bloggen!

Här kommer lite bilder från dagen:


Ida


Nya bloggen


Arbetsplatsen, Kaffe, Dator och iPod!


Fanny som inte ville va med på bild

GODNATT!

Vanlig måndag

Idag så har jag haft min första "vanliga måndag" för denna termin. Skolan började 8.40, hade Filosofi - lunch - engelska och sedan Geografi, fick som tur var sluta en timma tidigare så då han jag gå och äta något på stan med Ida och Fanny. Innan det var dags att cykla iväg till barnträningen som nu är på Oscaria hallen! Det var jätte kul att få träffa alla barnen igen och att vara tillbaka som tränare för dom, alla har blivit så duktiga! Efter träningen så cyklade jag hem, åt lite mat och kollade på TV, kollade på slutet på en film som hette Seven, den var ganska läskig men var tvungen att kolla klart:) Nu är klockan sent på kvällen men det gör inget eftersom jag har sovmorgon till 11.40 i morgon! I morgon får vi även våra skåp i skolan! Jätte taggad på att slippa bära runt på allt i skolan och specielt på att ta med datorerna till lunchen.

I morgon så kanske jag klämmer in lite träning på friskis och ska även hinna med att övningsköra och att göra läxorna :)


Min favorit bild på mig och Danny :)

bilder


Vendela och Ida


Tjeje gänget :)

Möte och hårfärg

I dag så har jag inte gjort så mycket. Har varit och lagat lunch hemma hos farmor och farfar med Angelica, sedan så åkte jag upp på stan för att ha möte med tränarna från Lillaget, vi planerade terminen med tävlingar och mål och sådant sedan så åkte jag till coop och köpte ett nytt hår mouse, hudkräm och hårfärg. När jag kom hem så färgade jag håret på mig själv och när  jag var klar så kollade jag på veckans Irene Huss film :) Är nöjd med håret men tror jag måste lägga i något lite mörkare snart för det är lite för ljust men det tar jag om någon månad eller så. Här kommer lite bilder


Håret före


Under tiden


Efter, det syns inte så bra men mörkare är det

Sedan så får vi inte glöma dagens oufit !


Jeans leggings - Vero Moda
Cardigan - Bik Bok
Tunika - Gina Tricot
Halsduk - Gina Tricot


Utgång

Gårdagen var en lång och rolig dag! Började skolan vid 12 på dagen, hade vår första spanska lektionen med en ny lärare som var jätte bra, nu kanske man kan lära sig spanska för en gångs skull! Men efter skolan så tog jag en shopping tur på stan, träffade Angelica Thell och vi gick och köpte skor tillsammans och taggade inför kvällen. Jag handlade även massa nya kläder, jeans leggings, skor, t-shirt, tunika, halsduk, armband, ring, väska, cardigan och strumpor. Tror det var allt :) Sedan så åkte jag hem, gjorde mig iordning innan tjejorna kom över och fixade och taggade inför utekvällen på Frimis. Vid 23 så kom vi till Frimis, gick före VIP kön och kom in super snabbt, vi firade Vendelas födelsedag så det var jätte kul för henne :) Bilder från kvällen kommer senare men vi avslutade kvällen på Max för att tjocka oss med hamburgare.

Bilder på några utav mina nya kläder:


Min nya skor


Nya kläder


Leggings och skor


T-shirt


Jag

strömpis !

Hittade en bild på facebook från en kväll på strömpis för inte så länge sedan! Tjejgänget <3


Blogg ?

Herregud, jag har inte bloggat på hur länge som helst! Sisst så var det fortfarande sommar och varmt, nu sitter jag i skolan och det har spö regnat hela dagen, det är kallt och inte alls roligt väder men det är ganska skönt det med för då får man inte dåligt samvete för att man sitter inne och degar.

I går så var jag och mamma ute och övningskörde, jag var varit ute ett antal gånger nu och det går bara bättre och bättre. Började skolan för en vecka sedan men i måndags var det första dagen med schema och vanliga lektioner. Nu sitter jag här på engelska lektionen med Ida bredvid mig och det känns inte så värt. Men det kommer bli bra vi lär oss ju lite saker i alla fall. I helgen så var det kräftskiva som gällde, först hade jag kräftskiva hemma i huset med mina kompisar och på lördagen så var det kräftskiva i sommar stugan med familjen och familje kompisar. Det var en riktigt rolig helg :) Nästa helg blir det utgång och sedan så kör barnträningen, dansen och körskolan igång så denna vecka ska jag passa på att vila upp mig lite inför resten av terminen.


Här kommer lite blandade bilder från veckorna


Gympa läger med barnen


Lek med Elina, Bianca och Filip :)


Staden


Kräftskiva


Kräftskiva



Bio och Gustavsvik Relaxen

Denna vecka så är det jobb och läger som gäller hela dagarna, jobbar från 7-10 och sedan så är det läger på oscaria med barnen mellan 12 och 16.30. Man är ganska slut efter det men jag har ändå haft ork att göra en massa saker!

I går så var det ju först jobb, sedan läger sedan så åkte jag hem en snabbis innan Filip och Elina kom och hämtade upp mig, vi åkte till hjälmar baden och badade, sedan så bestämde vi oss för att gå på bio så vi gick och såg Inception, den var jätte bra :) Sedan efter det så åkte vi hem till Elina och umgicks en stund innan det var dags för mig att åka hem och sova några få timmar innan man skulle upp och jobba igen.

I morrse så kom pappa och väkte mig vild halv 7, jag hade stängt av väckar klockan i sömnen så det var bara att slänga sig upp, packa väskan för dagen och sedan cykla iväg till jobbet, sedan så åkte jag hem till Elina en snabbis, vi planerade uppvärmningen till lägret och sedan så cyklade vi till oscaria. Efter lägret så åkte vi upp på stan, lagom svettiga för att hämta Elinas cykel och hinna äta litte innan det var dags att åka hem och snabb duscha inför Gustavsvik Relaxen med Elina och Bianca! Vi kom dit vid 18, det var verkligen helt underbart! Vi solade solarium och sedan så satt vi ute på ballkongen, sedan så gick vi ner till äventyrsbadet och lekte:) Efter det så gick vi upp och badade bubbelpool, beställde lite ur baren och solade lite mer. Det var en helt underbar kväll och en ganska behövlig en också!

I morrn så är det samma visa igen, upp och jobba, läger och sedan hem för att se vad man ska hitta på på kvällen :)


Relaxen :D


Bio !


Bada :)

Fiika

Idag så har jag hunnit med massa saker:

- Anmält mig och Elina till Raggan
- Tränat
- Klippt mig hos Sara
- Synundersökning
- Fika med Mamma och Pappa
- Handledarkurs
- Fika med Ellen
- Kolla TV med Elina och Filip

I morgon så ska jag upp och jobba kl. 07.15-10.30 Sedan så ska jag hem till Elina och vila upp mig lite innan vi sticker till Oscaria för att vara tränare på gympa lägret till 16.00. Sedan så ska jag nog gå till Strömpis med lite folk men ska gå hem tidigt för på torsdag så ska jag upp och jobba igen vid 7 och sedan så är det läger på dagen och på kvällen så blir det Gustavsik Relaxen :D Resten av veckan ser lika dan ut, jobb och läger ända fram tills på söndag sedan så blir det bara jobb och sen får jag träffa släkten på mammas sida någon gång nästa vecka också ! :D

Nu ska jag dricka upp mitt te, har börjat på mammas gamla diet, äter bara soppor 3 gånger om dagen och sedan fuskar jag lite med att äta måltidsersättnings barer men jag klara bara inte av att dricka ett glas soppa tre gånger om dagen när man flänger runt som en tok hela dagen :) Det ska bli skönt att börja skolan så man får slappna av lite, haha.


Ellen ! Av henne fick jag 2 tröjer från Zara och en banan i födelsedags present ! :D


Jag, ny klippt :D

Hemma

HEJ! Nu har jag fått en ny kamera i födelsedagspresent! Så nu blir det mer blogga av :D

Vad har jag gjort sen jag kom hem ? ... Umgåtts med Elina och Filip för det mesta. Jag har fyllt år också !
Firade min födelsedag ute i sommarstugan i tisdags, fick massa bra presenter så nu är det dags att börja ta körkortet. Fick min kamera, pengar, biokort, och lite spa saker m.m. På onsdagen så åkte vi hem till farmor och firade mig där, sedan så var det hem till elina som gällde, massa folk kom över, fick en sparbössa av filip, ett roligt sugrör och en kortlek av Kajsa och Julia, och en kväll på Gustavsvik Relaxen av Elina och Bianca! Dit ska vi på torsdag ! Sedan så gick vi till strömpis och hade en helt underbar kväll!

I veckan så har jag jobbat, vart barnvakt och bott hemma hos Elina eftersom huset har varit uthyrt. Vi har haft massa roligt, och massa filmkvällar med godmat. I fredags så fyllde Erika år och då var vi först hemma hos henne och sen tog vi oss till Frimis och hade det jätte trevligt :)

Idag så har vi bara slappat, har fått tillbaka huset så jag åkte hem och tvättade lite och packade upp och sådant, sedan så kom Elina och Filip och hämtade upp mig och vi åkte till Willy's och köpte grejer till att göra sushi ! Det blev jätte gott vi var så stolta över oss själva att vi lyckades göra perfekta sushin för första gången ! Det blev verkligen helt underbart gott :) Sedan så kollade vi på film ett gäng och nu kom jag precis hem och ska sova, i morrn blir det hem till Elina igen och äta upp sushin för att sedan åka iväg att jobba på kvällen.


Jag och Amandus på min födelsedag


Jag och Elina


Haha


Jag och Ellen :D


"Fraktgods"


Kärlek<3


Erika 18!


PUSS!


Tjejorna :D


Fika på stan


Matlagning


Handling inför Sushi


SUSHI !